joi. apr. 25th, 2024

Plaza România – Program special de sărbători

2 min read

În preajma sărbătorilor, centrul comercial își așteaptă vizitatorii să se bucure de oferte inspirate

 

București, 19 aprilie 2022 – Plaza România anunță programul special pentru perioada sărbătorilor de Paște: în zilele de sâmbătă, 23 aprilie, vizitatorii sunt așteptați la shopping între orele 10.00 și 18.00, însă restaurantele și cinematograful vor funcționa până la orele 19:00.

În prima zi de Paște, centrul comercial va fi închis, iar începând cu data de 25 aprilie, Plaza România va reveni la programul normal cu care și-a obișnuit vizitatorii, respectiv 10:00 – 22:00.

Plaza Romania_orar-paste

Vizitatorii sunt întâmpinați cu o atmosferă caldă și prietenoasă în care decorațiunile specifice sezonului sunt prezente. Acestea sunt alese cu grijă astfel încât să îi transpună rapid în spiritul sărbătorilor de Paște pe toți cei care trec pragul Plaza România. În plus, cele mai noi colecții ale magazinelor, cât și reducerile de sezon, vin în întâmpinarea vizitatorilor pentru a-i inspira în alegerea cadourilor potrivite pentru cei dragi. Fie că ai deja în minte un cadou anume sau ai nevoie de inspirație, în centrul comercial vei găsi cu siguranță oferte care te vor încânta și își vor ușura ”misiunea”.

Plaza Romania

În plus, până pe 23 aprilie, galeria artizanilor locali, cu produse specifice sărbătorii ce se apropie și nu numai, te așteaptă nerăbdătoare să descoperi mici bucurii inspirate. De la decorațiuni pentru masa de Paște, la dulciuri de casă și până la jucării handmade și produse de marochinărie, toate îți vor sta la dispoziție.

Totodată, în perioada 18-30 aprilie 2022, în interiorul centrului comercial, vizitatorii se pot bucura cu mic, cu mare, de o nouă expoziție – „Artiști ai cuvintelor și necuvântătoarele lor”. Alături de Muzeul Național al Literaturii Române, Centrul pentru Tineret al Municipiului București, ASPA și Red Panda, Plaza România îi invită pe toți cei care îi trec pragul să afle poveștile celor mai buni prieteni ai celor mai mari autori din literatura română. În plus, prin această inițiativă, vizitatorii sunt încurajați și să adopte un prieten necuvântător.

 Plaza Romania_mici-bucurii-inspirate-paste

DESPRE PLAZA ROMÂNIA

Plaza România, centrul comercial  lansat de Anchor Grup în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității. În plus, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. Ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *