joi. apr. 18th, 2024

Agenţia de digital Bakers anunţă un nou director

2 min read

Grupul V+O Communication anunţă numirea lui Marius Olteanu în funcţia de Head of Digital al agenţiei Bakers Digital Communication, aducând astfel o nouă sursă de energie în echipă şi un know-how valoros, dobândit până acum în cei aproape opt ani de experienţă în domeniu.

Marius Olteanu vine de la Henkel Romania (construcţii), unde a fost Digital Brand Manager, iar anterior a lucrat pentru Krka Romania (farma), unde a fost Digital and Communication Marketing Manager. Anterior, el a mai lucrat pentru Umbrella Media Brainstorming ca digital marketing, respectiv VIP Booking, ca PR/Marketing Online.

20220502 Agenţia de digital Bakers are un nou director

Marius a absolvit Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova, vorbeşte engleză, franceză, spaniolă şi un pic de olandeză.

„Întărim echipa Bakers Digital cu un lider cu experienţă atât pe partea de strategie de marketing şi digital, cât şi pe partea de implementare tactică şi colaborare multinivel pentru îndeplinirea obiectivelor. Sunt convinsă că vom aduce o valoare adăugată relevantă clienţilor noştri. Bun venit, Marius”, a declarat Loredana Vişa, Director General V+O Communication.

„Mă bucur că m-am alăturat echipei Bakers Digital, şi îmi doresc să realizăm proiecte memorabile pentru clienţii agenţiei. Am găsit aici o echipă profesionistă pe care o voi conduce către un nou nivel de realizări profesionale şi apreciere din partea clienţilor, a spus Marius Olteanu.

Agenţia Bakers Digital face parte din grupul de comunicare V+O Communication şi a fost fondată în 2011. Agenţia oferă servicii de Social Media, digital PR, digital media, dezvoltare, respectiv proiecte speciale, ajungând să deservească clienţi importanţi precum Telekom, Vista Bank, Laurus Medical, Subway, Arctic, Beko, Kanal D, Raffaello, Bancpost, Bucovina, şi alţii.

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața din România, V+O Group România oferă clienților soluții de comunicare 360 – de la strategie, creație, servicii de PR clasic și digital, social media, până la servicii pentru producția print și audio-video și organizarea de evenimente – prin intermediul companiilor Bakers Digital, V+O Communication și Unlimited Production.

V+O Communication este membră a unui grup de comunicare integrat, independent și lider în regiunea EMEA. Cu peste 130 de angajați, 110 clienți și peste 250 milioane de consumatori, agenția dorește să fie partenerul strategic pentru fiecare companie, insituție sau organizație nonguvernamentală.

Mai multe detalii pe www.vando.rowww.bakers.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *