joi. mart. 28th, 2024

realme lansează modelul C35, un entry level cu cameră de 50MP și design deosebit

2 min read

București, România – 5 aprilie 2022 – realme, producătorul de smartphone-uri și produse AIoT cu cea mai rapidă ascensiune din piață, anunță în România lansarea modelului realme C35. Acesta surprinde prin camera de 50MP și design-ul deosbit pentru clasa din care face parte, continuând conceptul DARE TO LEAP al brandului, inclusiv în segmentul entry level. realme C35 se adresează tinerilor din întreaga lume care doresc să experimenteze tehnologia de top, dar la un preț foarte accesibil.

realme c35 (1)

Saltul la camera de 50MP

realme C35 dispune de o cameră principala de 50MP cu f/1.8, aceeasi cameră pe care o folosește și puternicul model realme GT2 Pro. Datorită aperturii generoase, utilizatorii de C35 vor putea realiza fotografii cu mai multe detalii la o rezoluție înaltă. De asemenea, realme C35 mai are în dotare o cameră Black and White cu f/2.8, dar și o cameră Macro cu f/2.4 pentru fotografii de la o distanță de 4cm.

realme c35 (2)

Design deosebit pentru gama entry level

Conceput pentru a fi cel mai elegant smartphone entry level din 2022, realme C35 are o carcasă cu margini drepte cu o grosime de doar 8.1mm, combinând aspectul vizual plăcut cu confortul din timpul utilizării. Drept urmare, este cel mai subțire telefon din acest segment de preț. Este disponibil în două opțiuni de culoare: Glowing Black și Glowing Green.

Procesor Unisoc T616 și certificare TUV Rheinland

Echipat cu procesorul puternic Unisoc T616, realme C35 a obținut un scor impresionant în AnTuTu de 230.726 puncte. De asemenea, are dublă certificare privind calitatea, TUV Smartphone High Reliability și Real Quality.

Ecran și baterie generoase

În ceea ce privește experiența de utilizare, realme C35 este echipat cu o baterie generoasă de 5000mAh cu încărcare rapidă la 18W. În stand-by rezistă 39 de zile și poate fi încărcat până la 50% în 49 de minute. În plus, este primul telefon din seria realme C cu ecran Full HD de 6.6 inch, dar este și telefonul cu cel mai mare ecran Full HD din acest segment de preț, oferind o experiență de neegalat.

realme C35 va fi disponibil în magazinele online din România după data de 8 Aprilie, la un preţ recomandat de 899.99 Lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *