sâm. sept. 14th, 2024

Telefonul Barbie™ la care ați visat este acum o realitate

7 min read

Trăiți-vă viața în cel mai autentic mod – luați-vă o vacanță de la smartphone exact ca în Malibu cu telefonul HMD Barbie™ de la Human Mobile Devices

  • Human Mobile Devices a făcut echipă cu Mattel, Inc. pentru a lansa telefonul HMD Barbie™; un device simpatic, de dimensiuni mici, cu clapetă, conceput pentru mai puțină navigare și mai multă distracție în această vară.
  • Acest telefon adorabil are un design retro, gândit pentru apeluri și mesaje, dar fără social media – perfect pentru a lua o pauză de la smartphone.
  • Este un telefon cu clapetă care aduce înapoi bucuria unor zile mai simple, mai frumoase. Vă puteți suna prietenele cele mai bune, puteți stabili o întâlnire și apoi să trimiteți prin SMS locul întâlnirii.
  • Este prevăzut cu sfaturi de wellbeingdigital, sunete și alarme liniștitoare, precum și memento-uri despre self-care.
  • Tastatura, în rozul legendar Barbie, conține desene ascunse cu palmieri, inimioare și păsări flamingo care se aprind în întuneric.
  • O voce care spune „Hi Barbie” vă întâmpină când porniți telefonul și veți vedea o notificare de apel pierdut de la Ken.
  • La acest dispozitiv vă puteți inlocui cover-urile care sunt detașabile și aveți incluse accesorii delicate, de la ștrasuri cu cristale la autocolante și o curea de telefon cu mărgele în stil Barbie.
  • Dispozitivul se lansează miercuri, 28 august și va fi disponibil începând din septembrie, la prețul de649 RON, în magazinele partenere. Detalii aici: https://www.hmd.com/ro_ro/ro-ro/hmd-barbie-phone  

Opriți-vă din orice faceți și pregătiți-vă pentru un flipun flip phone: telefonul HMD Barbie™ este aici. Caracteristici: apeluri, SMS-uri și și întoarcerea la lumea reală, fără să fiți distrași de mediul digital.

Human Mobile Devices s-a asociat cu Mattel pentru a crea noul HMD Barbie™ Phone, care aduce o explozie de nostalgie și un strop de farmec în viața de zi cu zi sub forma unui telefon retro cu clapetă.

Este roz, șic și elegant. Are o oglindă pe partea din față (astfel încât să vă puteți retușa machiajul pe drum) și este instrumentul perfect pentru a vă trăi viața în cel mai autentic mod și pentru a lua o vacanță de la smartphone.

HMD aduce înapoi capacele detașabile, telefonul fiind prevăzut cu două capace alternative: unul cu liniile spiralate viu colorate ale păpușii emblematice Totally Hair Barbie™ din 1992 și unul cu un design vintage de tip „shooting heart”. Există, de asemenea, o curea de telefon din mărgele care poate fi împodobită cu ștrasuri iconice pentru telefonul Barbie, inclusiv o patină cu rotile mică și o înghețată de mărimea unei păpuși Barbie. În plus, puteți alege dintr-o selecție de mini cristale și autocolante retro vintage Barbie pentru a-l decora.

Referitor la lansarea Barbie Flip Phone, Lars Silberbauer, Global Chief Marketing Officer la Human Mobile Devices, a declarat: „În lumea noastră digitală, care curge mereu într-un ritm alert, de multe ori putem avea impresia că agitația din online nu se oprește niciodată. Acest telefon vă încurajează să renunțați la smartphone în momentele în care doriți mai puțină navigare și mai multă distracție, totul datorită unui adevărat simbol cultural, Barbie. Păpușile Barbie sunt mai populare ca niciodară, iar telefoanele cu taste continuă să capete din ce în ce mai mulți fani – noi aducem împreună două lucruri minunate. Abia așteptăm ca oamenii să pună mâna pe dispozitiv și să ia o vacanță de la smartphone-ul lor”.

„La Mattel avem un angajament de neclintit față de design și inovație, iar acest nou telefon este un exemplu excelent în acest sens. Ne-am folosit de informații importante despre modul în care oamenii doresc să își limiteze timpul petrecut în fața ecranului. HMD a creat o surpriză neașteptată care va face experiența de utilizare mai specială și jucăușă. Și acest lucru cu siguranță va încânta fanii Barbie din întreaga lume”, a adăugat Ruth Henriquez, Head of Licensing la Mattel EMEA.

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți tineri și membri ai generației GenZ din întreaga lume au adoptat mișcarea de detoxifiere digitală (digital detox) și aleg în mod activ să își limiteze timpul petrecut pe ecran și să se deconecteze din când în când. Începând cu 2021, discuțiile online cu prietenii au scăzut cu 13%, în timp ce întâlnirile față-în-față cu prietenii au crescut cu 28%.1

Dezvoltat în strânsă colaborare cu echipa internă de design de la Mattel, noul telefon HMD Barbie™ amintește de lumea originală, vintage-chic, a păpușilor Barbie, deși cu un plus de strălucire modernă, și este un omagiu adus uneia dintre cele mai durabile și celebre jucării din istorie. Și deși acest telefon transmite Barbie din toate punctele de vedere, permite și o personalizare de neuitat.

Vine cu o carcasă îndrăzneață de culoare Barbie-roz, dar are și două capace detașabile fabuloase; puteți purta liniile spiralate viu colorate ale păpușii emblematice Totally Hair BarbieTM din 1992 într-o zi sau să treceți la designul vibrant Barbie™ „shooting heart” în următoarea zi. Este ca și cum ai avea un telefon nou în fiecare zi, potrivit cu starea ta de spirit și ținuta ta!

Dar stați, mai e ceva! Această minune de buzunar vine cu un set strălucitor de ștrasuri cu cristale autocolante și stickere adorabile în stilul retro Barbie, inclusiv flori, păsări flamingo și curcubee, permițând clienților să își personalizeze telefonul. De asemenea, vine cu o curea de telefon din mărgele pastelate în nuanțe de roz, galben și albastru, care este împodobită cu elemente pentru telefon inspirate de cele mai emblematice look-uri ale păpușii, de la o mini pereche de ochelari de soare șic din 1959 la o patina cu rotile Malibu, un palmier, o înghețată și o inimă cu un „B” inscripționat pe ea. Toate sunt ambalate într-o cutie de bijuterii adorabilă marca Barbie și HMD, în care vă puteți ține noul accesoriu prețios.

Acest telefon vine, de asemenea, cu o interfață de utilizator personalizată care include imagini de fundal și pictograme ale aplicațiilor în stil Barbie, pentru a sprijini wellbeing-ul digital, inclusiv „Sfaturi pentru echilibru digital”, „BarbieMeditație”, iar în setări veți găsi „Memento-uri pentru self-care”. Chiar și sunetele și alarmele sunt relaxante. Puteți alege din diverse tonuri de apel, inclusiv „floating”, „Coastal”, „DreamHouse™, „Azure Barbie” și „Surf Chimes”.

Dispozitivul vine și cu o surpriză neașteptată legată de date importante din istoria Barbie și cuvinte cheie din lumea păpușii legendare: încercați să scrieți BARBIE apăsând *#227243# și vedeți ce se întâmplă.

Camera de 0,3 MP cu lanternă integrată oferă imagini autentice în stilul Y2K, care este cea mai recentă tendință în rândul generației GenZ, care fac fotografii cu telefoane clasice și camere de epocă, și vine, de asemenea, cu o ramă Barbie pentru fotografii. Vine cu o baterie care vă oferă libertatea de a face mai mult, cu până la nouă ore de convorbiri, pentru a continua să vă distrați în oraș.

Atunci când telefonul este deschis – un gest care e satisfăcător în sine – tot ceea ce apare pe ecran se simte ca și cum ar fi direct din „DreamHouse”. Pe lângă sunetul de pornire foarte familiar – „Hi, Barbie!” – care se aude când dispozitivul este pornit, apelul pierdut de la Ken pe care îl puteți adăuga la contacte, interfața de utilizator în stil Barbie este minimală, deci și extrem de ușor de navigat. Totul a fost construit cu Barbie în centrul atenției: are chiar și jocul Snake, varianta Malibu, unde merele au devenit pepeni verzi – singurul joc de care veți avea nevoie în această vară, deși recomandarea este să luați o vacanță de la ecran!

Telefonul HMD Barbie™ va fi disponibil în curând. Urmăriți rețelele de socializare HMD pentru cele mai noi vești.

Conținutul pachetului:

  • Telefon HMD Barbie™
  • Două huse spate suplimentare
  • Baterie roz
  • Cablu de încărcare roz de la USB-A la USB Type-CTM
  • Stickere și ștrasuri autocolante
  • Lanț cu mărgele și elemente atașabile
  • Lavetă pentru curățare
  • Ghid de configurare rapidă

Specificațiile telefonului

Rețele: GSM/GPRS 900/1800, WCDMA, LTE Cat1
SO: S30+
Variantă: Dual SIM/Single SIM
CPU: T107
Stocare: 128MB1 +64MB (ROM/RAM), suportă MicroSD de până la 32 GB
Afișaj: Ecran intern de 2,8” și ecran extern de 1,77”
Conectivitate /

senzori:

Bluetooth® (5.0), USB Type-C™, și mufă audio de 3,5mm
Baterie: 1450mAh2
Audio: Player MP3 Player3, radio FM radio (cu fir / fără fir)
Dimensiuni: 108,4*55,1*18,9; 123,5g
Cameră: Cameră VGA cu lanternă sub formă de bliț
Tip cartela SIM: 4FF + 4FF
Durata bateriei: Timp de convorbire de până la 9 ore (în condiții de laborator)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *