joi. mart. 28th, 2024

161.982 de alergători au participat la nivel mondial la a 9-a ediție Wings for Life World Run

2 min read

Căștile Philips Go Sports, partener global al evenimentului, felicită Wings for Life World Run pentru strângerea unei sume de 4,7 milioane de euro pentru cercetarea leziunilor măduvei spinării

TP Vision, deținător al licenței pentru produsele Philips Audio, s-a alăturat evenimentului Wings for Life World Run nu doar în calitate de partener global, ci și ca participant activ.

Wings for Life este o fundație non-profit care susține proiecte de cercetare și studii clinice în întreaga lume, cu scopul de a găsi un tratament pentru leziunile măduvei spinării. Evenimentul Wings for Life World Run are loc în fiecare an începând din 2014, unde sute de mii de oameni aleargă la nivel global în numele celor care nu pot.

Evenimentul din 2022 a fost cel de-al 9-lea de până acum și 161.892 alergători au participat la alergare 192 de națiuni s-au alăturat alergărilor din 165 de țări din întreaga lume. Suma totală strânsă atingând un număr de 4,7 milioane de euro.

Anul acesta, participanții din întreaga lume au parcurs în medie 11,9 kilometri pănă când mașina i-a depășit (Catcher Car – linia de sosire mobilă). Toate rezultatele sunt disponibile la www.wingsforlifeworldrun.com.

Cei care au cumpărat un model de căști Philips Sport între februarie și mai 2022 au fost încurajați să se înscrie în cursă, iar taxele lor au fost acoperite de TP Vision. 100% din aceste taxe de înscriere au fost direcționate direct către cercetarea măduvei spinării.

TP Vision a participat, de asemenea, în mod activ la cursă cu propria echipă de 395 de alergători, inclusiv 335 de angajați și 60 de participanți de la companiile partenere.

Cea de-a 10-a ediție a Wings for Life World Run va avea loc pe 7 mai 2023, iar înscrierile sunt deja deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *