mar. apr. 23rd, 2024

OnePlus Nord CE 2 5G aduce elementele esențiale ale experienței OnePlus la un preț accesibil

5 min read

Încărcare rapidă de nivel flagship, un chipset mai puternic și camere AI mai inteligente – toate incluse într-un design subțire, la un preț accesibil

17 februarie 2022: Astăzi, brandul global de tehnologie OnePlus a lansat oficial OnePlus Nord CE 2 – un dispozitiv care oferă experiența OnePlus, cu o încărcare mai rapidă, un chipset mai puternic și camere mai inteligente. OnePlus Nord CE 2 are o serie de caracteristici distinctive OnePlus, cum ar fi un ecran AMOLED de 90 Hz, OxygenOS 11 și suport 5G, împreună cu elemente specifice de la OnePlus Nord CE apreciate de utilizatori, cum ar fi un design subțire și intrare pentru căști.

“OnePlus Nord CE 2 îmbunătățește caracteristicile esențiale pe care utilizatorii comunității noastre le apreciază, oferindu-le la un preț accesibil. Cu o încărcare rapidă SUPERVOOC de 65 W, un chipset mai puternic și un sistem de camere îmbunătățit – OnePlus Nord CE 2 este un telefon de zi cu zi excelent care menține standardul ridicat de calitate al OnePlus”, a declarat Pete Lau, fondatorul OnePlus.

OnePlus Nord CE 2 5G - CMF 01

O experiență rapidă și fluidă

OnePlus Nord CE 2 dispune de o încărcare rapidă SUPERVOOC de 65 W, care oferă bateriei de 4.500 mAh cu două celule suficientă puterepentru o zi întreagă cu o încărcare de doar 15 minute – de două ori mai rapidă decât primul OnePlus Nord CE – și poate încărca dispozitivul de la 1-100% în 32 de minute. 65W SUPERVOOC este o soluție de încărcare de joasă tensiune cu 8 senzori de temperatură și un circuit integrat de încărcare care asigură monitorizarea termică a telefonului în timp real. Încărcarea SUPERVOOC de 65 W a OnePlus Nord CE 2 îndeplinește standardele internaționale pentru siguranță și calitate. Dispozitivul este certificat TÜV Rheinland pentru încărcare rapidă sigură.

OnePlus Nord CE 2 5G - KV 01

OnePlus Nord CE 2 vine cu un software inteligent care reduce timpul petrecut de baterie la 100% atunci când se încarcă peste noapte pentru a îmbunătăți longevitatea bateriei. Un încărcător SUPERVOOC de 65 W si un cablu USB-C roșu sunt incluse în cutia OnePlus Nord CE 2.

OnePlus Nord CE 2 este dotat cu chipset-ul octa-core MediaTek Dimensity 900 construit pe o arhitectură de 6 nm, împreună cu suport pentru viteze de rețea 5G și Wi-Fi 6. Designul procesorului MediaTek Dimensity 900 a fost optimizat pentru o mai bună eficiență energetică, ceea ce permite un control termic îmbunătățit, stabilitatea sistemului și sesiuni prelungite de gaming.

Ecranul OnePlus Nord CE 2 este un FHD+ Fluid AMOLED de 6,43 inchi cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz care face ca oferă fluiditate și viteză. În plus, display-ul OnePlus Nord CE 2 este certificat HDR10+, cu culori mai bogate și mai profunde pe platformele cu suport HDR10+ precum Netflix, YouTube și Amazon Prime Video.

OnePlus Nord CE 2 5G - Lifestyle 04

Cameră mai inteligentă

OnePlus Nord CE 2 are o cameră triplă de 64 MP, compusă dintr-un senzor principal de 64 MP, o cameră ultra-wide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP. Camera principală de 64 MP captează imagini cu un nivel ridicat de detalii și culori vii, chiar și în medii cu lumină scăzută, datorită deschiderii mari f/1.7. Hardware-ul camerei OnePlus Nord CE 2 este ajutat de elemente de software AI puternice, cum ar fi Nightscape și un mod Portret îmbunătățit, care generează fotografii mai clare.

Nightscape este disponibil pe OnePlus Nord CE 2 și este perfect pentru a face fotografii în lumină slabă. Modul Nightscape realizează până la nouă imagini simultane la expuneri diferite și le unelte inteligent pentru a obține fotografii mai clare, mai luminoase și mai dramatice.

Modul Portret este îmbunătățit pe OnePlus Nord CE 2, cu o detectare mai precisă a marginilor subiectului și cu capacitatea de a regla nivelul de adâncime a câmpului generat de software. Modul Portret este disponibil atât pe camera de 64 MP de pe spatele lui OnePlus Nord CE 2, cât și pe camera selfie de 16 MP.

Filmările cu OnePlus Nord CE 2 sunt îmbunătățite cu ajutorul iluminării de fundal AI și prin optimizarea culorilor care îmbunătățește calitatea video în condiții de lumină slabă, în special în medii iluminate neuniform. Această caracteristică folosește algoritmi de captare video dedicați care asigură o expunerea corectă și consistentă în filmare. În plus, OnePlus Nord CE 2 permite înregistrări simultane cu camera de selfie și cu cele de pe spate prin modul Dual-View Video, deschizând o serie de noi oportunități creative.

OnePlus Nord CE 2 5G - Lifestyle 03

Design subțire, cu stil

OnePlus Nord CE 2 este disponibil în culorile Grey Mirror și Bahama Blue – prima are un finisaj asemănător oglinzii, cu nuanțe strălucitoare, care arată ca un metal lustruit, în timp ce cea din urmă prezintă un finisaj neted, gradient care oferă tranziții de culoare fascinante de albastru și galben.

Cu o grosime de doar 7,8 mm, OnePlus Nord CE 2 este chiar mai subțire decât primul OnePlus Nord CE, fiind astfel cel mai subțire smartphone al OnePlus de la OnePlus 6T până în prezent.

Intrarea jack pentru căști de 3,5 mm revine pe OnePlus Nord CE 2, permițând conectarea căștilor cu fir. De asemenea, OnePlus Nord CE 2 are 2 sloturi pentru card SIM și un slot pentru card microSD care permite extinderea spațiului de stocare cu până la 1 TB.

OnePlus Nord CE 2 5G - Lifestyle 05

Software

OnePlus Nord CE 2 vine preinstalat cu cea mai optimizată versiune de OxygenOS 11, care include un mod întunecat (dark mode) îmbunătățit, noi funcții de utilizare cu o singură mână și multe altele. OxygenOS 12 va fi disponibil pe acest dispozitiv în a doua jumătate a anului 2022. OnePlus Nord CE 2 va primi 2 ani de actualizări ale versiunii Android și 3 ani de actualizări de securitate Android.

Preț și disponibilitate

OnePlus Nord CE 2 va fi disponibil în România începând cu 10 martie pe OnePlus.com, iar precomenzile vor începe pe 3 martie, pe același website.

RAM Stocare Culori Preț Data vânzării Precomenzi Disponibilitate
8GB 128 Gray Mirror/Bahama Blue De la €359 = 1773 lei 10 martie 3 martie OnePlus.com

Despre OnePlus  

OnePlus este un brand global de tehnologie mobilă care provoacă conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive cu design rafinat, cu o calitate de construcție premium și hardware performant. OnePlus se dezvoltă cultivând legături puternice și crește împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați oneplus.com și să ne urmăriți pe :

Instagram – https://instagram.com/oneplus

Facebook – https://facebook.com/oneplus

Twitter – https://twitter.com/oneplus

LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/oneplus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *