vin. apr. 19th, 2024

ALERTĂ MEDIA: RAZER ADUCE SWITCH-URILE ANALOGICE PE TASTATURI COMPACTE PRIN RAZER HUNTSMAN MINI ANALOG

3 min read

Prima tastatură de tip 60% cu switch-uri Razer Analog Optical Switches este disponibilă acum

 

 

CINE: Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337).

CE:  Razer a anunțat noua Huntsman Mini Analog, prima tastatură compactă cu layout de tip 60% ce dispune de switch-urile optice analogice dezvoltate de Razer. Astfel, jucătorii pot beneficia de un nivel avansat de precizie, performanță și control într-un produs mic și portabil.

Fiind echipată cu switch-uri optice analogice Razer, noua Huntsman Mini Analog oferă un grad mai fin de control în jocuri, dispunând de funcții precum posibilitatea de a predefini sensibilitatea analogică a tastelor sau atribuirea a două funcții unei singure taste.  Astfel, utilizatorii se pot bucura de un control precis al accelerației sau direcției în jocurile de curse, sau pot atribui două funcții unei singure taste în funcție de gradul de apăsare al acesteia. Astfel, există posibilitatea de a comuta din mers obișnuit în sprint fără a apăsa un alt buton în jocurile FPS.

Pentru o durabilitate maximă, Huntsman Mini Analog folosește taste Doubleshot PBT, ce oferă un finisaj texturat rezistent, păstrându-și aspectul chiar și după o utilizare îndelungată. Construcția de aluminiu sporește și mai mult durabilitatea tastaturii, în timp ce cablul Type-C detașabil garantează o portabilitate facilă.

img (1)

Huntsman Mini Analog este prima tastatură de tip 60% de pe piață care dispune de Razer Analog Optical Switches și este ideală pentru jucătorii ce participă la sesiuni LAN, pentru fanii setup-urilor de gaming minimaliste, dar și pentru cei care doresc să economisească spațiu fără a pierde controlul fin și precizia de top, aspecte importante pentru jocurile de astăzi.

Pentru mai multe informații, vizitați acest link.

DE CE:  Noua tastatură Huntsman Mini Analog le oferă precizie și portabilitate utilizatorilor care au nevoie de o tastatură compactă și de controlul fin oferit de Razer Analog Optical Switches.

CÂND:  Disponibil acum

UNDE:  Online pe Razer.com, în magazinele RazerStore și la partenerii retail.

PREȚ: 159,99 Euro

IMAGINI : LINK.

DESPRE RAZER  

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 150 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *