sâm. apr. 20th, 2024

Petal Maps face upgrade experienței de navigare cu noul HUAWEI Mate Xs 2

5 min read

Hardware-ul și software-ul avansate oferă utilizatorilor o experiență de navigare mai clară și mai captivantă

 

București, 12 iulie 2022 – Huawei Consumer Business Group a prezentat oficial telefonul pliabil HUAWEI Mate Xs 2 pentru regiunea CEE și Țările Nordice, în cadrul evenimentului de lansare de la Istanbul, Turcia. Noul smartphone HUAWEI Mate Xs 2 reprezintă combinația perfectă între tehnologie și experiența de utilizare îmbunătățită în aplicațiile HMS. Petal Maps, aplicație de navigare exclusivă a Huawei, a fost adaptată noului smartphone. Capabilitățile de pliere și extindere ale ecranului le oferă utilizatorilor o experiență de navigare mai precisă și mai captivantă, pentru călătorii fără probleme.

 

Petal Maps a acordat întotdeauna prioritate interacțiunilor de utilizare captivante și distractive, aplicând o interfață simplificată, oferind culori intense și reale, consolidând detaliile arhitecturale și cele stradale și redând iluminarea autentică la nivel 3D. Ecranul mai mare al telefonului Mate Xs 2 îmbogățește detaliile 3D cu elemente precum vremea, ora și luminile vizibile pe Petal Maps, oferind noi perspective.

În 2021, Petals Maps s-a dezvoltat cu pași repezi, fiind într-o continuă creștere până în prezent. Pentru consolidarea acesteia, creatorii au aplicat gestionarea și reproducerea profesională a gamei cromatice de pe HUAWEI Mate Xs 2, pentru ca hărțile de pe ecran să surprindă frumusețea din lumea reală, rămânând în același timp clare și accesibile.

Petal Maps x Huawei

Navigare Petal Maps impresionantă pe ecranul de mari dimensiuni al smartphone-ului HUAWEI Mate Xs 2

Ecranul mai mare permite utilizatorilor să vizualizeze mai multe informații simultan și oferă o navigare suplimentară mai clară și mai captivantă la nivel de bandă, dar și ghidare cu săgeți în Petal Maps. Mai mult, în timpul navigării, Petal Maps le permite utilizatorilor să se bucure de o vizualizare mai bună a rutelor utilizate, cu informații specifice benzii. Acest lucru îi ajută să ia decizii importante din timp, cum ar fi virajele, urcarea pe o rampă sau trecerea prin intersecție în siguranță. În plus, în timpul condusului, utilizatorii pot deschide cu ușurință ecranul pentru  a-l plasa pe consola centrală a vehiculului, pentru o experiență de navigare mai fluidă și mai dinamică.

Petal Maps și HUAWEI Mate Xs 2 le permit utilizatorilor să folosească dimensiunea ecranului care li se potrivește cel mai bine. Smartphone-ul se poate plia sau deschide în funcție de preferințele personale, pentru un ecran de navigare mai mic sau mai mare în timpul condusului sau mersului pe jos.

HUAWEI Mate Xs 2

Petal Maps oferă îmbunătățiri UI/UX grație ecranului mai mare al smartphone-ului HUAWEI Mate Xs 2

Pentru a reproduce pe ecran condițiile din lumea reală, Petal Maps integrează mai multe tipuri de hărți, cum ar fi cele 3D. Afișarea hărților 3D aduce detalii la nivel holistic. În plus, datorită efectelor de iluminare realiste din modul întunecat, utilizatorii vor putea vizualiza luminile stradale și cele ale clădirilor atunci când navighează pe timp de noapte. În plus, nivelul 3D include acum repere importante cum ar fi Turnul Eiffel, London Eye și Turnul Kuala Lumpur, toate redate astfel încât utilizatorii să poată călători prin lume, fără a fi nevoiți să iasă din casă.

Interacțiunea cu interfața de utilizare Petal Maps a fost apreciată și a primit prestigiosul premiu Red Dot Design. Dispunând de un design UX avansat și de o reproducere superioară a culorilor, aplicația oferă imagini minimaliste, operațiuni simplificate și comutare fluidă de la o pagină la alta, pentru un nivel de imersiune fără precedent.

Petal Maps x Huawei

Petal Maps continuă să creeze o experiență de utilizare mai bogată, mai realistă

De la lansarea sa în octombrie 2020, Petal Maps și-a propus să ofere „un nou mod de a explora lumea”, cu funcții de navigare inovatoare care au devenit foarte populare. Aplicația a fost deja lansată în peste 166 de țări și regiuni din întreaga lume, acumulând peste 28 de milioane de utilizatori activi lunar și primind recunoaștere pe scară largă.

Pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de utilizare, Petal Maps a lansat mai multe funcții utile precum Lane Guidance, care ajută utilizatorii să identifice și să navigheze în scenarii complexe de drum și trafic, și Offline Maps, care acceptă utilizarea Petal Maps cu acces limitat la internet, permițând oricui să-și găsească drumul și să ajungă la destinație fără probleme.

Mai mult, Petal Maps oferă acum și skinuri personalizate ușor de utilizat pentru cele patru anotimpuri și layere de temperatură și precipitații. Utilizatorii pot schimba skinurile tematice în funcție de preferințe și pot vedea schimbările de temperatură și precipitații folosind efectul de vizualizare a hărții.

Petal Maps continuă să îmbunătățească experiența Seamless AI Life pentru toate scenariile cotidiene, prin colaborări hardware și software puternice, cum este și aceasta, aducând experiențe de utilizare mai bogate și mai inovatoare utilizatorilor din întreaga lume.

Petal Maps este disponibilă pe AppGallery și Google Play, dar și ca versiune desktop.

 

Prinde oferta Huawei

Huawei a pregătit suprize pentru utilizatori, astfel încât până pe data de 14 iulie, pasionații

de tehnologie se pot bucura de oferta de tip bundle care cuprinde ceasul HUAWEI WATCH

GT 3 46 mm Stainless Steel Elite și voucher-ul suplimentar în valoare de 500 de lei,

ofertă valabilă pentru cei care se abonează la newsletter-ul Huawei. Voucher-ul va fi

disponibil până pe data de 3 august, fără oferta de tip bundle.

 

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *