sâm. apr. 13th, 2024

Samsung Electronics face eforturi ecologice prin soluții în zona de monitoare si panouri digitale

3 min read

Gama Smart Signage 2022 este recunoscută prin certificări importante în industrie

București, ​​România – 12 mai 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că a implementat noi procese și inițiative sustenabile din punct de vedere ecologic, aderând la noi practici în ceea ce privește fabricarea produselor cu un impact redus și achiziția de resurse. Aceste noi schimbări se alătură eforturilor deja existente ale companiei, acelea de a-și reduce pe cât posibil impactul asupra mediului din cadrul portofoliului său de produse.
Ca parte a viziunii „Together for Tomorrow” a Samsung, compania a utilizat materiale reciclate pentru anumite produse din categoriile de monitoare și panouri digitale, minimizând astfel risipa de resurse. Samsung folosește acum mai multe materiale reciclate în construcția acestor produse, în capacul din spatele monitoarelor și panourilor digitale spre exemplu, crescând circularitatea resurselor și reducând emisiile de gaze cu efect de seră.

Mother guiding son in using smart TV at home

Soluțiile privind panourile digitale, precum Smart Signage 2022, au primit, de asemenea, clase de eficiență energetică certificate care se ridică la noile standarde din industrie. Începând cu 2021, Samsung a încorporat, de asemenea, ambalaje ecologice, confecționate din materiale reciclate, în toate produsele sale de tip panouri digitale.

Carbon Footprint Signage - VP Jongpo Lee and engineers

Pentru a îmbunătăți atât eficiența resurselor, cât și a energiei, Samsung utilizează o soluție numită SoC (System on Chip) care, atunci când este aplicată pe monitoare și panouri digitale, permite afișarea conținutului fără a fi nevoie de alte dispozitive suplimentare, reducând atât deșeurile, cât și energia. În plus, Samsung și-a extins durata de viață a produselor, sporind durabilitatea acestora pentru a minimiza și mai mult risipa.

Drept recunoaștere a eforturilor sale privind eficiența produselor, Samsung a obținut certificarea ENERGY STAR, pe lângă cea EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool) pentru îmbunătățirea eficienței energetice și utilizarea plasticului reciclat în noua sa gamă Smart Signage din 2022 (QHB, QMB, QBB).

AV award winner_2

Samsung a fost, de asemenea, primul din industria sa care a obținut eticheta de reducere a CO2, certificată de Carbon Trust, pentru gama sa LCD Signage (LH55QHB), LED signage (LH012IWA) și Business Monitor (LS34A65). În plus, Samsung a dezvoltat și aplicat un nou material, fabricat din plastic reutilizat, recuperat din ocean, pe monitorul de înaltă rezoluție S8 din 2022 pentru a reduce deșeurile marine.

În semn de recunoaștere a inițiativei sale de sustenabilitate la nivel global din 2022, care încearcă să încorporeze sustenabilitatea mediului înconjurător în toate acțiunile companiei, Samsung a fost desemnat câștigătorul premiului „Sustainability Innovation of the Year” în cadrul AV News Awards pe 10 mai.

AV award winner_3

„Ne angajăm să asigurăm sustenabilitatea zi de zi pentru întregul nostru portofoliu de panouri digitale și să jucăm un rol major în redefinirea unor acțiuni mai responsabile pentru un viitor mai bun al planetei. Suntem foarte recunoscători pentru toată această recunoaștere a eforturilor noastre și intenționăm să facem ca fiecare pas să conteze în drumul spre o schimbare colectivă a practicilor de producție pentru un viitor durabil”, a declarat Hyesung Ha, vicepreședinte executiv al Visual Display Business, Samsung Electronics.

Standul Samsung la Integrated Systems Europe 2022 este situat la Gran Via, Sala 3, 3F600, în Barcelona, ​​în perioada 10-14 mai 2022. Pentru mai multe informații despre cea mai recentă tehnologie de afișare a Samsung, vă rugăm să vizitați: https://displaysolutions.samsung.com/showcase/virtual-experience/ise-2022.

 Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *