joi. mart. 28th, 2024

Viitorul este la încheietura mâinii: ce urmează pentru Galaxy Watch și Wear OS?

3 min read

De: Patrick Chomet, EVP și șef al Biroului pentru experiența clienților în cadrul Mobile eXperience Business, Samsung Electronics

Cu doar un an în urmă, la Google I/O, am avut privilegiul de a asista la anunțul noii platforme unificate Wear OS, care aduce tot ce este mai bun din Google alături de expertiza în software și hardware Samsung Electronics. Acesta a fost punctul culminant al parteneriatului de lungă durată dintre Samsung și Google.

Lansarea Wear OS Powered by Samsung pe seria Galaxy Watch4 a fost un pas important pentru ambele companii, ce a putut fi realizat datorită parteneriatului de lungă durată, ce are la bază obiectivele noastre comune. Când am îmbinat propria noastră platformă software bazată pe Tizen cu sistemul de operare Google, am știut că putem aduce îmbunătățiri imense experienței utilizatorilor cu platforma Wear OS. A făcut posibile diverse funcții precum Watch Face Studio, care ajută atât utilizatorii, cât și designerii să-și creeze cu ușurință și intuitiv propriile fețe de ceas.

EVP Patrick Chomet

Aducem tot ce este mai bun din parteneriatul nostru și, împreună, ne străduim să creăm experiențe inovatoare pentru utilizatorii Samsung Galaxy. Ca atare, Wear OS exemplifică cu adevărat colaborarea dintre cele două branduri. Putem numi Wear OS un succes incontestabil, deoarece acum există de trei ori mai multe dispozitive active Wear OS decât anul trecut. Vedem această creștere a dispozitivelor noastre portabile ca fiind doar începutul unor lucruri și mai mari care vor urma.

O platformă unificată, ce-i are pe utilizatori în centru

În calitate de lider pe piața de wearables, Samsung înțelege importanța unificării experienței pe wearables cu comunitatea Android. Pe măsură ce dezvoltăm aceste experiențe, ascultăm utilizatorii noștri pentru a face îmbunătățiri și upgrade-uri care îi vor sprijini viața de zi cu zi. Crearea Wear OS a permis dezvoltatorilor Android să preia aplicații de smartphone pentru a crea aplicații Wear OS. Când utilizatorii Galaxy descarcă aplicația compatibilă cu Wear OS din Google Play Store, pot alege să instaleze automat aceeași aplicație și pe Galaxy Watch.

Utilizatorii Samsung Galaxy au fost primii care au primit cele mai recente specificații și beneficii ale parteneriatului și ale platformei, culminând cu cea mai importantă lansare a noastră de până acum – seria Galaxy Watch4. Este datoria noastră să ne asigurăm că utilizatorii noștri nu numai că se bucură de experiența Galaxy, ci se și simt entuziasmați să facă schimbările care să le îmbunătățească sănătatea și bunăstarea generală. Health Connect, anunțat astăzi, este rezultatul efortului nostru continuu de a oferi soluții holistice de sănătate pentru utilizatorii noștri.

Extinderea ecosistemului Android

Pe măsură ce sărbătorim un an de colaborare de succes, deschidem ecosistemul și mai mult, aducând noi experiențe și beneficii utilizatorilor Galaxy Watch4. În această vară, sunt încântat să vă spun că utilizatorii Galaxy Watch4 vor putea descărca Google Assistant pe dispozitivul lor, acesta oferind interacțiuni vocale mai rapide și mai naturale, permițând răspunsuri rapide și ajutor din mers.

Oferim funcționalități îmbunătățite și partenerilor noștri terți. În curând, utilizatorii noștri vor putea controla Spotify cu Asistentul Google și pot schimba melodiile din mers folosindu-se doar de voce. Dar nu ne oprim aici. Mai târziu în acest an, și mai multe dintre aplicațiile și serviciile Google vor fi optimizate pentru Galaxy Watches, oferind astfel cea mai bună experiență de tip wearable compatibilă cu un smartphone Android.

Acesta e doar o mica parte din ceea ce înseamnă parteneriarul nostru cu Google, urmează multe alte surprize pentru utilizatorii noștri. Dispozitivele din seria Galaxy Watch sunt deja îndrăgite de utilizatorii de smartphone-uri Android datorită design-urilor noastre, ecosistemului bogat, multiplelor fețe de ceas disponibile și platformei de sănătate holistică. Abia aștept să vă arăt următoarele inovații și îmbunătățiri ale ecosistemului la care am lucrat pentru această serie. Rămâneți alături de noi pentru știri și mai interesante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *