mie. mai 29th, 2024

realme anunță lansarea seriei GT NEO 3 în Europa pe data de 8 iunie

2 min read

Bucureși, România, 31 mai 2022 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din Europa, confirmă lansarea seriei GT NEO 3 în Europa pe data de 8 iunie. După 4 ani de activitate, realme oferă modelul GT NEO 3 cu o putere de încărcare de 150W Ultra Charging, având astfel smartphone-ul cu cea mai rapidă încărcare din lume, oferind 50% autonomie în doar 5 minute.

realme GT NEO 3 are pierderi mici de energie în timpul încărcării și o eficiență ridicată.

realme gt neo 3

realme GT NEO 3 dispune de primul procesor MediaTek Dimensity 8100 din Europa, cu tehnologie HyperEngine 5.0, care oferă performanțe superioare în jocuri, dar este capabil să ofere și o eficiență energetică de top. Noul realme GT NEO 3 va fi un smartphone care va schimba regulile jocului, inspirând și stimulând dorința de a descoperi noi soluții tehnologice în rândul pasionaților.

Alături de realme GT NEO 3 va fi anunțat și modelul GT NEO 3T, un model care oferă o încărcare la 80W SuperDart Charge, procesor Snapdragon 870 și design-ul unic inspirat din lumea auto. Mai mult, inspirați de zicala “Power Meets Style”, realme va aduce şi o serie limitata pentru GT NEO 3T, în versiunea Dragon Ball-Z.

Odată cu sosirea noilor telefoane, realme va avea şi un nou motto “NEO Speed Awaken”.  Acesta se va regăsi în designul şi filozofia generaţiei urmatoare de telefoane realme, ce promite să ofere tehnologii de ultimă oră și elemente remarcabile care vor contribui la stilul fiecărui utilizator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *