vin. mart. 29th, 2024

Huawei desemnează titlul de „Fotograful anului Huawei”

4 min read

București, 8 aprilie 2022 – Huawei Consumer BG încheie seria celor 3 workshop-uri de fotografie din seria OPEN FOR MORE dedicată pasionaților de fotografie și este gata să-i desemneze pe cei 6 câștigători cu titlul de „Fotograful anului HUAWEI” și să-i premieze cu un smartphone HUAWEI P50 Pro. Cele 3 workshop-uri, la care au participat utilizatori de telefoane Huawei, au fost ținute de fotografii Bogdan Mustățea, Christian Tudose și Alex Gâlmeanu și au pus la încercare creativitatea participanților. Fotografiile făcute în cadrul celor 3 workshop-uri au fost realizate cu telefoanele seriei Huawei P50, iar acum a venit timpul ca cele mai bune dintre acestea să fie premiate. Cele două modele, HUAWEI P50 Pro și P50 Pocket, sunt disponibile pe www.huaweistore.ro  la prețuri începând de la 5.499 lei, la care se adaugă și reducerea de 15% până duminică, 10 aplilie 2022.

Luna martie a fost dedicată celor 3 workshop-uri, reprezentând un prilej ideal de a celebra lansarea celor mai recente 2 modele din seria P50, iar competiția de fotografie a lansat o provocare perfectă pentru cei care vor să-și ducă pasiunea pentru arta fotografică la următorul nivel.

Competiția s-a desfășurat în mai multe etape: primul pas a fost înscrierea în concurs a unor fotografii realizate cu un smartphone de la Huawei, urmând mai apoi etapa de jurizare care a trimis 40 de entuziaști la unul dintre cele 3 workshop-uri. Fiecare workshop s-a concentrat pe câte 2 teme din cele 6 categorii de concurs: Live Moments, Details, Storyteller, Faces, Product Photo și Hello Life, alese special pentru a surprinde câte puțin din cotidian și realitatea de zi cu zi. Participanții au putut testa capabilitățile smartphone-ului HUAWEI P50 Pro.

Fotograful Anului (6)

Bogdan Mustățea a deschis seria workshop-urilor, iar primul worskshop a fost marcat de un tur al Bucureștiului, unde provocarea a fost imortalizarea celei mai memorabile clădiri și monumente din oraș. Cele 2 categorii vizate au fost Storyteller și Live Moments.

Al doilea workshop a avut loc pe data de 21 martie și a fost ținut de fotograful Christian Tudose, care a surprins categoriile Details și Product Photo, în cadrul unei expoziții susținute la ARCUB.

Fotograful Anului Huawei(5)

La final de martie, Alex Gâlmeanu a susținut cel de-al treilea workshop din serie, chiar în propriul studio și a acoperit categoriile Faces și Hello Life cu o sesiune de cele mai interesante tips&tricks despre arta fotografiei portret.

După cele 3 runde în care fost jurizate cele mai bune fotografii realizate în cadrul workshop-urilor, au fost aleși cei 6 norocoși câștigători, cei mai talentați și creativi pasionați de fotografie: Vlad Vlădoi, Costin Mocanu, Constantin Dasoveanu, Vasile Mihai Antonio, Iulian Acriș și Camil Seișanu.

HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket sunt vârfurile de gamă ale Huawei care excelează în ceea ce privește designul, dar și performațele și echiparea tehnică. Seria P50 a continuat inovația în domeniul fotografiei și impresionează cu funcții ce rivalizează cu aparatele foto profesionale.

Fotograful Anului Huawei(4)

HUAWEI P50 Pro introduce primul sistem de cameră duală Matrix Super Main, incluzând lentile RGB, lentile monocrome și un senzor multi-spectru. Datorită standardului True-Chroma, XD Fusion Pro cu un nou sistem defiltrare a culorii și tehnologiei Super HDR, fotografiile create cu HUAWEI P50 Pro sunt pline de detalii și culori chiar și în condiții de lumină redusă. Huawei P50 Pro obține cea mai apropiată reproducere a imaginii a ceea ce percepe ochiul uman. Fotografierea obiectelor îndepărtate nu este o problemă, telefonul fiind echipat cu zoom periscop de până la 100x, lentile cu unghi ultra larg și tehnologie de stabilizare. HUAWEI P50 Pro suportă, de asemenea, HUAWEI XD optics, care corectează diferențele optice și restabilește detalii în imagini.

Fotograful Anului Huawei(2)

HUAWEI P50 Pocket este incredibil de subțire, măsurând doar 15,2 mm când este pliat și 7,2 mm când este deschis. Noul smartphone este echipat cu două ecrane. Ecranul principal este OLED flexibil de 6,9 inch, cu un raport de 21:9 și suport pentru gama de culori P3 pentru reproducerea culorilor fidele, asemănătoare cu o experiență cinematografică. Ecranul secundar, rotund,  este poziționat pe exterior și oferă acces ușor la o gamă de informații putând fi utilizat pentru a gestiona muzică, pentru a verifica calendarul, notificările, precum și pentru a face fotografii sau video.

În ceea ce privește fotografia, HUAWEI P50 Pocket suportă True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optica și HUAWEI XD Fusion Pro. Camera Ultra Spectrum a P50 Pocket utilizează hardware și software puternice și îmbunătățește peste 2000 de nuanțe din întreaga gamă de culori.

Fotograful Anului Huawei(3)

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Fotograful Anului Huawei(1)

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *