mar. iun. 18th, 2024

Sonos lansează noul soundbar Sonos Ray, perfect pentru a vă îmbunătăți calitatea experiențelor de audiție

4 min read

Sonos extinde gama de top home-theater, cu cel mai compact soundbar de până acum al companiei

București, 12 mai 2022 – Sonos (Nasdaq: SONO)  anunță extinderea gamei home theatre și le oferă ascultătorilor și mai multe modalități de a se conecta cu ușurință la conținutul pe care îl iubesc. Brandul a lansat Sonos Ray, un soundbar compact care oferă un sunet impresionant pentru dimensiunea sa. La fel ca în cazul tuturor produselor Sonos, noul soundbar oferă un sunet remarcabil, care vă ajută să redați mai mult conținut, să auziți mai multe detalii și să experimentați mai multe senzații, chiar în propria locuință. Odată cu lansarea lui Ray, Sonos oferă un sunet extraordinar pentru TV, filme și multe altele unui public și mai larg, prin extinderea gamei de home theatre cu un produs la un preț mai accesibil. Ray va fi disponibil la nivel global din 7 iunie, la prețul de 1.499 de lei.

Sonos Ray_1

„Casele au devenit cinematografe, săli de fitness, hub-uri de gaming și multe altele, totul în contextul în care ne aflăm într-o eră a streamingului care nu mai este acum exclusiv destinat TV-ului, muzicii și filmului”, a declarat Patrick Spence, CEO Sonos. „Ray face mai ușoară ca niciodată îmbunătațirea acestor experiențe de audiție, datorită dimensiunilor sale mai mici și a sunetului spectaculos”.

Sunet de blockbuster cu Sonos Ray

Ray ridică standardele divertismentului acasă cu noi inovații acustice care oferă sunet echilibrat, dialog cu o claritate îmbunătățită și bass puternic.

  • Sunet care umple încăperea:structura special concepută a soundbarului direcționează în mod precis undele sonore de la un perete la celălalt, iar procesarea avansată poziționează cu precizie elementele în camera utilizatorului, astfel încât acesta să se simtă chiar în centrul poveștii.
  • Perfect echilibrat: un nou sistem bass reflex cu un design exclusiv realizat pentru a reda sunete joase captivante cu un bass echilibrat, în timp ce acustica personalizată armonizează cu precizie frecvențele medii și înalte.
  • Calibrat pentru perfecțiune:la fel ca toate produsele Sonos, Ray a fost calibrat cu ajutorul Sonos Soundboard, un grup alcătuit din lideri din domeniul muzicii, filmului și din alte arii creative. Mai mult, sunetul poate fi calibrat și prin intermediul Trueplay, pentru a crea o experiență de audiție ideală pentru orice cameră.
  • Audiție îmbunătățită:funcția Speech Enhancement de la Sonos asigură o claritate mai mare, încât utilizatorii să nu piardă niciun cuvânt, în timp ce Night Sound reduce intensitatea efectelor puternice, astfel încât ceilalți membri ai familiei care se află în locuință să nu fie deranjați.
  • Design compact:Indiferent dacă îl așezi pe suportul media sau îl încorporezi în mobilă, design-ul discret și extrem de compact al lui Ray se va integra în orice spațiu.
  • Sunet sustenabil:Ray este disponibil, de asemenea, cu cel mai sustenabil ambalaj Sonos de până acum, alături de o cutie cadou și pernuțe de protecție realizate din hârtie 100% reciclată.

Ray aduce simplitatea și versatilitatea de top caracteristice brandului la un preț mai accesibil, facilitând configurarea primului sistem home theater pentru utilizatorii care nu s-au bucurat până acum de această experiență sau extinderea sistemului de sunet în mai multe camere. Noul soundbar este compatibil cu toate serviciile favorite de streaming, astfel încât utilizatorii se pot bucura de filme, muzică și multe altele cu o configurare simplă și control rapid – trebuie doar să acceseze aplicația Sonos, iar în câteva minute pot începe audiția. De asemenea, Ray poate fi controlat cu ușurință folosind telecomanda televizorului, aplicația Sonos, Apple AirPlay 2 și multe altele.  Utilizatorii pot adăuga o pereche de boxe One la configurația  lor home theater pentru a obține sunet surround sau se pot conecta la orice boxă Sonos pentru o experiență multi-room.

Sonos Ray_4

Sonos Ray va fi disponibil la nivel global din 7 iunie 2022 la prețul de 1.499 lei.

Despre Sonos

Sonos (Nasdaq: SONO) este compania lider mondial în furnizarea de experiențe audio. Ca inventator al sistemelor audio multi-room wireless pentru acasă, inovația Sonos susține utilizatorii pentru ca aceștia să se bucure de experiențe de audiție mai bune, oferindu-le oamenilor acces la conținutul pe care îl iubesc și permițându-le să-l controleze oricum și oricând doresc. Cunoscută pentru experiența de audiție inegalabilă pe care o oferă, designul armonios, simplitatea în utilizare și sistemul open platform, compania Sonos face ca întreaga complexitate a conținutului audio să fie disponibilă pentru toată lumea. Sediul central al companiei Sonos se află în Santa Barbara, California. Află mai multe pe www.sonos.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *