joi. mart. 28th, 2024

McDonald’s lansează noi produse de pui în ediție limitată

3 min read

București, 10 august 2022  McDonald’s în România introduce noi preparate de pui în meniul său de vară. Consumatorii, dornici de gusturi noi, se vor putea bucura vara aceasta de sandvișurile The Crispy Chicken și The Crispy Chicken Deluxe. Produsele vor fi disponibile până pe 15 septembrie în toate restaurantele McDonald’s din țară.

Cele 2 sandvișuri au ca ingredient principal o bucată fragedă de 100% piept de pui, învelită într-un strat crocant de porumb.

„Cele două sandvișuri în ediție limitată conțin carne de pui crispy, într-un mix delicios, sățios, dar totuși fresh, potrivit zilelor călduroase de vară. Iar pentru că ne dorim să satisfacem cât mai multe preferințe în materie de gust, diversificăm constant produsele din meniu și venim cu noi rețete care complimentează gustul clasic Mec. Știm că puiul este carnea preferată de români și ne dorim ca aceștia să aibă varietate în orice restaurant McDonald’s în care intră”, a declarat Paul Drăgan, Director General, Premier Restaurants România„Suntem nerăbdători să vedem cum sunt primite noile produse de clienții noștri”.

pastelZ

În ceea ce privește restul ingredientelor care fac diferența, sandvișul The Crispy Chicken conține sos McChicken și castraveți murați, care se completează perfect într-o chiflă cu cartofi, iar sandvișul The Crispy Chicken Deluxe impresionează prin gustul intens oferit de baconul corcant, însoțit de o felie de brânză afumată, salată fresh și sos Barbeque Steakhouse, totul așezat într-o chiflă cu cartofi.

Pe lângă cele două noi produse lansate în ediție limitată, McDonald’s vine cu o rețetă nouă și pentru Crispy Chicken Tenders. Astfel, fanii acestuia se vor bucura de o aromă și mai intensă datorită mixului aromat de condimente cu care este asezonat pieptul de pui fraged tras într-un strat crocant de pesmet.

Noii burgeri Crispy Chicken și Crispy Chicken Deluxe sunt disponibili în toate cele 92 de restaurante McDonald’s din țară, inclusiv la McDrive și prin McDelivery până pe 15 septembrie 2022, în limita stocului disponibil.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 92 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 46 restaurante cu McDrive și 47 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de peste 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

 
Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 168 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *