mie. mai 29th, 2024

Huawei și Delia – combinația perfectă între stil și inovație

3 min read

București 16 mai 2022 – Huawei Consumer BG anunță un nou parteneriat cu Delia sub umbrela conceptului #Infinityourself, care aduce mixul perfect dintre artă, inovație și tehnologie. Alături de Delia, Huawei vine în întâmpinarea celor care sunt mereu în căutare de provocări atunci câne vine vorba despre ei înșiși, tocmai pentru că liderul în tehnologie le propune să se reinventeze și să devină cea mai bună versiune a lor.

Huawei urmărește constant conceptul de inovație, astfel că toate resursele sunt concentrate spre a surprinde, de fiecare dată, utilizatorii când vine vorba de dispozitive. Indiferent dacă este vorba de specificațiile tehnice de înaltă performanță sau design,  dispozitivele Huawei continuă să uimească, devenind accesoriile perfecte pentru orice stil sau scenariu de utilizare.

,,Delia este un artist complet, iar similaritatea valorilor noastre, care conectează oamenii cu pasiunile lor, ne-a dovedit că acest parteneriat se va potrivi perfect cu misiunea Huawei. Ca artist, trebuie să te reinventezi constant pentru a rămâne relevant pentru diferite generații, valori și tendințe, iar Delia, pe parcursul celor peste 20 de ani de carieră, a reușit acest lucru. Vrem să redefinim direcția de comunicare a Huawei și să evidențiem capacitatea de inovare constantă a brand-ului în ceea ce privește imaginea și produsele, iar în concepția noastră, alături de Delia vom putea atinge acest obiectiv.” declară Sabina Știrb, Marketing Director, Huawei Consumer Business Group.

HUAWEI X DELIA (1)

Huawei ține pasul cu inovațiile și, sub umbrela conceptului #Infinityourself, transmite utilizatorilor un mesaj despre cât de importantă este evoluția, ca brand în zona tehnologiei. Huawei este pregătit să-i surprindă pe utilizatori, dar și pe Delia, cu experiențele unice oferite de mix-ul dintre tehnologie, inovație, stil și design.

Sunt pasionată de tehnologie, de tot ce înseamnă inovație și îmi place să fiu la curent cu tot ce apare nou. Atunci când sunt plecată în călătorii fac video-uri și fotografii din locurile care mă impresionează, ascult mereu muzică, mă uit la filme când sunt plecată în turneu, iar antrenamentele mele zilnice și sesiunile de alergat sunt întotdeauna monitorizate. Practic, tehnologia face parte din viața mea în fiecare moment, așa că parteneriatul cu Huawei a venit firesc și sunt bucuroasă să fac parte din echipă. Suntem gata să începem vara cu energie!” spune Delia.

Acum, mai mult ca niciodată, dispozitivele se transformă în accesoriile nelipsite din viața de zi cu zi, care completează orice stil și scot în evidență orice ținută, indiferent că este vorba de un concert, o zi la birou, o sesiune de sport sau o plimbare prin parc.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *