mar. apr. 16th, 2024

HUAWEI P50 Pro aduce culoare în orice fotografie

4 min read

Oferta de precomandă pentru telefoanele din seria P mai este disponibilă o săptămână

 

București, 2 Februarie 2022 – Cele mai recente telefoane lansate de Huawei, P50 Pro și P50 Pocket, continuă seria de inovații în design și mai ales în fotografie, bazându-se pe tehnologia True-Chroma Image Engine, inaugurând astfel o nouă eră a Huawei ImageTM. Cele două modele sunt disponibile pentru precomandă online pe www.huaweistore.ro. HUAWEI P50 Pro vine la prețul recomandat de 5.499 lei și vine la pachet cu HUAWEI FreeBuds Pro Ceramic White, iar HUAWEI P50 Pocket este disponibil la prețul recomandat de 6.499 lei și vine la pachet cu HUAWEI FreeBuds Lipstick. De asemenea, până la sfârșitul lunii februarie, cumpărătorii produselor din seria P pot achiziționa serviciul de garanție extinsă pentru 1 an la jumătate de preț.

Noile telefoane Huawei le oferă pasionaților de tehnologie posibilitatea de a deveni regizori sau fotografi și să surprindă frumusețea lumii înconjurătoare în orice moment cu un singur click. Abilitatea de a captura toate elementele din jur în culorile naturale este o provocare pentru orice device, întrucât apare problema discrepanței între ceea ce utilizatorul vede cu ochiul liber și imaginea din galeria telefonului, astfel că, fără îndoială, cel mai important aspect este denaturarea culorilor naturale.

Dar de ce este atât de dificil pentru lentilele smartphone sau chiar camere digitale de nivel înalt să reproducă culori reale? Pentru început, ochii umani sunt mult mai avansați, astfel că o simplă superpoziție a software-ului și hardware-ului, ca o cameră, este puțin probabil să obțină o imagine perfectă.

HUAWEI P50 Series (1)

HUAWEI P50 Pro este soluția pentru fotografiile perfecte

HUAWEI P50 Pro a introdus revoluționarul True-Chroma Image Engine. Echipat cu un senzor multi-spectru de lumină ambientală de nouă generație, permite camerei să captureze culorile pe măsură ce utilizatorii le văd, sprijinind în același timp gama completă de culori P3 pentru ajustarea fină.

Senzorul multi-spectru de ultimă oră imită ochiul uman

Matricea camerei prezentă în HUAWEI P50 Pro cuprinde două lentile – o lentilă RGB și o lentilă monocromă – și un senzor cu spectru multiplu. Lentilele RGB sunt similare cu cele ale unei celule ochiului uman, responsabile pentru canalele RGB și percepția luminozității. În timp ce lentila monocromă percepe luminozitatea în scenarii cu lumină redusă, senzorul multi-spectru citește spectrul de lumină complet al scenei actuale.

Prin ani de cercetare și dezvoltare, Huawei a lansat un senzor multi-spectru cu 10 canale pentru a obține informații mai precise despre mediu, bazate pe percepția culorii ochiului uman. Datorită invenției acestui nou canal color, un secol de studiu asupra științei culorilor poate fi aplicat acum pe senzorul multi-spectru cu 10 canale. Acest senzor multi-spectrul de lumină ambientală de nouă generație poate citi aproape întregul spectru de lumină. Crește astfel semnificativ performanța fotografierii la lumină scăzută. Senzorul poate identifica cu 50% mai mult din spectrul de culori și cu 20% mai puține nereguli cromatice pentru reproducerea și îmbunătățirea rezoluțiilor mai precise.

 

Procesarea finală a culorilor imită răspunsul nostru psihologic

Pe măsură ce semnalele imaginii sunt procesate, soluția software calibrează perfect și automat culoarea, astfel se remarcă capacitatea dispozitivului de a reproduce fidel pe ecran ceea ce văd utilizatorii. HUAWEI P50 Pro oferă o abordare inedită pentru înlocuirea modulelor tradiționale AWB și CC pentru captivarea culorilor reale – puternicul algoritm HUAWEI P50 Pro AI Color Constancy. Testarea cu peste 40.000 de imagini, algoritmul culege o mai bună înțelegere a modului de revitalizare a atmosferei și a culorilor luminii ambientale pe baza adaptării cromatice, luând în considerare obiectele și lumina ambientală din scenă.

HUAWEI P50 Pro se evidențiază prin gama extinsă de culori redate

Chiar și un sistem perfect poate întâlni erori, iar pentru a captiva culorile adevărate, Huawei și-a intensificat eforturile și aduce o soluție fără precedent pentru o precizie extremă în corectarea diferențialelor optice și restaurarea detaliilor din imagini. Mergând dincolo de seria P40, P50 Pro efectuează acum o ajustare fină pentru peste 2.000 de culori în loc să optimizeze blocul de culoare prioritar numai în gama de culori RGB.

Seria HUAWEI P nu a încetat niciodată să urmărească culorile reale. True-Chroma Shot permite ca toată vibrația din lume să fie capturată cu precizie. Nu a fost niciodată mai ușor ca pasionații de fotografie să devină regizori, să trăiască ca și cum viața ar fi un film, experimentând magia renașterii imaginii cu un singur click.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *