lun. mai 20th, 2024

CHARLES LECLERC DEVINE PRIMUL AMBASADOR AL EA SPORTS F1®

4 min read

Leclerc, liderul clasamentului F1, este prezent pe coperta EA SPORTS F1® 22 alături de Lando Norris (McLaren) și George Russell (Mercedes)


 Trailerul de gameplay al F1® 22 include Autodromul Internațional din Miami și poate fi urmărit aici

 

București, 4 mai 2022 – Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) au semnat un parteneriat cu Charles Leclerc, pilotul Scuderiei Ferrari, prin care acesta devine ambasador al EA SPORTS și este inclus pe coperta jocului F1® 22, care va fi lansat global pe 1 iulie. Actualul lider al clasamentului FIA Formula One World Championship 2022 figurează pe coperta jocului alături de alte două tinere vedete ale sportului – Lando Norris, pilotul McLaren, și George Russell, pilotul Mercedes.

Jucătorii pot deja înregistra precomenzi pentru editia Champions, care aduce un omagiu celor 4 deținători de titluri de Campion Mondial prezenți pe grilele de start în acest an: Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Fernando Alonso și campionul en-titre Max Verstappen. Ediția Champions oferă, pe lângă un acces prioritar de 3 zile*, conținut suplimentar, printre care un pachet special Miami, disponibil pentru o perioadă limitată și influențat de celebrul oraș din Statele Unite ale Americii, menit să celebreze Grand Prix-ul inaugural FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI.

“F1 22 celebrează cei mai talentați tineri piloți din F1, astfel că suntem entuziasmați de parteneriatul nostru cu Charles Leclerc. Deja consacrat ca unul dintre protagoniștii noii ere a Formula 1, Charles va colabora cu noi pe parcursul întregului sezon, astfel încât să le permitem jucătorilor noștri să fie cât mai aproape de acțiunea din vârful Marelui Ring. Totodată, suntem mândri să aducem omagiu foștilor campioni mondiali ai F1 prin ediția F1 22 Champions. Aceste nume consacrate continuă să inspire noua generație de piloți și este o onoare pentru noi să îi prezentăm împreună pe coperta ediției exclusiv digitale.” a declarat Lee Mather, F1® Senior Creative Director în cadrul Codemasters.

F1_22_Champions_Edition

F1® 22 îmbrățișează începutul noii ere în Formula 1®, caracterizat de bolizi revoluționari meniți și reguli revizuite, care cresc competitivitatea și reimaginează weekend-ul de curse, cu 3 noi curse de Sprint. F1® 22 oferă jucătorilor o experiență autentică și super-dinamică de simulare a curselor, perfect calibrată jucătorilor înfocați, cât și celor casual. Noul hub F1® Life le permite jucătorilor să își etaleze colecția de supercaruri și iteme personalizate, care pot fi obținute prin progresia în joc, Podium Pass și magazinul disponibil în joc. În plus, jocul readuce feature-uri precum opțiunea 10-year Career, disponibilă inclusiv pentru 2 jucători simultan, My Team, sau Multiplayer.

F1® 22 se lansează pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC prin EA App, Origin, Steam și Epic Store. Jucătorii pot înregistra precomenzi pentru ediția exclusiv digitală F1® 22 Champions, pentru a beneficia de acces prioritar cu 3 zile și conținut suplimentar.

Pentru știri despre F1® 22, urmăriți site-ul Formula 1 și canalele sociale Instagram, Twitter, și YouTube.

* Pachetul tematic Miami este disponibil pentru jucătorii care înregistrează precomenzi pentru ediția Champions până la data de 16 mai. Conținutul va fi disponibil pentru utilizare la lansarea jocului. Sunt aplicate anumite condiții și limitări. Pentru mai multe detalii, vizitați https://www.ea.com/games/f1/f1-22/game-offer-and-disclaimers

F1_22_Standard_Edition

Mai multe materiale sunt disponibile pe EAPressPortal.com

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

Compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 reprezintă proprietatea deținătorilor mărcii și sunt utilizate cu permisiunea lor.

Despre Codemasters

Codemasters este un dezvoltator britanic de jocuri video, premiat în multiple rânduri și cu tradiție de peste 30 de ani. Compania este specializată în jocuri de curse de înaltă calitate, inclusiv DiRT, GRID, Project CARS și seria oficială de jocuri video F1® câștigătoare a premiului BAFTA.

Pentru mai multe informații despre portofoliul de produse Codemasters, vă rugăm să vizitați http://www.codemasters.com sau paginile de Twitter sau Facebook.

Codemasters este un studio Electronic Arts (NASDAQ: EA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *