mar. mart. 19th, 2024

AMD aduce seria Threadripper PRO 5000 WX-Series pe piețele SI și DIY

1 min read

AMD a anunțat că procesoarele sale Threadripper PRO 5000 WX-Series vor ajunge la principalii integratori de sisteme din întreaga lume începând cu luna iulie 2022. De asemenea, procesoarele sunt așteptate să fie disponibile pentru piața DIY în cursul acestui an.

TRPro_CHIPSHOT__4K

Pentru a sprijini mai bine comunitatea creativă și profesională, începând cu procesoarele Threadripper PRO 5000 WX, platforma Threadripper va utiliza o singură „infrastructură comună”. Va exista un singur chipset și socket pentru procesoare, iar fiecare procesor va utiliza AMD Ryzen Threadripper PRO cu 128 lane-uri PCIe Gen 4 și suport RDIMM cu 8 canale. Anumite plăci de bază WRX80 de la anumiți parteneri ODM vor suporta atât memoria, cât și overclocking-ul CPU pentru utilizatorii care doresc să folosească întreaga performanță a stației de lucru.

În cele din urmă, Threadripper PRO 5000 WX-Series va utiliza chipset-ul WRX80, iar utilizatorii care au deja o placă de bază bazată pe chipset-ul WRX80 vor putea face upgrade la procesoarele Threadripper PRO 5000 WX-Series cu o singură actualizare a BIOS-ului.

Pentru detalii suplimentare accesați blog-ul oficial AMD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *