joi. mart. 28th, 2024

Petal Maps ușurează experiența de navigație oferind indicații sigure în excursii și drumeții

4 min read

Aplicația Petal Maps de la Huawei este acum disponibilă și pe smartwatch-uri, pentru acces rapid și facil la indicații de orientare

 

București, 9 august 2022 – Aplicația Petal Maps care poate fi descărcată cu ușurință din magazinul Huawei de aplicații, AppGallery, este un aliat de încredere pentru utilizatorii care caută trasee noi în vacanțele pe care și le-au plănuit vara aceasta. Petal Maps poate fi folosită atât pe smartphone-uri, cât și pe smartwatch-uri din gama Huawei.

Petal Maps este instrumentul intern de cartografiere și navigație al Huawei, precum și una dintre cele mai populare aplicații din AppGallery. Pe măsură ce oamenii au început să călătorească mai mult după carantina impusă de pandemie, nevoia unei aplicații simple și eficiente, care să îi ajute să se orienteze în spațiu a crescut.

Astfel, Petal Maps reprezintă un ghid la îndemână, care poate îndruma utilizatorii Huawei către locul dorit sau în direcția corectă, fără ca aceștia să fie nevoiți să planifice și să rețină dinainte traseul. În perioada vacanțelor, aplicația este deosebit de eficientă în a găsi cel mai rapid și eficient drum către obiectivele turistice.

Petal Maps (1)

Inițial, aplicația Petal Maps a putut fi folosită doar pe smartphone-uri, însă disponibilitatea sa pe noua gamă de smartwatch-uri Huawei, inclusiv pe elegantul HUAWEI Watch GT 3 Pro, s-a dovedit a fi extrem de utilă, oferind acces instantaneu la indicațiile de orientare, cu o simplă privire la încheietura mâinii. Avantajul folosirii Petal Maps pe un smartwatch Huawei este reprezentat de faptul că utilizatorii nu mai trebuie să se oprească și să caute telefonul prin buzunare, rucsac sau geantă pentru a deschide aplicația.

Informații pas cu pas dintr-o privire

În loc să expună o zonă mai vastă, Petal Maps identifică locul în care se află utilizatorul și oferă acestuia informații pas cu pas, pe măsură ce călătoria continuă. Săgețile și instrucțiunile simple, cum ar fi „treceți podul în 20 de metri”, permit urmarea cu ușurință a indicațiilor. În cazul urcării într-un autobuz sau taxi, aplicația va oferi o actualizare a condițiilor de trafic și va informa utilizatorul cât mai are până la următoarea intersecție.

Aplicația de navigare de la Huawei ia în considerare și spontaneitatea umană firească, astfel încât dacă utilizatorul se îndepărtează de traseul stabilit, pentru a găsi un restaurant recomandat sau pentru a vizita un magazin anume, aplicația se va reîncărca automat cu o serie de indicații noi, pentru a stabili cu rapiditate drumul înapoi. Iar dacă se întâmplă să o ia pe un drum greșit, Petal Maps va activa o vibrație subtilă pe ceas pentru a atrage atenția asupra traseului corect.

Folosirea Petal Maps pentru smartwatch este ideală nu doar pentru vacanțele în oraș, ci și pentru drumețiile în natură, plimbările pe dealuri sau vacanțele cu mașina pe litoral. În cazul folosirii aplicației pe smartphone, aceasta cuprinde și o funcție meteo, care furnizează detalii cu prognoza zilei în timp real. Mai mult, evenimentele meteorologice de tipul furtunilor și ploilor abundente sunt semnalate cu efecte animate captivante.

Cel mai eficient traseu, de fiecare dată

Bicicliștii și șoferii pot apela cu încredere la Petal Maps, întrucât aplicația îmbunătățește navigația și traseul ales, optând de fiecare dată pentru varianta cea mai eficientă. Utilizatorii primesc informații în timp real despre trafic, pentru a putea gestiona manevrele necesare cu mașina sau cu bicicleta fără să pună în pericol ceilalți participanți la trafic.

Utilizarea aplicației Petal Maps pe smartwatch este recomandată și părinților cu copii mici. Părinții pot urmări indicațiile de orientare dintr-o singură privire, iar atenția lor rămâne în continuare asupra celor mici, pentru a putea ajunge cu bine la destinație.

Accesul la aplicația Petal Maps pe un smartwatch, cum ar fi HUAWEI Watch GT 3 Pro, este un exemplu excelent al modului în care dispozitivele purtabile răspund la tot mai multe nevoi ale utilizatorilor. Deși tehnologia din spatele aplicației este una deosebit de sofisticată, experiența de utilizare este intuitivă și prietenoasă cu utilizatorul.

Indiferent dacă vacanța de vară din acest an implică mersul pe jos, cu bicicleta sau cu mașina, aplicația Petal Maps de la Huawei oferă utilizatorilor promisiunea că vor ști întotdeauna unde merg, cu exactitate.

 

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *