Dum. iun. 23rd, 2024

Samsung și Microsoft se asociază pentru a integra aplicația Xbox în Samsung Gaming Hub pe seriile Neo QLED 8K/4K, QLED și Smart Monitor

3 min read

Xbox se alătură Samsung Gaming Hub, noua platformă de căutare a jocurilor de streaming disponibilă pe televizoarele inteligente Samsung din 2022

 

 

București, România – 9 iunie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd., cel mai mare producător mondial de televizoare timp de 16 ani consecutiv, a anunțat astăzi faptul că Xbox se alătură Samsung Gaming Hub, o nouă platformă de căutare a jocurilor de streaming disponibilă pe televizoarele inteligente Samsung din 2022, precum seria Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, QLED și pe noua gamă Smart Monitor 2022. Samsung Gaming Hub va deveni prima platformă Smart TV din lume care include aplicația Xbox pe televizoare inteligente. Cu acest parteneriat, utilizatorii Samsung Gaming Hub pot încerca peste 100 de jocuri de înaltă calitate, prin aplicația Xbox, inclusiv titluri de blockbuster precum Halo Infinite și Forza Horizon 5. În plus, utilizatorii pot testa jocuri noi Xbox Game Studios în prima zi de lansare și se pot bucura de francize binecunoscute de la Bethesda Softworks și multe altele.

Monitor_BP59-00149A_001

Susținut de Tizen, Samsung Gaming Hub este o nouă platformă de căutare a jocurilor de streaming, care face legătura între hardware și software pentru o experiență mai bună pentru jucători pe televizoarele inteligente Samsung din 2022, permițându-le acestora să acceseze instantaneu jocurile îndrăgite de la parteneri de conținut lideri în industrie. Pe lângă aplicația Xbox, care oferă sute de jocuri prin Xbox Game Pass, utilizatorii se vor bucura și de o experiență de joc uimitoare, cu latență redusă și o grafică vizuală nemaipomenită, datorită îmbunătățirilor avansate de mișcare și a tehnologiei performante de game-play pe gama de Smart TV-uri Samsung 2022, precum și pe seria de Smart Monitor 2022.

„Xbox a fost un partener integral pentru Samsung și împărtășește viziunea și devotamentul nostru de a aduce cea mai bună experiență de game streaming oriunde în casă. Suntem încântați să ne consolidăm parteneriatul cu Xbox prin adăugarea aplicației Xbox în Samsung Gaming Hub, care le oferă acum utilizatorilor Samsung Smart TV acces la sute de jocuri Xbox Game Pass. Cu aceeași ușurință cu care clienții noștri urmăresc sporturi în direct și filme pe televizoarele Samsung Neo QLED și QLED-uri, aceștia se pot bucura acum și de jocurile preferate”, a declarat Won-Jin Lee, President and Head of the Service Business Team, Samsung Electronics.

GamingHub_KV_UI_All-Partner

„Suntem în etapa de a aduce bucuria și comunitatea de gaming tuturor pasionaților de pe planetă, iar introducerea aplicației Xbox pe televizoarele inteligente este un alt pas în realizarea viziunii noastre. De aceea suntem încântați să colaborăm cu Samsung, un lider global în categoria de televizoare, pentru a aduce Xbox mai aproape de cât mai mulți jucători. Parteneriatul cu Samsung ne-a ajutat să oferim mai mult acces la jocuri și ne-a permis să primim noi jucători în comunitatea noastră înfloritoare”, a declarat Phil Spencer, CEO Microsoft Gaming.

Dezvăluit la CES 2022, Samsung Gaming Hub include parteneriate cu servicii de game streaming de top, precum NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia și Utomik, iar odată cu anunțul de astăzi, devine singura platformă Smart TV care include aplicația Xbox. Samsung Gaming Hub va fi disponibil în anumite regiuni de pe glob pe modelele Samsung Smart TV din 2022 începând cu 30 iunie, urmând a fi ulterior extins și în alte țări, precum România.

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Samsung Gaming Hub: https://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/tvs/gaming-hub/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *