joi. mart. 28th, 2024

Huawei lansează 3 modele de monitoare de gaming sub umbrela MateView GT

2 min read

Lansarea marchează intrarea brandului Huawei pe noi segmente de piață

București, 17 noiembrie 2021 – Huawei Consumer Business Group își extinde portofoliul prin lansarea monitoarelor HUAWEI MateView GT 34” cu stereo SoundBar, HUAWEI MateView 34” și HUAWEI MateView GT 27”. Odată cu introducerea noilor modele, Huawei marchează intrarea pe un nou segment de piață, cel de gaming, așteptat de consumatori de câteva luni și aduce tehnologii de ultimă oră, fiabilitate excelentă și calitate remarcabilă. Noile monitoare vor fi disponibile începând cu data de 18 noiembrie pe www.huaweistore.ro și în rețelele retail partenere la prețurile recomandate de vânzare de 1.899 lei și 2.299 lei pentru modele de 27 și 34 de inci, și la 2.599 lei pentru modelul de 34 inci cu stereo SoundBar și beneficiază de o garanție extinsă de 3 ani.

MateView GT 34

Noul HUAWEI MateView GT 34” este disponibil în două variante, cu și fără SoundBar, și dispune de un ecran ultra-lat curbat de 34 de inci, care acceptă o rată de refresh de 165Hz. Cu HUAWEI MateView GT, Huawei oferă consumatorilor un monitor și mai puternic și mai eficient, ducând experiența jocurilor și divertismentului la un nou nivel. În timp ce HUAWEI MateView GT 27″ dispune, de asemenea, de o rată impresionantă de refresh tot de 165Hz și o curbură a ecranului de 1500R. Ca un nou membru al liniei Huawei, HUAWEI MateView GT continuă spiritul inovator al seriei Mate și introduce din nou conceptele de top și inovații tehnologice ale industriei, oferind caracteristici mai bune, mai profesionale și mai eficiente.

MateView GT 27

Monitoare ce reproduc imagini vibrante

HUAWEI MateView GT 34” are un afișaj curbat 21:9, de 34 inci și suportă o rezoluție de 3440×1440, reproducând imagini la calitate 3K. Acesta este conceput pentru a maximiza performanța jocurilor și a crea o experiență de divertisment captivantă pentru jucători.

În ceea ce privește performanța culorilor, HUAWEI MateView GT 34” are o acuratețe mare indiferent dacă este vorba de jocuri sau editare video, suportând gama de culori DCI-P3. Fiecare panou este calibrat profesional pentru a avea valoarea ΔE <2.

HUAWEI MateView GT 27″ are o rată ridicată de refresh, ultra-curbat de 27 inci, cu un raport de aspect de 16:9 și o rezoluție a ecranului de 2560 x 1440. Împreună cu o curbură de 1500R, ecranul se poate adapta tuturor jocurilor și filmelor pentru a oferi o experiență de divertisment captivantă pentru toți utilizatorii.

Pentru reproducerea culorilor, HUAWEI MateView GT 27″ vine cu o gamă de culori cinematice. Monitorul este calibrat cu atenție, oferind o reproducere exactă a culorilor, precum și imagini vibrante și autentice.

În plus, ambele monitoare suportă o luminozitate ridicată de 350 nits, un raport de contrast 4000:1 și imagistica HDR 10 cu rază dinamică ridicată, pentru a aduce la viață fiecare detaliu și a face conținutul mult mai realist.

Afișaj cu o rată de refresh de 165Hz

Huawei înțelege că o rată ridicată de refresh este esențială pentru orice afișaj și cu cât aceasta  este mai mare, cu atât experiența de vizualizare este mai lină. Atât HUAWEI MateView GT 27″, cât și HUAWEI MateView GT 34” ating o rată impresionantă de refresh de 165Hz. În comparație cu monitoarele cu o rată de refresh mai mică, nu numai că îmbunătățește potențialul plăcii grafice, dar elimină în mod eficient lumina intermitentă a afișajului pentru o experiență de joc impecabilă și ajută la evitarea oboselii ochilor utilizatorului.

Pentru a îmbunătăți experiența jocurilor, monitoarele vin cu o funcție de control a câmpului întunecat, care prin ajustarea luminozității afișajului în scene de lumină redusă și supraexpuse, poate ajuta jucătorii să localizeze adversarii mai rapid. De asemenea, ecranul încorporează caracteristica Crosshairs, care este special concepută pentru jocurile First Person Shooter (FPS). Chiar și dacă ținta din joc este dezactivată, monitoarele vor oferi o țintă care-i va ajuta utilizatorii să repereze rapid inamicul și să tragă cu precizie.

O gamă completă de porturi pentru viteză îmbunătățită

HUAWEI MateView GT 27″ vine cu o selecție completă de porturi, inclusiv un port HDMI 2.0, un port DisplayPort 1.2 și un port USB de încărcare tip C. Acest lucru înseamnă că, dacă utilizatorul dorește să se conecteze la un PC sau o consolă de jocuri, nu va avea nici o problemă cu HUAWEI MateView GT 27″.

De asemenea, și HUAWEI MateView GT 34” vine cu o gamă largă de porturi, inclusiv o mufă audio de 3,5 mm pentru căști și microfon, două porturi de afișare HDMI 2.0, un port DisplayPort 1.4, un USB tip C pentru încărcare și un port USB de tip C complet, unic în clasa sa. Împreună, toate aceste porturi pot satisface diferitele nevoi de extindere ale utilizatorilor.

Monitoarele HUAWEI MateView GT oferă performanțe excelente atât pentru jocuri, cât și pentru divertisment și sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor o experiență generală îmbunătățită. În plus, monitoarele dețin certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light și sprijină tehnologia DC Dimming pentru a elimina lumina intermitentă. Aceste funcții ajută utilizatorii să reducă oboseala ochilor.

SoundBar integrat pentru modelul de 34”

În plus fața de HUAWEI MateView GT 27″, HUAWEI MateView GT 34” oferă și opțiunea unui  SoundBar inovator care combină meticulos difuzorul și suportul de sprijin al ecranului într-unul singur și include două difuzoare cu sunet stereo 2.0. Fie că este folosit pentru jocuri sau videoclipuri, utilizatorii vor beneficia de funcția de sunet surround . Panoul tactil RGB care se regăsește pe SoundBar oferă nu numai un efect de iluminare personalizabil, dar permite utilizatorilor să regleze cu ușurință și volumul, cu ajutorul unui singur deget, combinând perfect estetica cu utilitatea, creând o experiență plăcută pentru utilizatori.

Mai multe detalii despre monitoarele HUAWEI MateView GT vor fi disponibile în magazinul online Huawei și în rețelele retail partenere, de mâine, 18 noiembrie.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *