vin. mart. 29th, 2024

Noua lampă cu boxă Bluetooth face lumina și muzica accesibile oriunde te-ai afla

3 min read

IKEA lansează noua lampă cu boxă Bluetooth VAPPEBY. Începând cu luna aprilie, VAPPEBY va contribui la crearea de momente frumoase de zi cu zi alături de prieteni și familie. Boxa prezintă rezistență la stropi de apă și este prima boxă Bluetooth cu funcție Spotify Tap de pe piață.

IKEA anunță cel mai nou membru al gamei de boxe Bluetooth, denumit VAPPEBY, o lampă cu boxă portabilă, care va ajuta oamenii să aducă muzica și în afara casei lor. Aceasta este reîncărcabilă, are un bec LED încorporat cu două moduri de lumină diferite și oferă sunet 360. Mai mult, pentru a face față și în condiții nefavorabile, noua lampă cu boxă încorporată vine cu un grad de protecție IP65, ceea ce înseamnă că prezintă rezistență la praf și picături de apă. Noul produs are un design tip lanternă și un mâner foarte ușor, fiind un dispozitiv util, care poate fi folosit oriunde este nevoie.

VAPPEBY (1)

„VAPPEBY poate fi un produs esențial pentru balcon, poate fi folosit în grădină sau oriunde este nevoie. Sunetul și lumina se completează în mod ideal atunci când doriți să creați momente magice de zi cu zi alături de prieteni și familie. Cele două moduri de lumină diferite, autonomia îndelungată a bateriei și rezistența crescută vor permite folosirea dispozitivului într-un mod optim de către consumatori.”, spune Stjepan Begic, unul dintre utilizatorii produsului din IKEA, Suedia.

VAPPEBY (3)

Fiind prima boxa Bluetooth de pe piață, aceasta vine cu funcția Spotify Tap, ceea ce înseamnă că butonul de pornire are proprietatea de a deschide Spotify cu ajutorul dispozitivului conectat. Cu o singură apăsare, Spotify reia redarea audio de unde a rămas ultima dată. Dacă este apăsat din nou, boxa va genera muzică nouă pe baza preferințelor de ascultare ale utilizatorului. VAPPEBY funcționează și cu alte platforme de streaming sau permite redarea conținutului audio stocat pe dispozitivul de pe care utilizatorul este conectat.

VAPPEBY (4)

„Acesta este un nou produs esențial pentru gama noastră de boxe Bluetooth și reprezintă un pas important în călătoria IKEA de aduce muzica mai aproape de cât mai mulți oameni. Obiectivul nostru principal este de a îmbunătăți experiența utilizatorului, de a ușura accesul acestuia și de a transforma muzica și lumina în elemente și mai accesibile.”, continuă Stjepan Begic.

Boxa are o autonomie a bateriei de până la 12 ore și se încarcă prin conector tip USB-C. Aceasta va fi disponibilă în două variante de culoare, albastru și gri, în majoritatea piețelor în care IKEA este prezentă, începând cu luna aprilie. Funcția Spotify Tap va fi pe toate piețele în care aplicația Spotify este deja disponibilă.

VAPPEBY (2)

Despre Spotify

Spotify a transformat fundamental modul de ascultare a muzicii odată cu lansarea sa în 2008. Utilizatorii pot descoperi, gestiona și partaja peste 82 de milioane de melodii, inclusiv peste 3,6 milioane de podcast-uri, gratuit sau pot face upgrade la Spotify Premium pentru a accesa funcții exclusive pentru muzică, inclusiv o calitate îmbunătățită a sunetului și posibilitatea de ascultare la cerere, offline și fără reclame. Astăzi, Spotify este cel mai popular serviciu de abonament de streaming audio din lume, cu 406 milioane de utilizatori, inclusiv 180 de milioane de abonați, pe 184 de piețe.

Spotify și toate celelalte mărci comerciale legate de marca Spotify sunt proprietatea exclusivă a companiei Spotify AB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *