joi. mart. 28th, 2024

Huawei lansează HUAWEI MateBook D 15 Ultralight cu ecran FullView

5 min read

București, 23 martie 2022 – Huawei Consumer Business Group a lansat noul HUAWEI MateBook D 15 care aduce o experiență multiplatformă, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a lucra cu mai multe dispozitive pe un singur ecran. HUAWEI MateBook D 15 moștenește ADN-ul computerelor Huawei exprimat prin design-ul atractiv, tehnologia inovatoare și interacțiunea inteligentă pe care le oferă. Pe lângă ecranul HUAWEI FullView de 15,6 inci, performanța, calitatea construcției și design, cel mai recent laptop HUAWEI MateBook D 15 vine cu o serie de funcții noi, inclusiv suport Huawei Share. Laptop-ul HUAWEI MateBook D15 AMD poate fi comandat pe www.huaweistore.ro la prețul recomandat de vânzare de 3599 lei, alături de boxa HUAWEI Sound, un rucsac și un mouse bluetooth începând de astăzi.

„În ceea ce privește computerele noastre, am rămas fideli misiunii de a aduce noi inovații cu fiecare iterație. Cu HUAWEI MateBook D 15 de 15,6 inci, ne-am propus să oferim cele mai bune experiențe de utilizare pentru tinerii consumatori. Deși este elegant, puternic și inteligent, oferă nu numai productivitate, dar este și dispozitivul perfect pentru toate scenariile, atât pentru cele de la birou, cât și pentru cele de divertisment.” declară Andy Fang, General Manager Huawei Consumer BG România.

HUAWEI MateBook D 15 impresionează prin ecranul HUAWEI FullView

Piața laptopurilor ultra-subțiri se bucură de o creștere rapidă. Urmărind mereu perfecțiunea design-ului, Huawei s-a bazat pe expertiza sa în tehnologia smartphone-urilor și pe capabilitățile de integrare a sistemului pentru a realiza design-ul ultra-subțire al ramei pe ecranele sale HUAWEI FullView. Această abordare de design permite aducerea unui ecran mare într-un cadru portabil, astfel oferind tot ce este mai bun din ambele lumi.

MateBook D 15

Cele trei rame care încadrează ecranul sunt subțiri de doar 5,3 mm, ceea ce duce la un raport uimitor ecran-corp de 87%. Cadrul ușor este accentuat de un design simplificat cu margini curbate, pentru un aspect mai elegant. Îmbunătățirile mici precum ramele mai subțiri și camera integrată permit Huawei să micșoreze și mai mult factorul de formă al laptopului. Cu dimensiuni de doar 357,8 mm x 229,9 mm x 16,9 mm, HUAWEI MateBook D 15 este unul dintre cele mai mici și mai ușoare laptop-uri de 15,6 inci din categoria sa de preț, oferind o experiență de vizualizare extinsă într-un pachet portabil.

Sub învelișul anti-reflexie, panoul IPS 16:9 de 15,6 inci suportă o rezoluție Full HD (1920×1080) și un unghi maxim de deschidere de 178°. Ecranul premium este perfect pentru orice tip de conținut, indiferent dacă este vorba de imagine cu înaltă rezoluție sau de videoclipuri Blue-ray. În plus, este certificat TÜV Rheinland pentru emisie redusă de lumină albastră, permițând o protecție mai bună a ochilor.

 

HUAWEI MateBook D 15 se remarcă prin procesorul puternic care oferă performanțe înalte

Pentru consumatorii tineri, computerul nu este doar un instrument pentru birou, ci și o platformă de divertisment. HUAWEI MateBook D 15 AMD Edition este alimentat de un procesor AMD Ryzen™ 5 3500U de 12 nm pentru performanțe înalte, păstrând în același timp un nivel ridicat de stabilitate și fiabilitate. Procesorul grafic AMD Radeon Vega 8 integrat oferă suport extraordinar pentru procesare grafică. HUAWEI MateBook D 15 AMD Edition include și o nouă versiune a ventilatorului HUAWEI Shark Fin. Cu noile lame în formă de „s”, HUAWEI Shark Fin Fan 2.0 optimizează dinamic fluxul de aer pentru răcire îmbunătățită și performanță superioară.

HUAWEI MateBook D 15 folosește un încărcător portabil multifuncțional USB-C de 65W și un cablu USB-C. Încărcătorul încarcă și toate smartphone-urile și tabletele Huawei echipate cu port USB-C. Acesta dispune și de protecție la supraîncălzire, care oprește automat procesul de încărcare atunci când se atinge un anumit prag de temperatură pentru siguranță sporită.

Echipat cu o memorie DDR4 dual-channel de 8 GB, HUAWEI MateBook D 15 dispune de suficientă putere pentru a gestiona cele mai solicitante aplicații de pe piață. În plus, laptopul vine și cu un senzor G, care protejează datele salvate pe hard disk în eventualitatea în care este scăpat din mână. Modulul WLAN cu antenă dublă primește în mod eficient semnalul WLAN pentru o viteză și o stabilitate mai mare a conexiunii. Pe partea laterală, o selecție diversă de interfețe suportă simultan mai multe nevoi I/O, inclusiv transferul de date, conexiunea periferică și încărcarea bateriei.

 

HUAWEI MateBook D 15 vine cu funcția de conectare inteligentă rapidă

Funcția Huawei Share permite partajarea unui singur ecran între HUAWEI MateBook și un smartphone Huawei, iar utilizatorii pot trage fișiere de la o interfață la alta pentru a le transfera și pot vizualiza conținutul salvat în smartphone direct pe laptop. Perifericele conectate la laptop pot fi utilizate pentru navigarea pe smartphone, oferind utilizatorilor laptopului acces la aplicațiile mobile fără a schimba dispozitivul.

Poziționată ca serie ce se adresează tinerilor consumatori, HUAWEI MateBook D oferă un design premium elegant, tehnologii inovatoare și experiențe inteligente de ultimă oră. Pe de o parte, oferă o experiență de utilizare compactă, pe de altă parte, împinge limitele în materie de laptopuri ultralight și completează portofoliul general de computere al Huawei.

Beneficii extinse de la Huawei

Huawei oferă un serviciu de garanție, HUAWEI Care care reprezintă extinderea cu 1 an a garanției standard care intră în vigoare în momentul achiziționării produsului și asigură rezolvarea defecțiunilor de funcționare ale produsului cauzate de factori non-umani. Serviciul de garanție extinsă este disponibil la prețul recomandat de 299 lei pentru MateBook D 15.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *