joi. mai 23rd, 2024

ALERTĂ MEDIA: PRIMUL DISPLAY OLED DE 240HZ PENTRU LAPTOP DIN LUME DEBUTEAZĂ PE RAZER BLADE 15

3 min read

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  Un nou model din gama Razer Blade 15, ce va include un ecran OLED QHD de 240Hz, va fi în curând disponibil pentru a fi achiziționat. Acest panou oferă culori extrem de vii și luminoase, alături de o rată de refresh foarte mare, de nivel esports, lucru nemaivăzut până acum pe niciun laptop de pe piață. Împreună cu un procesor Intel®️ Core i9-12900H din cea de-a 12-a generație și o placă grafică pentru laptop NVIDIA®️ RTX 3070 Ti, noul Blade 15 devine o alegere evidentă atât pentru jucători, cât și pentru creatori.

Atât jocurile cât și conținutul video se mișcă excelent grație timpului de răspuns ultrarapid de doar 1 ms al panoului, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu mai trebuie să aleagă între precizia culorilor și viteza panoului. Noul display OLED va atinge o luminozitate tipică de 400 de niți și va oferi o acuratețe a culorilor de până la 100% DCI-P3 pentru o imagine curată, clară, perfectă pentru o varietate largă de activități precum editarea foto-video, vizionarea de filme sau gamingul.

Noul model de Blade 15 este dotat cu soluții de stocare premium, precum cei 32 GB de RAM DDR5, SSD-ul de 1 TB, dar și slotul M.2 ce permite suplimentarea spațiului de stocare. Asemeni întregii familii Blade, acest model beneficiază de design-ul reușit bazat pe un șasiu de aluminiu frezat CNC și grile de difuzoare tăiate cu laserul. De asemenea, noul Blade 15 oferă versatilitate în ceea ce privește conectivitatea, acesta incluzând porturi Thunderbolt™ 4, USB Type C, USB Type A, un SD card reader și un port HDMI. Acest nou Blade 15 OLED va avea un preț competitiv, raportat la alte configurații similare din gama Blade 15.

Pentru mai multe informații despre noul model Blade 15 cu display OLED, vizitați https://www.razer.com/gaming-laptops/razer-blade.

DE CE:  Pentru utilizatorii care au nevoie de un laptop puternic pentru gaming, dar care să facă față în același timp rigorilor profesionale din domeniul creativ, noul model reprezintă o îmbinare perfectă a ambelor lumi.

Fără titlu

CÂND:  Q4 2022

PREȚ: $3,499.99 USD

UNDE:  Razer.com, Razer Stores și în oferta partenerilor retail autorizați

IMAGINI: LINK.

DESPRE RAZER  

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *