joi. mart. 28th, 2024

Samsung stabilește un nou standard – patru generații de actualizări ale sistemului de operare, oferind cea mai sigură experiență Galaxy

3 min read

Anumiți utilizatori Galaxy se vor bucura acum de cea mai recentă experiență mobilă cu patru generații de actualizări One UI și Android OS

 

București, România, 9 februarie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. și-a extins astăzi angajamentul de a le oferi utilizatorilor cea mai actualizată și mai sigură experiență mobilă posibilă, oferind până la patru generații de actualizări One UI și Android OS pe anumite dispozitive Galaxy.

Acest standard îmbunătățit se bazează pe promisiunea anterioară a Samsung de a oferi până la trei generații de upgrade și asigură milioane de utilizatori Galaxy de accesul la cele mai recente funcții de securitate, productivitate, o mai bună utilizare și multe altele, atâta timp cât dețin device-ul. Disponibil pe anumite telefoane din seria Galaxy S, seria Z și seria A, precum și pe tablete, Samsung intenționează să extindă această funcționalitate pe mai multe produse din ecosistemul Galaxy și lucrează îndeaproape cu partenerii pentru a furniza upgrade-uri ale sistemului de operare Android prin Samsung One UI. Samsung oferă, de asemenea, până la patru ani de upgrade la One UI Watch și Wear OS Powered by Samsung, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de cele mai recente experiențe pe Galaxy Watch.

Pe lângă faptul că oferă upgrade-uri extinse One UI, Samsung va oferi acum până la cinci ani de actualizări de securitate pentru a asigura protecția anumitor dispozitive Galaxy. Aceste actualizări – atunci când sunt asociate cu platforma de securitate Samsung Knox, oferă dispozitivelor Galaxy o protecție completă împotriva potențialelor amenințări de securitate. În plus, clienții Samsung Galaxy Enterprise Edition vor primi o licență de un an pentru Samsung Knox Suite, astfel încât să gestioneze cu ușurință dispozitivele, având acces la un tablou de bord care urmărește actualizările de securitate și multe altele.

Dispozitivele Galaxy eligibile pentru patru generații de One UI și cinci ani de actualizări de securitate includ:

  • Seria Galaxy S: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, precum și Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE și dispozitivele viitoare din seria S
  • Seria Galaxy Z: Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 și dispozitivele viitoare din seria Z
  • Seria Galaxy A: viitoarele dispozitive selectate din seria A
  • Tablete Galaxy: Galaxy TabS8, S8+, S8 Ultra și viitoarele dispozitive din seria Tab S

Dispozitivele Galaxy eligibile pentru patru ani de One UI Watch și Wear OS Powered by Samsung includ:

  • Galaxy Watch: Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic și dispozitivele viitoare din seria Galaxy Watch

Muncim din greu pentru a le oferi utilizatorilor noștri Galaxy experiențe mobile inovatoare, construite pentru a dura. Mulți utilizatori aleg să-și păstreze dispozitivele mai mult timp, indiferent dacă le place un anumit model de smartphone sau dacă doresc să contribuie la o lume mai sustenabilă. Astăzi ne ducem angajamentul pentru inovație cu un pas înainte și oferim până la patru generații de upgrade-uri One UI pentru a ne asigura că utilizatorii noștri se bucură de cea mai bună experiență mobilă posibilă mai mult timp”, declară TM Roh, President and Head of Samsung Electronics’ MX (Mobile eXperience) Business.

Samsung se dedică să le ofere cea mai bună experiență utilizatorilor Galaxy, atât timp cât specificațiile hardware pentru upgrade sunt îndeplinite și experiența poate fi optimizată. Dispozitivele Galaxy care nu sunt eligibile pentru a primi patru generații de upgrade One UI vor primi trei generații de upgrade One UI.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *