joi. mart. 28th, 2024

Huawei lansează noua generație de routere, HUAWEI WiFi Mesh 3

4 min read

București, 26 ianuarie 2022 – Huawei Consumer Business Group continuă să surprindă pasionații de tehnologie, care vor să rămână mereu conectați, chiar și în confortul propriei case. Astfel, Huawei lansează cea mai nouă generație de routere, HUAWEI WiFi Mesh 3, care îmbină performanțele de top cu calitatea și design-ul elegant, acoperind până la 600 m2, facilitând conexiunea la internet în fiecare colț al casei. Noul router va fi disponibil de mâine, 27 ianuarie, pe www.huaweistore.ro și în magazinele rețelelor partenere de retail la prețul recomandat de vânzare de 749 lei pentru sistemul cu 2 unități și 1.049 lei pentru sistemul cu 3 unități.

Furnizarea unei conexiuni WiFi de mare viteză, stabilă și sigură este o condiție necesară pentru utilizatori, astfel încât să se poată bucura de o experiență inteligentă, de înaltă calitate pe internet, iar acest lucru influențează și strategia pe termen lung a routerelor Huawei. Compania dispune de un centru de competență WiFi, proiectat pentru a obține acuratețea echipamentelor și a datelor reale pentru optimizarea continuă a dispozitivelor.

HUAWEI WiFi Mesh 3 îmbină performanța premium, calitatea și design-ul elegant oferind o experiență inteligentă pentru consumatorii care sunt în căutarea productivității mai ales în confortul casei lor.

HUAWEI WiFi Mesh 3

Performanță la viteză mare

Viteza de transfer a informației este unul dintre cele mai importante aspecte pe care consumatorii le caută atunci când vine vorba de achiziția unui router. HUAWEI WiFi Mesh 3 este un produs WiFi 6 Plus cu o viteză de 3000 Mbps (5GHz Band) și 571 Mbps (2.4GHz Band), fiind capabil să reducă în mod eficient întârzierea de redare a jocurilor online, descărcarea fișierelor mari sau vizualizarea filmelor la calitate HD.

Acoperire semnificativă de până la 600 m2

HUAWEI WiFi Mesh 3 poate acoperi cu ușurință 200 m2, iar dacă sunt folosite trei unități, acoperă până la 600 m2. HUAWEI WiFi Mesh 3 permite utilizatorilor să plaseze și să configureze routerul în funcție de tipul casei. Fie că este vorba de un bloc cu mai multe etaje sau o casă cu un singur nivel, utilizatorii pot accesa cu ușurință o acoperire largă a semnalului WiFi de mare viteză, chiar și pe balcon sau în curtea din spate.

Conectare cu o atingere

HUAWEI WiFi Mesh 3 dispune de tehnologia NFC, astfel, tot ce trebuie să facă utilizatorul pentru a se conecta la rețea este să plaseze smartphone-ul cu sistem de operare Android și cu funcția NFC activată, în partea de sus a routerului și se poate conecta la rețeaua WiFi imediat, fără a fi nevoie de introducerea unei parole. Produsul este perfect pentru cei care au adesea musafiri.

Permite conectarea sigură a 250 de dispozitive

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, utilizatorii folosesc un număr tot mai mare de dispozitive inteligente pentru locuințe, care au nevoie de conexiune la internet. Deși au devenit indispensabile într-o locuință, acestea au îngreunat, de asemenea, routerele folosite. Pentru a rezolva această problemă, HUAWEI WiFi Mesh 3 poate suporta peste 250 de dispozitive conectate simultan, rețeaua rămânând în continuare stabilă. Indiferent dacă utilizatorul se uită la filme de 8k, emisiuni live, participă la sesiuni de gaming cu multiplayer online sau accesează fișiere de mare capacitate, router-ul poate suporta cu ușurință dispozitivele și poate oferi conexiuni stabile de mare viteză pe toată suprafața.

Redarea diagnosticului inteligent este vizibilă oricând

Prin intermediul Huawei Smart Life App, utilizatorii pot seta aspectul și dimensiunea locuinței lor și pot genera o hartă de performanță a semnalului, astfel încât puterea și acoperirea semnalului în casă pot fi ușor vizualizate în orice moment. Dacă există probleme de conectivitate, utilizatorii pot folosi, de asemenea, caracteristica Smart Diagnosis pentru depanare ușoară. Cu aceasta, utilizatorii pot găsi toate problemele de conexiune existente și le pot rezolva automat. În plus, sistemul de protecție HomeSecTM oferă router-ului caracteristici de securitate puternice fără costuri suplimentare.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *