joi. apr. 25th, 2024

Costurile procedurilor ortodontice

3 min read

Vrei să-ți schimbi zâmbetul? Atunci, ar trebui să vizitezi clinica dentară DentoCare Timpuri Noi. Aici există specialiști în plasarea de fațete dentare.  Poți consulta specialistul pentru un pret fatete dentare. Fațetele nu numai că îți pot schimba zâmbetul, ci îți și pot îmbunătăți în mod semnificativ aspectul. La prima vizită, medicul dentist va evalua și va analiza dinții și de asemenea, va lua impresii asupra acestora.

Ce sunt fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt fulgi de porțelan cu grosimea de 0,3-0,5 mm, care sunt folosite pentru corectarea zâmbetului, cu pilitură minimă a suprafeței frontale a dinților și un rezultat estetic foarte bun. În clinica dentară DentoCare Timpuri Noi poți obține un nou zâmbet frumos pe termen lung, iar dinții își vor păstra strălucirea naturală mult timp. În comparație cu amplasarea coroanelor, fațetele dentare lipite sunt mai durabile, iar limitarea este mai blândă.

La a doua vizită, vor exista deja fațete de ceară făcute pe modele și vei putea vedea cum vor arăta. Vei discuta cu medicul dentist diferite aspecte și cum ți-ai dori să arăți. Dacă totul este bine și nu există modificări, medicul dentist ar trebui să le recreeze din plastic în gură. În acest fel vei avea o idee reală despre cum vor arăta fațetele finale din porțelan. De asemenea, veți discuta despre prețul fațetelor și care este avantajul fiecărui model, deoarece costurile depind de materialul din care sunt realizate.

Fațete dentare finale

După șlefuirea dinților și după aprobarea fațetelor temporare, se ia o impresie a dinților ascuțiți și se trimite la laborator pentru finalizare. La următoarea ta vizită, fațetele finale sunt testate pentru incoerențe și, dacă totul este bine, sunt cimentate permanent. După procedură, medicul dentist îți va oferi instrucțiuni de întreținere.

Când se aplică procedura?

În cazurile în care există distanțe între dinții frontali sau există o modificare a formei dinților se pot aplica fațete dentare. Dacă ai dinții mai scurți sau mai îngustați și acesta este lucrul care te-a iritat mereu, atunci prin plasarea câtorva fațete, îți poți schimba complet zâmbetul.

Dacă ai pete maronii pe dinți, dacă dintele s-a întunecat datorită tratamentului canalului radicular sau pur și simplu culoarea dinților este mai gălbuie decât ceilalți, atunci sunt necesare fațete dentare. Dacă nu îți place culoarea dinților din motivele de mai sus, și ar fi dificil de remediat cu sistemele de albire, atunci fațetele dentare vor contribui cu ușurință la obținerea albirii dorite.

Când sunt necesare mai multe fațete pe dinții din față?

În unele cazuri cu defecte ortodontice, cum ar fi dinții ușor strâmbați, sunt necesare fațete dentare, efectuate la clinica dentară DentoCare Timpuri Noi. În cazurile în care există un dinte rupt în partea vizibilă a zâmbetului, de asemenea, ai nevoie de fațete dentare. În unele cazuri, fațetele, pe lângă aspectul estetic, pot fi utilizate de un dentist, pentru albirea dinților după tratamentul canalului radicular, supus unui stres ridicat și cu  risc de rupere.

Fațetele oferă rezultate excelente în corectarea imperfecțiunilor estetice, cu maximă economie și îngrijire, pentru menținerea țesuturilor dentare sănătoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *