Dum. iun. 23rd, 2024

SPOTAWHEEL, CEA MAI NOUĂ PLATFORMĂ DE MAȘINI SECOND HAND, ESTE MAI APROAPE DE CLIENȚI CU SOLUȚII INOVATOARE DE VÂNZARE ȘI CUMPĂRARE

4 min read

Spotawheel reinventează modul de cumpărare și vânzare a mașinilor prin intermediul soluțiilor digitale de top

București, 16 iunie 2022 – Spotawheel, cea mai nouă platformă de automobile second hand din România, susține comerțul online și reinventează procesul de cumpărare și vânzare. Reprezentanții companiei sunt de părere că dezvoltarea comerțului electronic este, în prezent, cea mai importantă tendință în achiziția de mașini second hand. Spotawheel oferă o experiență online optimă, complet transparentă, ușurând vânzarea și cumpărarea vehiculelor rulate, fără costuri nedorite pentru comercianți.

 

Pandemia a împins comercianții din toate industriile să evolueze și să se îndrepte tot mai mult spre mediul online, cu atât mai mult cu cât deschiderea oamenilor față de cumpărăturile de la distanță au stârnit interes. Totodată, procesul de vânzare este și el unul foarte rapid și transparent prin platforma Spotawheel, pentru toți cei care doresc să își vândă mașina. Spotawheel a răspuns nevoilor consumatorilor și a continuat să inoveze din punct de vedere digital, oferind o experiență 100% online. În fiecare lună, tot mai multe formulare de achiziție și vânzare sunt completate online pe platforma Spotawheel, iar șoferii își pot vinde vehiculele sau se pot bucura de o nouă achiziție după doar câteva click-uri.

 Spotawheel (1)

„Pentru că am vrut să oferim o experiență completă utilizatorilor, aceștia nu doar că își pot achiziționa o mașină, ci pot să o vândă pe cea veche către noi sau să o schimbe cu una din flota noastră, parcurgând doar câteva etape simple online.”, a declarat Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

Șoferii își pot vinde mașina către Spotawheel în câțiva pași simpli

Platforma le permite utilizatorilor să-și vândă mașina în doar 5 minute. După completarea unui formular cu informațiile esențiale ale mașinii, precum anul de fabricație, marca, caroseria, motorul sau kilometrajul, șoferul își poate vinde mașina veche sau poate face schimb cu una rulată, mai nouă, certificată. Pe baza acestor criterii, utilizatorul află în timp real valoarea mașinii sale datorită algoritmilor platformei Spotawheel.

Spotawheel (2)

Inspecția mașinii de vânzare se face simplu și rapid, în locația aleasă de șofer

Pentru a ușura procesul de vânzare, echipa Spotawheel este la dispoziția șoferilor. După realizarea unei programări, inspecția mașinii se poate face în locul ales de către vânzător sau în una dintre locațiile Spotawheel. Verificarea automobilului durează aproximativ 40 de minute, astfel că totul este simplu și rapid. Pe baza inspecției, se confirmă starea mașinii pentru ca vânzătorul să fie plătit în funcție de valoarea reală.

La Spotawheel, prețul mașinii de vânzare este stabilit în mod corect și transparent

Prin intermediul soluțiilor digitale, atât cumpărătorii, cât și vânzătorii pot avea parte de un proces fluid, rapid și, mai ales, transparent. Algoritmii platformei fac posibil ca prețul afișat să fie unul corect, bazându-se pe starea mașinii, cererea de pe piață, popularitatea modelului, kilometrajul, istoricul de utilizare sau anul de producție. Este examinat modul în care utilizatorii interacționează cu platforma pentru a oferi o experiență sigură și rapidă. Astfel, Spotawheel pune la dispoziție un spațiu de încredere în care clienții nu doar că își pot găsi mașina dorită, ci își pot vinde profitabil vehiculul actual.

Spotawheel (1)

Observând interesul oamenilor pentru achizițiile online, Spotawheel continuă să se dezvolte și să optimizeze navigarea pe platformă, fiind perfectă atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători. Acum, șoferii nu mai sunt nevoiți să ia legătura cu persoane necunoscute, având posibilitatea să își vândă mașina către Spotawheel, într-un mod simplu și sigur, fără a pierde din valoarea acesteia.

Pentru mai multe informații, puteți accesa: https://www.spotawheel.ro/

Pentru noutăți despre Spotawheel, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/spotawheel.romania

Instagram: https://www.instagram.com/spotawheel.romania/?hl=en

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOaEL7aCMxQxRxFP7ImFfXg

Despre Spotawheel:

Spotawheel reprezintă o platformă end-to-end tehnologizată pentru cumpărarea de mașini second-hand și una dintre primele 1000 de companii din Europa ca ritm de creștere, conform Financial Times. Spotawheel revoluționează piața de automobile rulate prin îmbunătățirea siguranței, a gradului de satisfacție al clienților și a experienței clientului. Fondată în 2016, Spotawheel s-a afirmat ca o companie inovatoare în domeniul mașinilor second-hand, cu peste 400 de angajați și operațiuni în Grecia, Polonia, Germania și România și planuri de extindere în continuare în Europa. Cu istoric dovedit de creștere exponențială, veniturile Spotawheel au atins o rată de creștere de trei cifre de la an la an, iar compania este pe cale să devină unul dintre următorii „unicorni” ai Europei. De la debut, Spotawheel a ajutat mii de șoferi să găsească o mașină de încredere, oferindu-le transparență deplină și cea mai bună experiență. Descoperiți mai multe pe www.spotawheel.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *