joi. apr. 18th, 2024

Samsung marchează Ziua Mondială a Mediului și Ziua Oceanului Planetar printr-o campanie de conștientizare

1 min read

Samsung lansează o campanie în social media de conștientizare a pericolului cauzat de cantitatea enormă de plastic din oceane. Poluarea oceanelor este o amenințare pentru noi toți, iar Samsung își folosește resursele pentru a găsi soluții durabile și inovatoare prin care impactul poluării asupra mediului să fie diminuat.

Cu ajutorul ambasadorilor acestei campanii – anume trupa BTS, Oğuz Ergen, Youth Leader în cadrul Generation 7 și Pita Taufatofua, ambasador UNICEF, Samsung trage un semnal de alarmă și arată care sunt măsurile concrete pe care le ia în vederea diminuării contaminării cu plastic.

Environment Day logoplay_Profile image

Samsung colectează mai mult de 50 de tone de plase de pescuit aruncate și le transformă în materiale pentru componentele din smartphone-uri. Galaxy S22 este gama cea mai ecologică lansată de Samsung până acum întrucât încorporează materiale reciclate în construcția sa, ca de exemplu în modulul difuzorului telefoanelor, precum și în părțile interioare ale tastelor de pornire și volum.

Această inițiativă din zona tehnologiei mobile reprezintă cel mai recent exemplu care confirmă angajamentul Samsung de a acționa într-o manieră cât mai sustenabilă, ca parte a Galaxy for the Planet, platforma sa de sustenabilitate.

Mai multe detalii despre Galaxy for Planet găsiți aici, iar postările ce fac parte din campanie vor putea fi văzute pe contul oficial de Instagram: https://www.instagram.com/samsungromania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *