mar. iun. 18th, 2024

Cum să ai cele mai frumoase experiențe la nunțile din vara aceasta alături de telefonul tău

3 min read

Sigur veți merge la cel puțin o nuntă vara aceasta, veți fi alături de oameni dragi în poate cea mai importantă zi din viața lor, prilej de a crea niște amintiri frumoase.

Nunta, ca multe dintre evenimentele importante din viața oamenilor, vine și cu un set de reguli de respectat. Unele reguli și tradiții sunt deja cunoscute. Altele, însă, se întâmplă, poate, să ne mai scape din vedere, mai ales cele legate de tehnologia pe care o ținem aproape în permanență alături noi, fie în buzunar, fie în geantă. Mai jos, găsiți o serie de recomandări – ce ar trebui sau nu să facem cu telefonul nostru atunci când participăm la o nuntă.

wedding season_Samsung

Folosește moderat telefonul

Ar fi indicat să țineți telefonul pe silențios în timpul ceremoniei și să-l folosiți cât mai puțin pe durata evenimentului. O nuntă este ocazia ideal să cunoașteți oameni noi și să vă distrați.

De asemenea, atunci când sunteți la masă sau când interacționați cu persoane cu care nu v-ați mai văzut de multă vreme, ar fi bine să nu țineți telefonul pe masă, ci mai degrabă în geantă/haină.

Ar trebui să aveți permisiunea mirilor pentru a posta fotografii de la nunta lor

Fotografiile cu mirii nu ar trebui postate până când nu aveți aprobarea din partea lor. Dacă nu este încurajată postarea în timpul evenimentului (de exemplu, există un hashtag dedicat pentru nuntă, prin care oaspeții sunt încurajați să posteze pe Instagram), cel mai probabil cei doi proaspăt căsătoriți vor vrea să posteze ei prima fotografie de la nunta lor. Puteți să faceți fotografii pe parcursul evenimentului, însă verificați înainte când ar fi cel mai indicat moment să le postați.

Nu postați chiar orice fotografie/Este recomandat acordul invitaților

Puteți să faceți poze cu voi înșivă, pe care să le postați, însă aveți grijă la pozele în care apar și alți oameni – unora s-ar putea să nu le placă să apară în timp ce sunt pe ringul de dans sau în ipostaze incomode.

Galaxy S22 poate să vă fie partenerul ideal vara aceasta

Seria Galaxy S22 vine cu îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește capabilitățile camerelor – cum ar fi exemplu funcția Nightography, care permite fotografii și video-uri excelente pe timp de noapte – unul dintre motivele pentru care poate fi considerat partenerul ideal care să surprindă cele mai frumoase experiențe de vara aceasta, fie că vorbim de evenimente, călătorii sau doar seri relaxate alături de prieteni.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *