vin. apr. 26th, 2024

Quickmobile te ajuta sa faci cadouri de Craciun!

3 min read

Vine Craciunul si toti ne pregatim cu cadouri inedite pentru persoanele iubite. In ziua de astazi cadourile nu mai pot fi ceea ce erau inainte ( jucarii, dulciuri sau lucruri pe care nu le putem folosi zilnic). Este mult mai convenabil sa investim in cadouri care sa fie utile zilnic, mai ales daca aceste cadouri sunt produse Apple.

Gama de produse Quickmobile ofera o multime de produse de la producatori renumiti, printre care si Apple, colosul american care a adus pentru prima data conceptul de smartphone. Magazinul quickmobile.ro a adus deja in toamna 2021 noile iphone 13, dar si noile Apple Macbook Pro 16 inch si Macbook Pro 14 inch. Aceste laptop-uri pot fi gadget-uri foarte utile pentru studenti, pentru persoane care lucreaza cu termene limita, dar si pentru persoane creative care au activitati multimedia si content creation.

Pentru cei care nu isi pot permite laptop-urile Macbook  Pro 16 inch si Macbook Pro 14 inch, quickmobile ofera si noile casti Apple Airpods generatia 3.

De ce sunt deosebite castile Apple Airpods generatia 3?

A treia generatie de AirPods adopta un aspect in stil AirPods-Pro, cu tulpini mai scurte si un design mai conturat, care este conceput pentru a se potrivi mai bine cu majoritatea urechilor.

Pentru a oferi un sunet imbunatatit, Apple foloseste cipul H1 pentru a oferi o functie Adaptive EQ alimentata de audio computational. Cu Adaptive EQ, un microfon monitorizeaza sunetul si apoi regleaza frecventele joase si medii, astfel incat fiecare utilizator sa obtina cel mai bun sunet pentru dimensiunea si forma urechii sale.

Un driver personalizat si un amplificator cu gama dinamica inalta lucreaza impreuna pentru a aduce bas puternic, impreuna cu frecvente inalte curate, iar microfoanele sunt protejate cu o plasa acustica pentru a reduce sunetele vantului.

AirPod-urile accepta AAC-ELD, un codec de vorbire care ofera calitate vocala full HD pentru apelurile FaceTime. Microfoanele care formeaza fascicul blocheaza, de asemenea, zgomotul ambiental si se concentreaza pe vocea utilizatorului in timpul apelurilor si pentru comenzile Siri.

Exista un senzor de forta incorporat in tulpina AirPod-urilor pentru controlul fizic asupra redarii media si activarea Siri. AirPod-urile sunt rezistente la transpiratie si apa cu un rating IPX4, iar carcasa de incarcare pentru AirPods este de asemenea rezistenta la apa.

Alaturi de Adaptive EQ, AirPod-urile accepta sunet spatial cu urmarire dinamica a capului, la fel ca si castile mai scumpe AirPods Pro si AirPods Max de la Apple. Exista un nou senzor de detectare a pielii care poate spune daca noile casti Apple Airpods 3 sunt in ureche sau intr-un buzunar, iar redarea este intrerupta cand sunt scoase.

Durata de viata a bateriei a fost imbunatatita semnificativ, iar AirPod-urile de a treia generatie ofera sase ore de ascultare sau patru ore de convorbire cu o singura incarcare. O functie de incarcare rapida ofera o ora de viata a bateriei cu cinci minute de incarcare.

Carcasa AirPods a fost si ea reproiectata si este mai lata si mai putin inalta decat inainte. Include suport MagSafe pentru alinierea automata cu accesoriile MagSafe, iar carcasa ofera patru incarcari suplimentare pentru AirPods pentru pana la 30 de ore de timp total de ascultare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *