joi. mart. 28th, 2024

realme GT NEO 3 va fi lansat pe 22 martie în China

2 min read

București, România – 17 martie 2022 – realme, producătorul de telefoane cu cea mai rapidă ascensiune din piață, anunță că va lansa modelul GT NEO 3 în China pe 22 martie. Acest nou telefon va oferi cea mai rapidă încărcare a bateriei din lume, cu o tehnologie de 150W. În ceea ce privește design-ul, cursele de mașini au fost inspirația și pentru acest acest model. Cu o dungă recognoscibilă pe partea din spate purtând numele Tribute to the Racing Legend, noul realme GT NEO 3 oferă un design tineresc și ușor de recunoscut.

realme gt neo 3 spate

Telefonul cu cel mai rapid sistem de încărcare

Sistemul de încărcare al bateriei este cel mai rapid din lume. UltraDart Charging Architecture (UDCA) a fost prezentat prima dată la MWC 2022. Este o platformă de încărcare care acceptă 100-200W și permite telefonului GT NEO 2 să ajungă de 50% în doar 5 minute.

Prima utilizare a platformei Dimensity 8100 pe un telefon realme

realme GT NEO 3 este unul dintre primele smarthone-uri ce folosesc noua platformă MediaTek Dimensity 8100. Acest procesor oferă o performanță de vârf cu o eficiență ridicată. Realizat pe 5nm, Dimensity 8100 oferă opt nuclee pentru procesare din care patru sunt Cortex-A78 la 2.85GHz și alte patru Cortex-A55 tactate la 2.0GHz.

realme gt neo 3

realme este producătorul de smartphone-uri 5G cu cea mai rapidă ascensiune

Potrivit celui mai recent raport Counterpoint Research, creșterea livrărilor de telefoane realme cu tehnologie 5G a crescut și a depășit toți ceilalți concurenți, cu o creștere majoră de 165% față de anul trecut în Q4 2021. Creșterea rapidă a fost alimentată de expansiunea brandului în țări din vestul Europei precum Italia, Spania, Franța, Marea Britanie și Elveția. Modelele cele mai vândute au fost realme 8 5G și realme GT.

gt neo 3 realme

Fiind producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din Europa în 2021, realme și-a menținut impulsul lansând gama premium GT 2 la MWC 2022 și seria mid-range 9 PRO în februarie 2022. Nu este deloc surprinzător faptul ca noul realme GT NEO 3 va ajunge și în Europa foarte curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *