vin. mart. 29th, 2024

ALERTĂ MEDIA: DESCOPERĂ EXPERIENȚA ACUSTICĂ DEOSEBIT DE CAPTIVANTĂ OFERITĂ DE NOUL RAZER LEVIATHAN V2, SOUNDBAR-UL CONCEPUT PENTRU PC

3 min read

CINE: Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337).

CE:  Razer Leviathan V2 este noul soundbar destinat posesorilor de PC, care oferă o claritate audio de invidiat, ceea ce se traduce într-o experiență captivantă pentru toți utilizatorii de sisteme desktop. De asemenea, noul accesoriu este primul soundbar de gaming care oferă tehnologia THX® Spatial Audio, pentru un soundstage extins.

Echipat cu două difuzoare full-range, două radiatoare pasive, două tweetere și cu o unitate subwoofer separată ce proiectează sunetul în jos, Razer Leviathan V2 reușește să ofere atât frecvențe înalte foarte clare, cât și joase puternice și pline de impact, pentru a ridica experiența de divertisment digital la un nou nivel. Soundbar-ul cu multiple difuzoare, destinat utilizatorilor de PC, a fost conceput să ofere un sunet full-range de înaltă fidelitate, pentru un soundstage cât mai autentic. Astfel, Leviathan V2 asigură atât o claritate ridicată a dialogurilor din jocuri și filme, cât și bass-ul puternic atât de important în scenele de acțiune și în piesele muzicale.

Picture1

Folosind tehnologie patentată, noul Razer Leviathan V2 include THX® Spatial Audio activat prin PC. În plus, soundbar-ul Razer Leviathan V2 include suport și pentru tehnologia Razer Chroma™ RGB cu 18 zone de iluminare, astfel ca utilizatorii să beneficieze de cea mai captivantă experiență, cu opțiuni de personalizare RGB și nenumărate efecte de iluminare.

Razer Leviathan V2 este echipat și cu tehnologia Bluetooth 5.2, oferindu-le utilizatorilor o conexiune stabilă și un mod simplu de a comuta între dispozitivele asociate cu soundbar-ul. Pe lângă design-ul compact, Razer Leviathan V2 dispune și de piciorușe detașabile, ceea ce le permite jucătorilor să ajusteze dispozitivul în unghiul perfect, sub monitor.  Astfel, Leviathan V2  este accesoriul ideal pentru o experiență audio hi-fi pentru toate tipurile de divertisment digital, inclusiv pentru jocuri video.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

DE CE  Razer Leviathan V2 oferă o experiență captivantă fără egal atât din punct de vedere auditiv, cât și vizual, și dispune de suport pentru tehnologiile THX Spatial și RGB Chroma, fiind ideal pentru toate nevoile de divertisment digital.

CÂND:  Disponibil acum

UNDE:  Pe pagina Razer.com, în magazinele Razer Stores și în oferta partenerilor retail autorizați

PREȚ: 249,99 EURO

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *