vin. mart. 29th, 2024

Philips TV redefinește experiența de vizionare și de gaming prin lansarea a două televizoare super performante

3 min read

OLED807 și Performance Series 8807 oferă o calitate foarte bună a imaginii și o experiență de gaming unică

Amsterdam, 31 ianuarie 2022 – În ultimii ani, televizorul joacă un rol tot mai important în casele oamenilor, mai ales în lunile de iarnă. Vizionarea celor mai recente filme și serial, dar și gaming-ul cu prietenii și familia sunt câteva din momentele de relaxare pentru tot mai mulți români. Philips TV introduce două televizoare care vor mulțumi atât pasionatii de filme și seriale, cât și gamerii ocazionali: modelul premium OLED807 și Philips ‘The One’ 8807, menit sa fie un best-buy cu un preț accesibil și performanțe peste medie. Pe lângă calitatea foarte bună a imaginii și a sunetului, ambele televizoare sunt perfecte chiar și pentru gameri, fiind echipate cu meniu intuitiv dedicat jocurilor și specificații pe măsurp. Televizoarele sunt disponibile începând cu jumătatea anului 2022 în diferite dimensiuni de ecran (de la 43” până la 86”).

OLED807 OLED837 48 55 65 IS Room RGB

Philips OLED807 – pentru o experiență de vizionare superbă

OLED807 beneficiază de cele mai noi tehnologii ale momentului precum și de Ambilight, tehnologia unică Philips de iluminare ambientală pe patru laturi, ce oferă o experiență unică de vizionare. Televizorul are un design subțire și dispune de un suport elegant și îngust din metal cu un finisaj argintiu cromat. Noul televizor OLED oferă utilizatorului performanțe de top și funcții dedicate gamerilor. Funcția gamebar este un meniu intuitiv ce oferă acces rapid la setările de imagine și sunet, permițând ajustări rapid chiar și în timpul sesiunilor de gaming.

Gama Philips OLED807 va fi disponibilă în România de la jumătatea anului, cu prețuri estimative (ERP – Estimated Retail Price) de 6999 lei pentru varianta de 48”, 8499 lei pentru varianta de 55”, 11699 lei pentru varianta de 65” și 1899 lei pentru varianta de 77”.

OLED807 OLED837 F

Philips 8807 – Disponibil și într-o versiune de 86 inci

Philips TV 8807 cu Ambilight este un televizor care merită cu adevărat să fie numit „The One”: televizorul are toate caracteristicile de care un utilizator are nevoie. Oferă caracteristicile unui produs premium la un preț competitiv. Televizorul are un design minimalist și un suport elegant menit sa susțină televizorul indiferent de dimensiunea ecranului care poate atinge chiar și 86 de inci.

FIDELIO_FS1

Noul 8807 are Ambilight pe trei laturi, garantând o experiență de vizionare captivantă și o calitate excelentă a imaginii. Televizorul este o alegere excelentă chiar și pentru pasionatii de jocuri: fiind prevăzut cu o gamă largă de tehnologii dedicate gamerilor și un nou meniu, de tip gamebar, care oferă acces rapid la setările de imagine și sunet în timpul sesiunilor de joc.

Chiar dacă sunetul televizorului este deja foarte bun, un soundbar dedicat, Philips B8507, va fi disponibil pentru a îmbunătăți sunetul televizorului. Televizorul este compatibil cu ecosistemul Philips Home Wireless pentru a ajuta la crearea unei conexiuni wireless premium cu soundbar-ul și difuzoare situate în toată casa.

Soundbar-ul B8507 va fi disponibil începând din luna august la un preț estimativ de 2200 lei.

image004

Noile televizoare Philips 8807 vor fi disponibile începând din luna iunie pe piața din România începând de la un preț estimativ de 3499 lei pentru varianta de 43” până la 7699 lei pentru varianta de 75”. Modelul cu un ecran uriaș, de 86”, al televizorului 8807 va avea un preț estimativ de 14999 lei.

Despre TP Vision

TP Vision Europe B.V. („TP Vision”) este înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam. TP Vision este o companie deținută în întregime de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai importanți producători la nivel global de monitoare și televizoare.

TP Vision este un jucător cheie pentru electronice de larg consum în televiziune și audio. TP Vision se concentrează asupra dezvoltării, producției și comercializării televizoarelor marca Philips (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India și țări selectate din Asia-Pacific) și a produselor audio marca Philips (la nivel global) sub licență comercială de Koninklijke Philips NV Combinăm puternicul brand Philips cu expertiza noastră în dezvoltarea și proiectarea produselor, excelența operațională și amprenta industrială a TPV. Credem în crearea de produse care să ofere consumatorilor o experiență audio și vizuală superioară.

 

Puteți găsi imagini de înaltă rezoluție pe: http://tpvision.com/image-library

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *