vin. mart. 29th, 2024

Samsung și IBM anunță provocarea Call for Code Honoring Everyday Heroes

4 min read

Samsung și IBM lansează, sub umbrela unui parteneriat strategic de lungă durată,

o provocare pentru dezvoltatorii care folosesc tehnologia Samsung și IBM

București, România – 27 octombrie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. și IBM (NYSE: IBM) au anunțat provocarea Call for Code Honoring Everyday Heroes pentru dezvoltatorii din întreprinderi, încurajând dezvoltarea de soluții tehnologice noi pentru a ajuta eroii din viața de zi cu zi. Provocarea, care a fost prezentată în cadrul Samsung Developer Conference (SDC), va aborda dificultățile cu care se confruntă transportatorii, bonele, angajații din domeniul de asistență medicală, profesorii și mulți alții care au fost un sprijin de neprețuit pentru societate în timpul pandemiei Covid-19. Înscrierile vor fi evaluate de un juriu de la IBM și de la Samsung, iar câștigătorul va primi un premiu în bani, dispozitive Samsung și suport de implementare a propriei soluții.

Provocarea face parte din programul global Call for Code, care invită atât dezvoltatorii, cât și pe toți cei care găsesc soluții la orice problemă să construiască și să contribuie la proiecte de tehnologie open source, care abordează unele dintre cele mai presante probleme globale.

 

„Eroii noștri din viața de zi cu zi ne-au servit neobosit de-a lungul pandemiei și vrem să le facem viața, a lor și a celorlalți din întreaga lume, mai ușoară și mai productivă, cu noi niveluri de conectivitate și insights din tehnologie. Pentru a realiza acest lucru, inovația trebuie să fie deschisă. De aceea, am lucrat îndeaproape cu IBM, precum și cu comunitățile noastre de dezvoltatori de valoare, care utilizează platforme open source. De asemenea, sunt onorat să servesc drept „Eminent Judge” la cererea din acest an pentru provocarea globală Call for Code, împreună cu alți lideri mondiali în domeniul sustenabilității, al afacerilor și al tehnologiei”, a declarat KC Choi, EVP and Head of Global Mobile B2B Team, Samsung Electronics.

Soluțiile înscrise pentru provocarea Call for Code Honoring Everyday Heroes trebuie să poată rula pe o tabletă, smartphone și/sau dispozitiv portabil Samsung și să utilizeze una sau mai multe tehnologii IBM cloud hibrid deschise, precum IBM Cloud sau IBM Watson. Participanții vor avea, de asemenea, acces la seturile de instrumente Samsung, precum și la datele de la The Weather Company. Termenul limită pentru depuneri este 20 noiembrie, câștigătorul fiind anunțat pe 9 decembrie. În plus față de tehnologia Samsung și premiul în bani din partea IBM, câștigătorul va primi sprijin de la ambele companii pentru a-și aduce soluția la viață.

„IBM și Samsung se bucură de o lungă istorie de succes deja dovedit, lucrând împreună pentru a îmbunătăți rezultatele afacerii pentru clienți și, de asemenea, pentru binele social. La începutul acestui an, IBM, Samsung și alții au lucrat împreună pentru a implementa soluția câștigătoare Call for Code Global Challenge 2019, Prometeo. Aștept cu nerăbdare să văd cum dezvoltatorii pot folosi acum tehnologiile noastre deschise, beneficiind, astfel, de soluțiile unora dintre cei mai merituoși oameni din lume, eroii noștri de zi cu zi”, a spus Bob Lord, Senior Vice President, Worldwide Ecosystems, IBM.

Parteneriatul dintre Samsung și IBM se extinde pe 30 de ani, începând cu munca în domeniul de semiconductori și ajungând acum să se extindă în zona de mobilitate, AI, 5G, Industria 4.0 și rețele. La SDC, Samsung și IBM Consulting anunță o colaborare pentru modernizarea mediilor de lucru hibride cu experiențe mobile optimizate pentru Galaxy Z Fold3, co-proiectat cu instituțiile majore de servicii financiare.

În plus, pentru a accelera convergența industriei 4.0 între aplicațiile native în cloud și mobilitate, IBM și Samsung caută modalități de a aduce sarcini de lucru AI containerizate pe dispozitivele Samsung Android cu IBM Edge Application Manager. Acest efort se concentrează pe utilizarea containerelor de pe dispozitivele Samsung pentru a permite ca sarcina de lucru să fie implementată, gestionată și procesată flexibil în spații precum fabrici, retail, depozite, hoteluri și centre de distribuție pentru a contribui la dezvoltarea mai rapidă a unor noi cazuri de utilizare puternice pentru computerele mobile și edge.

Samsung și IBM continuă să lucreze împreună pentru a crea servicii care să le permită companiilor și dezvoltatorilor de întreprinderi să profite din plin de rețelele de vârf, de mobilitate și de analiză.

Provocarea The Call for Code Honoring Everyday Heroes începe acum. Informațiile privind eligibilitatea și modul de înregistrare sunt disponibile aici: ibm.biz/CallforCode-Samsung.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Despre IBM

IBM este liderul global în cloud hibrid și AI, deservind clienți din peste 170 de țări. Peste 3.200 de clienți folosesc platforma noastră cloud hibridă pentru a-și accelera călătoriile de transformare digitală și, în total, peste 30.000 dintre aceștia au apelat la IBM pentru a debloca valoarea datele lor – această listă de clienți include nouă din zece cele mai mari bănci din lume. Cu această fundație, continuăm să folosim Red Hat OpenShift ca platformă de vârf pentru a răspunde nevoilor de afaceri ale clienților noștri: o platformă cloud hibridă, deschisă, flexibilă și sigură. Ghidat de principiile încrederii, ale transparenței și ale sprijinului pentru o societate mai incluzivă, IBM se angajează, de asemenea, să fie un administrator responsabil al tehnologiei și o forță a binelui în lume. Pentru mai multe informații, vizitați: www.ibm.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *