mar. iun. 18th, 2024

Apple Watch Seria 7 este disponibil, de astăzi, în oferta Vodafone

2 min read

București, 17 iunie 2022 – Vodafone oferă Apple Watch Seria 7 Cellular, cu un ecran mai mare și mai avansat, rezistență sporită, încărcare rapidă, variante noi de culori ale carcasei din aluminiu și sistem de operare watchOS 8. Informații despre preț și disponibilitate pot fi găsite pe www.vodafone.ro.

Apple Watch Seria 7 vine cu un ecran Always-On Retina reproiectat, cu o suprafață de afișaj sporită și margini subțiri. Designul Apple Watch Seria 7 este rafinat, având contururi mai rotunjite în timp ce ecranul cu a sa margine subțire dă senzația unui afișaj dincolo de curbura carcasei. Cu o grosime de doar 1,7 mm și marginile înguste, Apple Watch Seria 7 maximizează suprafața ecranului, dar având un impact minim asupra dimensiunilor generale ale ceasului.

Apple Watch Seria 7 prezintă o interfață optimizată pentru display mai mare, tastatură  QWERTY și două fețe noi — Contour și Modular Duo — concepute special pentru noul dispozitiv. Utilizatorii beneficiază de o durată a bateriei de 18 ore, completată de opțiunea de încărcare cu 33% mai rapidă. Disponibil în varianta de 41mm și 45mm, Apple Watch Seria 7 este cel mai solid lansat vreodată, având ecranul frontal din cristal mult mai rezistent la fisuri.

Apple Watch S7 GPS Cellular 41mm Starlight Case Starlight Band

Totodată, este primul Apple Watch cu certificare IP6X pentru rezistență la praf și clasificare WR50 pentru rezistență la apă.

Apple Watch Seria 7 introduce carcase noi și foarte frumoase din aluminiu, inclusiv midnight, starlight, green și o nouă variantă blue, împreună cu o gamă nouă de curele în culori și stiluri diferite.

Noile Apple Watch oferă instrumente indispensabile pentru sănătate și starea de bine, inclusiv senzor cardiac electric și aplicație ECG și senzor și aplicație de măsurare a saturației de oxigen.

watchOS 8 îi ajută pe utilizatori să rămână sănătoși, activi și conectați, cu ajutorul unor noi tipuri de antrenamente, a noii aplicații de Mindfulness, oferind caracteristici inovatoare de accesibilitate, acces sporit în Apple Wallet, mai multe capabilități disponibile în Home, precum și îmbunătățiri aduse aplicațiilor de mesagerie și Photo.

Apple Watch S7 GPS Cellular 45mm Blue Case Abyss Blue Band

Apple Watch Seria 7 este disponibil la Vodafone cu serviciul OneNumber, care le permite utilizatorilor să folosească același abonament mobil pe mai multe dispozitive. Astfel, abonații Vodafone persoane fizice care își achiziționează Apple Watch pot activa OneNumber direct din aplicația Watch de pe iPhone, serviciul fiind inclus în primele trei luni. După această perioadă, costul serviciului este de doi euro/ lună, fără perioadă contractuală.

Apple Watch S7 GPS Cellular 45mm Green Case Clover Sport Band

Totodată, Apple Watch Seria 7 poate fi achiziționat de la Vodafone în rate de către clienții care optează pentru un nou abonament de voce mobilă, care își prelungesc un abonament existent   sau care aleg unul dintre pachetele cu iPhone și Apple Watch Cellular. Pentru mai multe detalii legate de prețuri și oferte, vizitați: www.vodafone.ro.

Pentru mai multe detalii despre produsele Apple, vizitați: www.apple.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *