joi. mart. 28th, 2024

McDonald’s anunță deschiderea celui de-al doilea restaurant din Brăila, în urma unei investiții de peste 3 milioane de lei

3 min read

Compania inaugurează restaurantul cu numărul 91 din țară

 

București, 2 decembrie 2021 – Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, continuă procesul de expansiune pe plan local și deschide un nou restaurant în Brăila, în incinta Brăila Mall. Odată cu inaugurarea noii unități, rețeaua ajunge 91 de restaurante la nivel național. Suma totală a investițiilor pentru restaurantul din Brăila se ridică la peste 3 milioane de lei.

Mihnea Ratte www.instagram.com/mihnearatte/

„Cu această nouă deschidere suntem cu un pas mai aproape de a ne îndeplini obiectivele de expansiune stabilite pentru acest an. Mă bucur că am revenit în Brăila cu un nou restaurant, pe lângă unitatea de Drive-Thru inaugurată în 2018 și că le aducem celor care tranzitează centrul comercial în acesta perioadă un motiv în plus de bucurie. Mai mult, fiecare nou restaurant înseamnă și noi oportunități profesionale pentru comunitatea locală.”, a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.

McDonald's Braila

La doar câteva zile de la deschiderea restaurantului cu numărul 90, McDonald’s România a inaugurat cel de-al doilea restaurant din Brăila, pe 28 noiembrie 2021. Noua unitate este situată în zona de foodcourt a centrului comercial Brăila Mall și integrează cele mai noi tehnologii McDonald’s. Restaurantul dispune de 4 kiosk-uri amplasate pe fațada restaurantului, astfel încât clienții să își poată comanda mai simplu și mai ușor produsele preferate. De asemenea, aceștia pot folosi kiosk-urile ca să plătească cu cardul bancar sau să scaneze aplicația McDonald’s. În plus, clienții pot scana codul QR disponibil în secțiunea MyM Rewards din aplicația de mobil, pentru a aduna puncte de loialitate, care ulterior se transformă în produse și meniuri din partea casei.

Mihnea Ratte www.instagram.com/mihnearatte/

Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile interne Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante și sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

McDonald’s își continuă strategia de a se extinde continuu prin deschiderea de noi restaurante, dezvoltarea serviciului de McDelivery și digitalizarea restaurantelor existente. Acesta este un pionier al inovației în restaurante: de la întregul sistem de servire rapidă, până la aplicația de mobil și produsele variate.

Despre Premier Restaurants România

 McDonald's Braila 2

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 91 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 45 restaurante cu McDrive și 46 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.McDonald’s.ro și www.facebook.com/McDonald’s.ro

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 166 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *