joi. apr. 18th, 2024

Huawei a lansat o nouă versiune a MateBook 14, cu procesor Intel® Core™, pentru productivitate sporită

7 min read

MateBook 14 face upgrade performanței prin procesorul  Intel® Core™ generația a 11-a

București, 22 februarie 2022 – Huawei Consumer BG anunță lansarea noului HUAWEI MateBook 14 cu noi funcții îmbunătățite prin procesorul Intel® Core™   generația a 11-a. Păstrând design-ul seriei MateBook, produsul se remarcă prin procesorul de mare viteză, memorie SSD de mare capacitate și noul și îmbunătățitul sistem de răcire HUAWEI Shark Fin, pentru a oferi performanțe la următorul nivel. Suita bogată de funcții Huawei Share oferă experiențe îmbunătățite pe mai multe dispozitive, în toate scenariile, care îi vor ajuta pe utilizatori să exceleze în toate activitățile de birou. HUAWEI MateBook 14 este disponibil atât în magazinul huaweistore.ro cât și la partenerii de retail, la prețul recomandat de vânzare de 4.999 RON cu TVA.

HUAWEI MateBook 14 moștenește ADN-ul seriei printr-un design ușor, portabil și minimalist care evidențiază frumusețea simplității. Cu rame subțiri de jur împrejur, afișajul FullView cu rezoluție 2K are un raport de aspect de 3:2, oferind un raport screen to body de 90% pentru o experiență vizuală captivantă, caracteristică notebook-urilor Huawei, precum și funcția multi-touch și gesturi pentru a permite utilizatorilor să controleze notebook-ul așa cum ar face-o cu un smartphone. Noul design termic cu ventilatoare HUAWEI Shark Fin oferă o răcire mai eficientă pentru a permite HUAWEI MateBook 14 să exploateze pe deplin procesorul Intel® Core™ din a 11-a generație și să ofere performanțe de top. Laptopul deține o baterie cu o capacitate nominală de 56 Wh, care oferă o autonomie de până la 11 ore de redare continuă video. Huawei Share, Multi-screen Collaboration și PC Manager sunt câteva dintre funcțiile PC-ului, alături de modul de Eye Confort, Fingerprint Power Button și un adaptor de alimentare de buzunar care răspund nevoilor variate pe care consumatorii le au în timp ce lucrează în diverse locuri.

HUAWEI MateBook 14

Familia de laptopuri HUAWEI MateBook are parte în această perioadă de oferte deosebite, atât în magazinul online Huawei cât și în rețelele de retail partenere. Cei ce își doresc un dispozitiv super performant, pot achiziționa MateBook X Pro, în varianta Emerald Green împreună cu accesorii (ghiozdan, mouse și ceas inteligent) la prețul de 7.799 lei, sau cu alte dispozitive Huawei (monitorul MateView GT 34, căștile FreeBuds 4 și Wifi AX3 Dual-Core White), la prețul de 9.698 lei8.148 lei și respectiv 7.848 lei. De asemenea, și modelul MateBook D14 Windows 10 Home, Intel Core i5, 8GB+512GB, Mystic Silver poate fi achiziționat individual la prețul promoțional de 2.799 lei sau în 3 pachete de tip bundle: cu monitorul MateView GT 34 la 4.698 lei, căștile FreeBuds 4 la 3.148 lei și Wifi AX3 Dual-Core White la 2.848 lei. Această ofertă include și accesorii gratuite, respectiv un mouse Bluetooth 2 Olive Green sau Pink și un ghiozdan pentru laptop Swift. Laptopul MateBook D15 i5 de generație a 11-a , Windows 11 Home, 8GB+512GB, Mystic Silver poate fi achiziționat individual la prețul de 3.399 lei sau în pachet bundle cu 3 alte dispozitive Huawei (monitorul MateView GT 34, căștile FreeBuds 4 și Wifi AX3 Dual-Core White) la prețul de 5.298 lei3.748 lei și respectiv 3.448 lei.

Cele două laptopuri din seria MateBook 14s, pot fi achiziționate la prețul de 5.999 lei în varianta Space Gray și respectiv 6.499 lei în varianta Spruce Green, ambele vin în oferte de tip bundle cu accesorii sau alte device-uri cu  prețuri care încep de la 5.999 lei. Toate ofertele campaniei pot fi vizualizate pe www.huaweistore.ro. De asemenea, clienții pot beneficia de oferte de preț speciale în rețeaua de parteneri HUAWEI, în limita stocurilor și a promoțiilor disponibile: MateBook 13 AMD Ryzen 7 la prețul promoțional de 3.002 lei, MateBook X la prețul promoțional de 3.499 lei, MateBook D14 la prețul promoțional de 2.799 lei.

Design-ul ușor al noului MateBook 14 maximizează productivitatea și mobilitatea

Folosind design-ul emblematic FullView Display al seriei, HUAWEI MateBook 14 are rame subțiri de 4,9 mm  pentru a obține un raport screen to body de 90 % pentru o experiență de vizionare mai captivantă. Diferit de notebook-urile tradiționale de 14 inch, noul notebook Huawei are un afișaj 3:2 care oferă experiențe superioare de citire, navigare pe internet și codare.

Dispunând de o rezoluție 2K și o densitate de pixeli de 185ppi ecranul FullView de 14 inch are un raport de contrast de 1500:1 și luminozitate maximă de 300 de nit. PC-ul redă imagini HD și filmele Blu-ray prind viață, oferind în același timp o acuratețe mare a culorilor pentru sarcini sensibile la culoare, cum ar fi editarea foto și video.

Ecranul tactil, cu mai multe puncte de mare precizie al HUAWEI MateBook 14, permite utilizatorilor să controleze notebook-ul așa cum ar face-o cu un smartphone. De asemenea, utilizatorul poate controla mai multe dispozitive simultan, cu ajutorul funcției Multi-Screen Collaboration. Realizarea capturilor de ecran este la fel de ușoară ca întotdeauna cu funcția de captură de ecran Finger Gesture, lansată de Huawei. Ecranul FullView acceptă, de asemenea, DC Dimming pentru a elimina lumina intermitentă și este certificat de TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră.

MateBook 14 are o carcasă metalică elegantă, care este asamblată print-un proces avansat pentru a produce o suprafață netedă și lustruită. La doar 15,9 mm grosime și 1,49 kg,  notebook-ul satisface cu ușurință cerințele de mobilitate ale oricărui consumator.

Performanța puternică oferă experiențe fără cusur

HUAWEI MateBook 14 oferă un procesor Intel® Core™ i5 de a 11-a generație pentru a asigura performanțe puternice într-o carcasă ușoară. Construite pe procesul avansat de 10 nm SuperFin, noile procesoare sunt asociate cu memoria DDR4 dual-channel de până la 16 GB și unitatea SSD PCIe de mare viteză de 512 GB pentru a susține performanțe rapide și stabile astfel încât utilizatorii să își exprime pe deplin creativitatea, indiferent că este vorba despre multitasking sau gestionează sarcini grele de calcul. Sistemul de răcire puternic, cu două ventilatoare cu pale de ventilator în formă de S dens și două conducte de căldură, mențin HUAWEI MateBook 14 rece și silențios, chiar și în timpul sarcinilor solicitante.

Pe lângă design-ul premium și performanța înaltă, durata de viață a bateriei este, de asemenea, o parte esențială a experienței utilizatorului. Bateria de mare capacitate de 56Wh a HUAWEI MateBook 14 funcționează împreună cu soluția inteligentă de gestionare a energiei implementată de companie pentru a maximiza durata de viață a bateriei, astfel încât utilizatorii să își poată concentra atenția asupra a ceea ce contează cu adevărat. Adaptorul de alimentare USB Type-C versatil, de 65 W acceptă mai multe standarde de putere de ieșire, nu numai pentru încărcarea rapidă a notebook-urilor, ci și HUAWEI SuperCharge1 atunci când este conectat la smartphone-uri Huawei compatibile. Power Off Reverse Charging permite noului notebook de 14 inch să acționeze ca o bancă de alimentare de urgență pentru încărcarea altor dispozitive2.

În plus, deoarece nevoia de performanță poate varia de-a lungul zilei, HUAWEI MateBook 14 include o comandă rapidă simplă de la tastatură „Fn+P” pentru a comuta între modurile Standard și Performanță.

 

Experiența AI Life fără întreruperi

Construit pe tehnologia revoluționară distribuită a Huawei, Huawei Share elimină granițele dintre dispozitivele Windows și Android la nivel de sistem pentru a oferi experiențe de utilizator fără întreruperi pe mai multe dispozitive. Huawei Share permite utilizatorilor să lucreze fără probleme cu notebook-ul și un smartphone Huawei pe un singur ecran. Colaborarea pe mai multe ecrane permite controlul pe mai multe dispozitive și partajarea capacităților hardware, permițând utilizatorilor să efectueze apeluri vocale și audio prin intermediul computerului. În plus, permite vizualizarea și editarea documentelor salvate în memoria smartphone-ului direct pe notebook și deschiderea a până la trei aplicații pentru smartphone-uri simultan pentru productivitate mai bună în multitasking.

HUAWEI MateBook 14 dispune și de butonul digital de pornire cu amprentă, care combină funcționalitatea unui cititor de amprentă cu a unui buton de pornire pentru a simplifica experiența de conectare la Windows. Sistemul de sunet cu două difuzoare de 2W funcționează în combinație cu o soluție de corectare a distorsiunii pentru a aduce sunet surround captivant. Touchpad-ul oferă o experiență de control plăcută, în timp ce acceptă conectivitate integrată Huawei Share pentru ca utilizatorii să activeze rapid colaborarea pe mai multe ecrane.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *