mie. mai 29th, 2024

TPOCO lansează la nivel global noul flagship POCO F4 G

9 min read

POCO F4 GT va fi disponibil în România începând cu data de 20 mai

 

De asemenea, au fost lanste POCO Buds Pro Genshin Impact Edition și POCO Watch pentru experiențe premium și imersive

București, România, 26 aprilie 2022 – POCO, un brand de tehnologie popular printre tinerii din întreaga lume, a anunțat lansarea la nivel global a noului flagship POCO F4 GT, alături de POCO Buds Pro Genshin Impact Edition și POCO Watch – primele produse AIoT din portofoliul companiei.

POCO F4 GT livrează performanțe de vârf impresionante cu ajutorul procesorului pe 4nm Snapdragon® 8 Gen 1, asistat de LiquidCool Technology 3.0, un display plat AMOLED cu rată de refresh de 120Hz, triggere magnetice pop-up și tehnologie de încărcare HyperCharge la 120W. POCO Buds Pro Genshin Impact Edition oferă experiențe de ascultare la cel mai înalt nivel pentru utilizatorii de smartphone-uri – în special fanilor jocului Genshin Impact – cu un design cu totul nou, anulare a zgomotului auto-adaptivă AI și o rezistență a bateriei impresionantă, de 28 de ore[1]. Noul POCO Watch vine cu peste 100 de moduri fitness integrate, monitorizează bătăile inimii pe parcursul întregii zile, iar bateria sa are o autonomie de până la 14 zile. Este destinat utilizatorilor cu un stil de viață activ și sănătos.[2].

POCOWatch-01 (1)

„Ne bucurăm să prezentăm noul POCO F4 GT, un telefon inteligent care asigură experiențe de utilizare fără compromisuri la un preț surprinzător de accesibil. Credem că POCO F4 GT va deveni un dispozitiv esențial pentru tinerii pasionați de tehnologie, în special pentru gameri”, a spus Angus Ng, Head of Product Marketing al POCO Global. „De asemenea, suntem încântați să anunțăm extinderea gamei de produse POCO cu primele dispozitive AIoT, POCO Buds Pro Genshin Impact Edition și POCO Watch. Prioritatea noastră a fost să răspundem la cât mai multe dintre dorințele utilizatorilor și de aceea am decis să le oferim și alte tipuri de produse inteligente”.

POCO F4 GT_03

Dotat cu procesorul flagship Snapdragon® 8 Gen 1, construit pe 4nm, și un CPU octa-core ce asigură viteze de 3.0 GHz, POCO F4 GT se anunță a fi un dispozitiv ideal pentru tinerii pasionați de tehnologie, în special pentru gamerii înfocați. Chipset-ul Android crește performanțele CPU cu 20% și performanțele GPU cu până la 50%. POCO F4 GT este dotat și cu memorie RAM LPDDR5 cu viteze de până la 6400Mbps, ce asigură timpi reduși de încărcare a jocurilor, dar vine și cu un upgrade la nivel de memorie ROM, aceasta fiind de tip UFS 3.1.

Adevăratul test când vine vorba de mobile gaming este controlul supraîncălzirii. Sarcinile care solicită un telefon pentru perioade îndelungate pot duce la performanțe slabe. Din acest motiv, POCO F4 GT este echipat cu LiquidCool Technology 3.0, unul dintre cele mai avansate sisteme de răcire din industrie. Această tehnologie cu două camere de vapori de 4,860mm² reușește să reducă temperaturile înalte și optimizează funcționarea telefonului în timpul sesiunilor prelungite de gaming[3].

Pentru a asigura necesarul de energie, POCO F4 GT este primul telefon din portofoliul companiei cu tehnologie HyperCharge la 120W, cu ajutorul căreia bateria masivă de 4,700mAh se încarcă complet în doar 17 minute. În cazul în care gamerii au nevoie doar de un boost în timpul utilizării, POCO F4 GT se încarcă la 100% în doar 27 de minute[4]. Smartphone-ul nu are doar timpi de încărcare foarte rapizi, dar durata de viață a bateriei poate fi protejată cu ajutorul AdaptiveCharge. Această funcție previne supraalimentarea bateriei în intervalul critic cuprins între 80% și 100%, atunci când telefonul este lăsat în priză pe timpul nopții[5].

Triggerele magnetice apar în momentul în care utilizatorii se pregătesc pentru bătăliile din jocuri. Acest setup a depășit toate așteptările. Sistemul unic de triggere magnetice pop-up asigură peste 1.5 milioane de apăsări și a fost testat în peste 100 dintre cele mai populare jocuri[6]. Astfel sunt asigurate stabilitatea, răspunsul instant la comenzi și durabilitatea, toate la un nivel nemaiîntâlnit. Pentru a livra și mai multe experiențe de gaming premium, telefonul are și CyberEngine, unul dintre cele mai performante motoare liniare din universul Android, capabil să asigure mai multe tipuri de vibrații. POCO F4 GT este pregătit pentru orice tip de task-uri, nu doar pentru gaming. Triggerele pot fi folosite și ca scurtături pentru acces instant la diferite funcții, cum ar fi activarea camerei, înregistrarea ecranului sau folosirea lanternei.

POCO Buds Pro GI Edition_05

La atingerea unui buton, utilizatorii pot activa ecranul plat AMOLED de 6.67 inci folosit în premieră de POCO, cu un display 10-bit TrueColor, care combină rata de răspuns de 480Hz cu o rată de refresh de până la 120Hz. Culorile prind viață, fie că este vorba de utilizare în timpul jocurilor sau pentru vizionarea de conținut. De asemenea, POCO F4 GT menține acuratețea culorilor în setări low-light și folosește frecvențe înalte PWM de estompare pentru a proteja ochii utilizatorii în timpul sesiunilor prelungite de ecran activ. Display-ul POCO F4 GT a trecut cu brio 15 teste de performanță ale Display Mate și are un rating A+.

Pentru că este un flagship cu performanțe de neîntrecut, POCO a adăugat și alte promoții pentru noul model de telefon. Utilizatorii se vor bucura de servicii after-sales premium, ce includ o reparație gratuită a ecranului în primele șase luni de la cumpărare. În plus, abonamentul YouTube Premium va veni preinstalat pe POCO F4 GT, iar utilizatorii vor beneficia de până la două luni de gratuitate. Asta înseamnă două luni de conținut fără reclame, posibilitatea de a avea acces offline și neîntrerupt la clipurile și muzica preferată de pe platforma YouTube.

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition: primele căști din portofoliul POCO, pentru experiențe de ascultare imersive

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition sunt concepute special pentru fanii jocului Genshin Impact. Din momentul în care căștile sunt pornite, aceștia se vor bucura de notificări familiare care au vocea personajului Klee. De asemenea, cutia este inspirată de rucsacul lui Klee.

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition folosesc inteligența artificială pentru a ajusta setările de anulare a zgomotului, în funcție de sunetele ambientale sau de rutina utilizatorilor. Fie că sunt folosite pentru muzică, pentru convorbiri cu prietenii sau ședințe, POCO Buds Pro Genshin Impact Edition oferă cea mai bună calitate a sunetului, cu modul ANC adecvat tipului de utilizare. În timpul apelurilor, fiecare cască asigură claritatea audio, chiar și în zone în care este foarte multă gălăgie, datorită algoritmilor AI.

POCO F4 GT

Pentru a asigura performanțe audio de nivel înalt și o experiență dinamică, căștile au fost calibrate de profesioniști, iar sunetul este foarte clar, fie că sunt folosite pentru a asculta un audiobook sau muzică rock. Driverul dinamic compozit de 9mm le garantează utilizatorilor procesarea sunetului la cel mai profesional nivel, cu nuanțe autentice și detaliate. Căștile se pun automat pe pauză, în momentul în care sunt scoase din urechi. De asemenea, au și certificare IPX4 de rezistență la apă, pentru a preveni deteriorarea în cazul folosirii pe ploaie sau dacă sunt stropite.

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition sunt concepute pentru a livra experiențe de ascultare neîntrerupte. Cu ajutorul cutiei, bateria lor rezistă până la 28 de ore[7], iar căștile se încarcă în mai puțin de 10 minute. Atât cutia, cât și căștile se pot încărca wireless în aproximativ o oră. În plus, căștile se pot conecta cu două dispozitive în același timp. Asta înseamnă că utilizatorii le pot sincroniza, spre exemplu, cu telefonul și laptopul și trece fără efort de la muzica preferată la o ședință.

Primul POCO Watch: companionul ideal pentru antrenamente cu un design modern

Poco Watch este alegerea perfectă pentru pasionații de sport care doresc să-și arate stilul și personalitatea. Cu o varietate de culori disponibile, POCO Watch este cool, dar în același timp eficient pentru monitorizarea antrenamentelor și sănătății. Display-ul AMOLED de 1.6 inci asigură o claritate impresionantă și are peste 100 de teme de personalizare. Funcțiile sale sunt, de asemenea, extrem de variate.

Spre exemplu, pentru a monitoriza progresia din timpul antrenamentelor, din timpul alergărilor sau al drumețiilor pe munte, multi-sistemul GPS împreună cu cele peste 100 de moduri sport instalate pe POCO Watch asigură o acuratețe excelentă. De asemenea, detectează automat tipul de activitate, fie că este vorba de alergare pe bandă sau de o plimbare în aer liber. POCO Watch are și funcții de monitorizare a somnului și a nivelului de oxigen din sânge. Toate acestea îi ajută pe utilizatori să își regleze rutina zilnică pentru a avea un stil de viață sănătos.

POCO Watch are o baterie ce poate rezista până la 14 zile la o singură încărcare. Aceasta se alimentează la un charger magnetic de mici dimensiuni.

Disponibilitatea produselor

POCO F4 GT are trei variante de culoare: Stealth Black, Knight Silver și Cyber Yellow. Va fi disponibil la nivel global în două variante de stocare: 8GB+128GB și 12GB+256GB.

 

POCO F4 GT va fi disponibil în România, în varianta Stealth Black, stocare 12GB+256GB, începând cu data de 20 mai, la prețul recomandat de vânzare de 3.399 lei. Utilizatorii care îl vor achiziționa în perioada 20-22 mai, vor beneficia de un preț promoțional de 2.999 lei.

 

Fotografii și specificații tehnice detaliate, aici: POCO F4 GTPOCO Buds Pro Genshin Impact Edition și POCO Watch.

 

Note:

[1] Condițiile de testare a duratei de viață a bateriei: nivelul bateriei căștilor este 100%, volumul ajustat la 50%, modul Bluetooth folosit este AAC, iar funcția ANC și modul transparency sunt oprite din setarea MIUI. Durata de viață actuală poate varia în funcție de condițiile de folosire, nivelul de încărcare și factorii de mediu.

[2] Date oferite de laboratoarele interne. Funcțiile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Funcția de măsurare a nivelului de oxigen din sânge (SpO₂) nu este concepută pentru diagnosticare, prevenire, monitorizare, predicție a unei boli, investigarea proceselor fiziologice sau alte scopuri medicale. Toate datele de monitorizare servesc pentru bunăstarea și referințele personale ale utilizatorilor. Dacă aveți probleme de sănătate, folosiți dispozitive medicale profesionale sau consultați doctorul. Modurile tipice de folosire sunt măsurate pe baza: setărilor default, monitorizarea bătăilor inimii în intervalul setat din fabrică de 30 de minute, monitorizarea somnului activă (funcția de monitorizare avansată este oprită), monitorizarea nivelului de stres zilnic activă, măsurarea nivelului de oxigen din sânge de două ori pe zi, două alarme zilnice, verificarea raise-to-wake pentru a verifica ecranul setată de 100 de ori pe zi, sincronizarea datelor cu telefonul o dată pe zi, 35 de minute de sporturi de exterior (cu GPS pornit) în fiecare săptămână.

[3] Date obținute în laboratoarele interne.

[4] Date bazate pe testarea internă, de la 2% la 100% în timpul jocului Mobile Legends: Bang Bang cu modul performance activat și modul charging boost activat. Rezultatele actuale pot varia.

[5] Daele sunt bazate pe testele interne. Rezultatele actuale pot varia.

[6] Datele sunt bazate pe testele interne.

[7] Durata totală de viață a bateriei cu ajutorul cutiei de încărcare, modul noise cancellation oprit, volumul la 50%, AAC encoded.

Despre POCO

POCO este un brand independent desprins din Xiaomi Corporation. Până în prezent, POCO a intrat în peste 91 de piețe globale. Doar în 2021, livrările totale de smartphone-uri POCO au ajuns la 23 de milioane de unități.

În prezent, POCO are un produs independent, propria echipă de vânzări și marketing și împarte resursele cu Xiaomi în privința producției și a experienței post-vânzare. POCO este un brand destinat iubitorilor de tehnologie, iar filosofia sa este ‘Tot ceea ce ai nevoie, nimic din ceea ce nu îți trebuie’. POCO este conceput pentru a oferi tehnologia de care utilizatorii au cu adevărat nevoie, lăsându-le acestora puterea de a decide evoluția viitoare a produselor.

CONTACTE MEDIA

POCO Global: globalpr@poco.net

POCO România: poco@confidentpr.com

Canale oficiale POCO România:

Facebook: https://www.facebook.com/POCORomaniaOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/poco.romania/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *