Dum. iul. 21st, 2024

ViewSonic anunță lansarea monitorului ColorPro VP2786-4K cu certificare Fogra pentru o acuratețe impecabilă a culorilor pe ecran și la imprimare

3 min read

Noul software exclusiv ColorPro Sense® Powered by Pantone®

ViewSonic Corp., furnizor global de soluții grafice, anunță lansarea noului monitor profesional certificat Fogra, ColorPro® VP2786-4K. Cu o gamă de culori 100% Adobe RGB, acesta oferă o reproducere fidelă a nuanțelor pentru toate mediile digitale și de imprimare. Monitorul acceptă noul software ColorPro Sense®, care sugerează automat combinații de culori din biblioteca Pantone® potrivite cu viziunea creatorului. De asemenea, este echipat cu o rotiță de calibrare ColorPro Wheel™ pentru un control și o gestionare în profunzime a culorilor.

„Fotografii, profesioniștii din domeniul tipăriturilor și coloriștii au nevoie de o reproducere precisă a culorilor pentru a-și reprezenta cât mai bine viziunea, motiv pentru care oferim soluții care să îi asigure că operele lor pot fi reproduse în cea mai fidelă formă”, a declarat Oscar Lin, director general al unității de business pentru monitoare la ViewSonic. „ColorPro VP2786-4K face încă un pas înainte pe tărâmul managementului culorilor prin combinația sa de software și hardware. Prin aceasta, sperăm să le oferim creatorilor libertatea de a alege cum să arate munca lor.”

Image 1_ColorPro VP2786-4K (1)

Fidelitate de top a culorilor cu certificare Fogra

Monitorul ColorPro VP2786-4K are o gamă de culori 100% Adobe RGB, care oferă rezultate fidele realității. Spațiul de culoare 98% DCI-P3 de calitate cinematografică oferă un spectru vast de culori cu care puteți jongla conform viziunii proprii. Cu o adâncime reală a culorilor de 10 biți, creatorii se pot aștepta la peste un miliard de culori care ajută la obținerea unor imagini uimitoare și bogate.

Pentru o acuratețe precisă a culorilor de pe ecran pe hârtie, monitorul ColorPro VP2786-4K a fost certificat de cea mai credibilă organizație globală – Fogra, care garantează o reproducere absolută a culorilor. Acest lucru asigură culori consistente pe toate materialele tipărite, de la cărți de vizită și papetărie la ambalaje și reclame.

Screenshot 2022-07-11 125144

Performanță pură a culorii cu ColorPro Sense® și ColorPro Wheel™

Monitorul completează noul și exclusivistul ColorPro Sense® pentru o performanță coloristică fără restricții. Software-ul recomandă în mod automat mai multe palete alternative din biblioteca de culori Pantone® pentru a ajuta creatorii să vizualizeze și să își realizeze mai bine ideile. Utilizatorii pot, de asemenea, să partajeze paletele lor cu alți creatori.

Mai mult, senzorul de culoare bazat pe obiectiv, ColorPro Wheel™, permite creatorilor să calibreze ecranul și să controleze setările OSD pentru fluxuri de lucru eficiente prin simpla rotire a butonului, fiind în același timp compatibil cu suita Adobe Creative și cu software-ul de editare Capture One. Carcasa magnetică detașabilă a monitorului oferă umbrire instantanee pentru a elimina lumina ambientală nedorită și o mai bună focalizare.

Screenshot 2022-07-11 125454

Display-ul inovator a fost apreciat de criticii din industrie, câștigând râvnitul premiu iF Design Award 2021GOOD DESIGN AWARD 2021, și Wallpaper* Smart Space Award 2021 la categoria „Cea mai smart colaborare între design și tehnologie”.

Despre ViewSonic

Fondată în California, ViewSonic este un furnizor global de soluții vizuale și își desfășoară activitatea în peste 100 de țări din întreaga lume. În calitate de inovator și vizionar, ViewSonic se angajează să ofere soluții hardware și software complete care includ monitoare, proiectoare, pen display-uri, ecrane comerciale, ecrane LED All-in-One, ecrane interactive ViewBoard și ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 35 de ani de expertiză în domeniul afișajelor vizuale, ViewSonic și-a stabilit o poziție solidă pentru furnizarea de soluții inovatoare și fiabile pentru piețele educaționale, de afaceri, de consum și profesionale și pentru a ajuta clienții să „vadă diferența”. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vă rugăm să vizitați:  www.viewsonic.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *