vin. mart. 29th, 2024

Huawei Digital Power a lansat noua generație FusionCharge 40 kW DC Charging Module la EVS35

4 min read

București, 15 Iunie 2022. Huawei Digital Power a lansat noua generație FusionCharge 40 kW DC Charging Module la cea de-a 35-a ediție a Simpozionului și Expoziției Internaționale pentru Vehicule Electrice (EVS35). Se preconizează că acest modul de încărcare fiabil, cu zgomot redus și eficiență ridicată va deveni nucleul instalațiilor de încărcare a vehiculelor electrice (VE), astfel încât utilizatorii să se bucure de o experiență de încărcare mai bună, în timp ce operatorii și transportatorii economisesc costurile de exploatare și întreținere a instalației de încărcare.

Huawei Digital Power a lansat noua generație FusionCharge 40 kW DC Charging Module la EVS35

Care sunt caracteristicile de bază ale noii generații de module de încărcare DC de 40 kW de la Huawei FusionCharge

  • Performanță: Tehnologiile de înveliș și de izolare asigură o funcționare fiabilă pe termen lung în medii dificile, cu o rată anuală de defecțiune de mai puțin de 0,2%. În plus, produsul suportă O&M inteligent și actualizarea la distanță prin intermediul OTA (over the air), eliminând necesitatea vizitelor la fața locului.
  • Eficient: Produsul este cu 1% mai eficient decât media din industrie. Dacă o baterie de încărcare de 120 kW este echipată cu modulul de încărcare de la Huawei, se pot economisi aproximativ 1140 kWh de energie electrică în fiecare an.
  • Silențios: Modulul de încărcare de la Huawei este cu 9 dB mai silențios decât media din industrie. Atunci când detectează temperaturi reduse, ventilatorul ajustează automat viteza pentru a reduce zgomotul, ceea ce îl face potrivit pentru zonele sensibile la zgomot.
  • Versatil: Clasificat EMC clasa B, modulul poate fi instalat în zone rezidențiale. În același timp, gama sa largă de tensiuni permite încărcarea pentru diferite modele de vehicule.

În cadrul lansării, Huawei Digital Power și-a împărtășit viziunea de integrare a electronicii de putere și a tehnologiilor digitale pentru a oferi utilizatorilor de vehicule electrice o experiență de încărcare mai bună. De asemenea, Huawei contribuie la construirea unor rețele de încărcare mai ecologice și mai eficiente, care pot evolua fără probleme către nivelul următor, stimulând o adoptare mai rapidă a vehiculelor electrice.

img2

Peng Jianhua, președintele Huawei Digital Power Intelligent Charging Business, a declarat: „În campania noastră de reducere a emisiilor din sectorul transporturilor, Huawei Digital Power speră să colaboreze cu partenerii din industrie și să promoveze modernizarea instalațiilor de încărcare. Oferim tehnologii de bază, module de bază și soluții de platformă integrate de sisteme fotovoltaice, de stocare și de încărcare pentru un viitor mai bun și mai verde.”

Huawei oferă, de asemenea, un portofoliu complet de soluții de încărcare adaptate la diverse scenarii. În cadrul evenimentului, Huawei a prezentat soluția sa rezidențială all-in-one care combină fotovoltaice, stocare de energie și dispozitive de încărcare.

img1

Sectorul transporturilor produce aproximativ 25% din totalul emisiilor de carbon la nivel mondial. Pentru a reduce aceste emisii, electrificarea este esențială. Potrivit Agenției Internaționale pentru Energie (AIE), vânzările de vehicule electrice (inclusiv vehicule complet electrice și vehicule hibride) la nivel mondial au ajuns la 6,6 milioane în 2021. În același timp, UE și-a stabilit un obiectiv ambițios de zero emisii de dioxid de carbon până în 2050, urmărind să renunțe la vehiculele pe bază de combustibili fosili până în 2035.

Rețelele de încărcare vor fi o infrastructură esențială pentru a face ca vehiculele electrice să devină mai accesibile și mai răspândite. În acest context, utilizatorii de vehicule electrice au nevoie de rețele de încărcare mai bune, care să le fie disponibile oriunde. Între timp, operatorii instalațiilor de încărcare caută modalități de a conecta fără probleme rețelele de încărcare la rețeaua electrică. Aceștia au nevoie, de asemenea, de produse sigure, fiabile și eficiente pentru a minimiza costurile de exploatare a instalațiilor pe durata ciclului de viață și pentru a maximiza veniturile.

Huawei Digital Power dezvoltă tehnologii inovatoare prin integrarea electronicii de putere și a tehnologiilor digitale, folosind biți pentru a gestiona wați. Scopul său este de a realiza sinergia dintre vehicule, instalațiile de încărcare și rețelele electrice.

Despre EVS

EVS a fost înființat în 1969 de către Asociația Mondială a Vehiculelor Electrice (WEVA), iar EVS35 este găzduit de Asociația Europeană pentru Electromobilitate (AVERE). De-a lungul a mai bine de jumătate de secol, acesta s-a transformat în cel mai influent eveniment internațional din industria e-mobilității, prezentând cele mai recente tehnologii, dinamica pieței și tendințele viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *