joi. mart. 28th, 2024

Huawei va prezenta săptămâna viitoare vârful de gamă al seriei Nova

3 min read

Cei interesați se pot bucura de diverse promoții, vouchere, o excursie la Viena alături de Lidia Buble sau Selly, sau pot câștiga un telefon pe zi până pe 20 octombrie

București, 13 octombrie 2021 – Noua serie de smartphone-uri Nova, care va fi lansată de Huawei Consumer BG săptămâna viitoare, va debuta cu prezentarea vârfului de gamă. Astfel, pe 21 octombrie utilizatorii vor putea face cunoștință cu noul smarphone care excelează la capitole precum design, cameră, ecran sau performanțe tehnice. Până atunci, cei interesați pot participa la extrageri pentru telefoane sau excursii la Viena alături de Lidia Buble și Selly, prin înscrierea la newsleter-ul Huawei pe pagina dedicată campaniei Huawei. Toți participanții primesc și un voucher de reducere de 200 lei pentru achiziționarea noului telefon vârf de gamă din seria HUAWEI Nova în perioada 21-31 octombrie din magazinul online huaweistore.ro. De asemenea, partenerii din rețelele de retail au pregătit și ei surprize asemănătoare.

 

Huawei va lansa pe 21 octombrie noile telefoane din seria Nova. Până la această dată, cei care se abonează la newsletter-ul Huawei pot câștiga un telefon Nova pe zi și, de asemenea, primesc un voucher de 200 de lei care poate fi folosit în intervalul 21-31 octombrie la achiziționarea noului vârf de gamă. Cei care se abonează la newsletter până pe 15 octombrie au și șansa de a merge într-o excursie la Viena alături de Lidia Buble sau Selly. Câștigătorii primelor telefoane au fost deja anunțați pe pagina dedicată campaniei și tot acolo vor fi anunțați și cei doi câștigători ai excursiilor. Aceste informații sunt disponibile și pe pagina dedicată comunității fanilor Huawei.

Istoria seriei de telefoane Nova?

Lansată la IFA 2016, seria HUAWEI Nova și-a făcut debutul cu telefoanele HUAWEI nova și HUAWEI nova plus. Aceste smartphone-uri au îmbinat un design de top, cu camere foto de înaltă calitate la prețuri competitive. Succesul comercial al primelor dispozitive Nova, la fel ca și sugestiile de îmbunătățire primite, au pus bazele pentru generațiile de dispozitive care au urmat, fiecare debutând cu propriile sale caracteristici unice.

 

De exemplu, HUAWEI Nova 3e a fost primul telefon Android cu un ecran notched, un design de ecran care a fost foarte popular la acel moment. HUAWEI Nova 5T a venit cu camere foto de 48 MP Quad AI care au permis chiar și consumatorilor obișnuiți să capteze fotografii de înaltă definiție, cu unghi ultra larg, macro și bokeh. Mai târziu, HUAWEI nova 7 a ridicat funcționalitatea selfie-ului la un alt nivel prin adăugarea unei funcții flash circulară la camera din față. De asemenea, a venit cu caracteristicile aparatului foto Huawei, precum Selfie Super Night, care permite consumatorilor să captureze cu ușurință fotografii de bună calitate chiar dacă lumina este difuză. În ultimele luni, Huawei a lansat HUAWEI Nova 8, un smartphone spectaculos cu o cameră foto de 64MP AI Quad. De-a lungul anilor, seria Nova a devenit foarte apreciată de utilizatori.

 

Vârful de gamă Huawei Nova, care urmează a fi lansat săptămâna viitoare, se remarcă printre altele și prin sistemul de camere și multele sale caracteristici. Acesta va veni cu o tehnologie de calitate emblematică a aparatului de fotografiat, care este mult mai puternic decât oricare dintre predecesorii săi.

Mai multe informații despre seria Huawei Nova vor fi anunțate în perioada următoare.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *