sâm. sept. 7th, 2024

HONOR și Esports World Cup încheie un parteneriat strategic pentru o experiență de gaming de top pe smartphone

3 min read

HONOR 200 Pro devine smartphone-ul oficial al evenimentului istoric Esports

[București, România 9 Iulie 2024] – HONOR, lider global în tehnologie, și Fundația Esports World Cup (“EWCF”) anunță un parteneriat pentru Esports World Cup (“EWC”), cel mai mare festival de gaming din lume, care se desfășoară vara aceasta în Riyadh, Arabia Saudită.

HONOR 200 Pro va fi smartphone-ul oficial al EWC, utilizând tehnologia de ultimă generație pentru a susține competițiile de esports în jocuri populare precum Free Fire, Honor of Kings și turneul feminin ML:BB.

HONOR 200 Pro oferă o varietate de caracteristici noi remarcabile, care se adresează atât jucătorilor pasionați de esports, cât și jucătorilor ocazionali. Printre punctele forte se numără:

  • Snapdragon seria 8: oferă o viteză a procesorului de până la 3GHz, asigurând o redare grafică fluidă și un răspuns în timp real.
  • Baterie Silicon-Carbon de 5200mAh: permite până la 61 de ore de utilizare cu o singură încărcare.
  • 3840Hz Risk-Free Dimming: certificat TÜV Rheinland pentru Flicker Free Display și Full Care Display, device-ul este echipat cu Natural Tone 2.0 pentru optimizarea temperaturii de culoare a ecranului.
  • Răcire avansată: dispune de o cameră de vapori care acoperă 36.881 mm², cu 10% mai mare decât cea a modelului HONOR 90, asigurând o răcire excepțională.

„Suntem încântați să avem HONOR ca partener în Cupa Mondială de Esports,” a declarat Ralf Reichert, CEO al Fundației Esports World Cup. „Sportivii EWC au nevoie de cele mai avansate tehnologii de gaming, pentru a menține integritatea competiției și a oferi o experiență de gaming de neegalat. HONOR 200 Pro este un smartphone excepțional, echipat cu tehnologie de ultimă generație care depășește standardele înalte impuse de sportivii EWC. Suntem nerăbdători să vedem performanța incredibilă a acestui device vara aceasta în Riyadh.”

„HONOR este foarte încântat să se alăture Cupei Mondiale de Esports și să ofere smartphone-ul oficial pentru competițiile pe smartphone,”a declarat Dr. Ray, CMO al HONOR. „Fiind un brand dedicat utilizatorilor săi, HONOR oferă produse care asigură o experiență superioară și performanțe de top, în special pentru gameri. Tehnologia noastră le permite jucătorilor să își depășească limitele și să atingă noi culmi în aventura lor de gaming. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum HONOR 200 Pro va susține performanțele celor mai buni atleți de esports din lume, pe măsură ce se luptă pentru marele premiu al Cupei Mondiale Esports.

Din data de 3 iulie, Cupa Mondială Esports transforma Riyadh în epicentrul mondial al esports și al culturii gaming-ului. Evenimentul, desfășurat în Boulevard City, va oferi fanilor ocazia de a-și urmări sportivii și cluburile preferate participând la 22 de campionate de jocuri, cu un fond de premii total de peste 60 de milioane de dolari, cel mai mare din istoria esports. Pe parcursul a opt săptămâni, Cupa Mondială Esports va include o varietate de activități, de la activări de gaming și turnee comunitare, la sărbători ale culturii pop, experiențe internaționale și multe altele.

Pentru mai multe informații despre Cupa Mondială Esports, vizitați www.esportsworldcup.com și urmăriți pe X (fostul Twitter) anunțurile privind viitoarele meciuri din Cupa Mondială Esports.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *