Dum. iul. 21st, 2024

GAMINGUL MOBIL ESTE MAI PLĂCUT CA ORICÂND CU RAZER KISHI V2

5 min read

Cu butoane de o calitate similară consolelor, o punte extensibilă pentru compatibilitate universală, și o aplicație Razer Nexus ce nu are nevoie de abonament, Razer Kishi V2 este o variantă îmbunătățită a controllerului mobil ce a câștigat numeroase premii

 Picture1 (1)

BUCUREȘTI, 9 iunie 2022 – Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, anunță lansarea lui Razer Kishi V2 pentru Android și confirmă planurile de a lansa o variantă pentru iPhone mai târziu în acest an. Astfel, este introdusă pe piață următoarea generație a controllerului inovator și premiat Kishi, ce-i oferă gaming-ului pe smartphone o interfață de control cu o calitate similară consolelor de jocuri dedicate.

Odată cu creșterea explozivă a gaming-ului în cloud, viitorul jocurilor mobile este mai strălucitor ca niciodată, iar Razer le oferă jucătorilor cea mai simplă soluție de a se bucura de jocurile preferate printr-un control perfect, fără compromisuri.

 Picture2

ÎMBUNĂTĂȚIRI DE TOP

Noile îmbunătățiri ale lui Kishi V2 reprezintă rezultatul unei experiențe de peste 16 ani în spațiul de gaming pe PC și console și au fost proiectate special pentru nevoile jucătorilor mobili. Fiind inspirat de controllerul Wolverine V2 dedicat consolelor, noul Kishi V2 oferă aceeași calitate a butoanelor, iar includerea noilor microswitch-uri tactile arată angajamentul Razer pentru aducerea celor mai importante inovații din industrie în spațiul gamingului mobil.

Noul buton de Share le permite jucătorilor să realizeze rapid capturi de ecran sau clipuri video pe care să le împărtășească apoi cu prietenii sau abonații lor. Kishi V2 introduce, de asemenea, butoane multifuncționale și capacitatea de a lansa noua aplicație Razer Nexus prin apăsarea unui buton. Prin aceste îmbunătățiri, Kishi V2 a fost optimizat pentru maximum de performanță în timpul sesiunilor de gaming, indiferent dacă este vorba despre jocuri AAA rulate în cloud sau jocuri mobile dedicate.

„Primul Razer Kishi a fost un deschizător de drumuri pentru noua categorie de interfețe de control de cea mai bună calitate pentru piața jocurilor mobile și suntem încântați că noul Kishi V2 îmbunătățește și mai mult această experiență în toate modurile posibile”, a declarat șeful diviziei Mobile & Console din cadrul Razer, Richard Hashim. „Cu tehnologia de ultimă oră pe care am introdus-o în Kishi V2, jucătorii se pot bucura acum de aceeași experiență a jocurilor favorite de PC și console, indiferent de locul în care se află.”

Design-ul structural al lui Kishi V2 a fost regândit, având acum o punte simplificată ce oferă mai multă stabilitate și compatibilitate universală cu orice smartphone. Cu un accent deosebit pus pe ergonomie, Kishi V2 este gândit să ofere o formă confortabilă într-un produs extrem de portabil. Aceste inovații de design facilitează o accesibilitate mai mare și o experiență îmbunătățită pentru fiecare gamer mobil. De asemenea, Kishi V2 a fost gândit pentru maximum de compatibilitate și va funcționa cu telefoanele Samsung și Google Pixel actuale dar și cu cele care vor fi lansate pe piață anul acesta.

„După ce am creat conținut în jurul jocurilor pentru mobil timp de aproape un deceniu, pot spune cu încredere că noul Kishi V2 este cel mai bun controller de jocuri pentru mobil pe care l-am folosit vreodată”, a declarat Patrick „Chief Pat” Carney, CEO și fondator al Tribe Gaming.

Având aceeași latență scăzută în jocuri ca și predecesorul său, Kishi V2 oferă control pentru jocuri instalate nativ, dar și rulate în cloud printr-o conexiune USB-C, și dispune de porturi de încărcare care permit încărcarea telefonului fără a întrerupe jocul.

 

 

 

APLICAȚIA RAZER NEXUS (DESCĂRCARE GRATUITĂ)

Fiind integrat complet cu cea mai nouă aplicație Razer Nexus, Kishi V2 este construit pentru maximum de versatilitate și personalizare. Prin simpla apăsare a unui buton, Razer Nexus se deschide instantaneu, oferind acces rapid la jocurile instalate, la funcții de streaming rapid pe YouTube sau Facebook, dar și la un modul ce permite găsirea de jocuri compatibile, și la opțiunile de configurare a controllerului.

Cea mai nouă generație a acestui controller de top în industrie, destinat jocurilor pe mobil, ce dispune de o multitudine de funcții și are aplicația Razer Nexus integrată, este acum disponibilă pentru Android.

DESPRE RAZER KISHI V2 PENTRU ANDROID

  • Butoane:

o Două stick-uri analogice cu funcție de apăsare

o Un D-pad mecanic

o Patru butoane frontale

o Două butoane tip trigger (L2/R2)

o Două butoane tip bumper (L1/R1)

o Două butoane multifuncționale (M1/M2)

o Butoanele Meniu și Opțiuni

o Butonul Share (necesită Razer Nexus)

o Butonul de lansare a aplicației Razer Nexus

o Un indicator luminos (pentru încărcare)

  • Dimensiuni: înălțime: 47mm, lățime: 220mm, adâncime: 117mm
  • Greutate: 284g
  • Conectivitate: USB Type-C
  • Încărcare smartphone: prin portul USB Type-C
  • Aplicație mobilă: Razer Nexus, care înlocuiește vechea aplicație Razer Kishi
  • Cerințe pentru produs: Android™ 9.0 Pie sau o versiune ulterioară.
  • Compatibil cu: Razer Phone și Razer Phone 2, Samsung Galaxy S8 / S8+ / S9 / S9+ / S10 / S10+ / S20 Series / S21 Series / Note 8 / Note 9 / Note 10 / Note 10+, Google Pixel 2 / 3 / 4 / 5 / 6 și multe alte dispozitive Android.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

119,99 Euro

Kishi V2 pentru Android – Razer.com și parteneri retail autorizați – DISPONIBIL ACUM

Kishi V2 pentru iOS – Razer.com și parteneri retail autorizați – toamna 2022

Pentru mai multe informații despre Kishi V2, vă rugăm să vizitați https://rzr.to/kishi

 

IMAGINILINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *