vin. apr. 19th, 2024

Huawei anunță provocarile Olympus Mons Award 2022 pentru aprofundarea cooperării industrie-academic-institute de cercetare

2 min read

București, 25 mai. Dr. Assaf Natanzon, Chief Architect of Data Storage la Huawei, a anunțat în cadrul Forumului Innovative Data Infrastructure, cele două provocări pentru 2022 Olympus Mons Award: infrastructura de date cu eficiență energetică de top și stocarea datelor cu eficiență maximă a costurilor pe bit. Huawei își propune să inspire oamenii de știință din întreaga lume să abordeze împreună cele mai presante provocări de stocare a datelor.

Organizațiile și guvernele din întreaga lume caută soluții de dezvoltare mai ecologice, cu emisii reduse de carbon. Pentru a îndeplini obiectivele de vârf de carbon la nivel mondial și de neutralitate a emisiilor de carbon, Huawei propune provocarea „infrastructură de date cu eficiență energetică maximă”, cu scopul de a inspira comunitatea academică să îmbunătățească eficiența generală și să reducă consumul de energie al centrelor de date prin inovații software și hardware colaborative. Pentru a doua provocare, stocarea datelor cu o eficiență maximă a costurilor pe bit, Huawei invită comunitatea științifică să dezvolte un nou sistem de stocare centrat pe memorie și pe date, bazat pe inovații software și hardware, oferind astfel cea mai mare eficiență a costurilor pe bit de date pentru Clienți.

0

Huawei a dezvoltat Premiul Olympus Mons pentru a încuraja oamenii de știință la nivel mondial să facă progrese în tehnologiile cheie de stocare a datelor, să accelereze lansarea la nivel de industrie a realizărilor academice și să promoveze cooperarea reciproc avantajoasă între industrie, mediul academic și institutele de cercetare. Huawei invită astfel universitățile și institutele să se alăture provocării pentru a debloca valoarea datelor și a lumina un viitor digital.

Huawei este un important furnizor global de infrastructură de tehnologie a informațiilor și comunicațiilor (TIC) și dispozitive inteligente. Compania are 194.000 de angajați și operează în peste 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată deținută integral de angajații săi. Cu soluții integrate în patru domenii cheie – rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud – s-au angajat să aducă tehnologia digitală fiecărei persoane, locuințe și organizații pentru o lume inteligentă, complet conectată.

Portofoliul complet de produse, soluții și servicii Huawei este competitiv și sigur. Prin colaborarea deschisă cu partenerii ecosistemului, creează valoare de durată pentru clienți, fac eforturi pentru a oferi oportunități oamenilor, pentru a îmbogăți viața de acasă și pentru a inspira inovație în organizațiile de toate formele și dimensiunile. La Huawei, inovația se concentrează pe nevoile clienților. Compania investește masiv în cercetarea de bază, concentrându-se pe descoperiri tehnologice care duc lumea înainte. Pentru mai multe informații, vizitați Huawei online pe www.huawei.com sau urmăriți-ne pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/HuaweiEUNews

http://www.facebook.com/HuaweiRO

http://www.youtube.com/Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *