mar. iun. 18th, 2024

RAZER PREZINTĂ CEL MAI AVANSAT MOUSE LANSAT PÂNĂ ACUM DE COMPANIE: RAZER BASILISK V3 PRO

7 min read

Echipat cu cele mai noi tehnologii precum Razer™ HyperScroll Tilt Wheel, Razer Chroma cu 13 zone de iluminare amplasate în partea de jos a mouse-ului, switch-uri optice Razer Optical Switches Gen-3 garantate până la 90 de milioane de clicuri și un senzor Focus Pro 30K, noul Basilisk V3 Pro impune noi standarde

BUCUREȘTI, 24 august 2022 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Basilisk V3 Pro, următoare generație a mouse-urilor de gaming fără fir. Noul model oferă performanțe de top și un grad ridicat de personalizare. Fiind cel mai avansat mouse lansat de Razer până acum, Razer Basilisk V3 Pro stabilește noi standarde de performanță pentru pasionații de gaming, modelul încorporând tehnologii precum Razer HyperScroll Tilt Wheel, Razer Optical Mouse Switches Gen-3, 10+1 butoane programabile, Razer Focus Pro 30K Optical Sensor, dar și încărcare wireless prin Razer Mouse Dock Pro și Wireless Charging Puck (ambele accesorii comercializate separat).

“Basilisk V3 Pro este mouse-ul de gaming cel mai bogat în funcții și tehnologii pe care l-am lansat vreodată, care a fost conceput să depășească produsele concurente din toate punctele de vedere”, a declarat Chris Mitchell, șeful diviziei de PC Gaming din cadrul Razer. “Concret, Basilisk V3 Pro le oferă jucătorilor toate caracteristicile pe care și le-ar putea dori, împreună cu un număr impresionant de opțiuni de personalizare.”

 img1 (1)

Un nou nivel al opțiunilor de personalizare

Echipat cu tehnologia Razer Chroma™ RGB, noul Basilisk V3 Pro dispune de nu mai puțin de 13 zone de iluminare Chroma, inclusiv iluminare de tip underglow, oferindu-le utilizatorilor opțiunea de a alege în mod individual pentru fiecare zonă una dintre cele 16,8 milioane de culori disponibile și nenumărate efecte de iluminare. Mai mult, printre beneficiile acestei tehnologii se numără și sincronizarea dinamică cu peste 200 de jocuri compatibile, jucătorii având parte de o experiență cu adevărat captivantă. Încorporarea Razer™ HyperScroll Tilt Wheel, concept premiat în multiple rânduri, le permite jucătorilor fie să deruleze conținutul în mod rapid, grație faptului că rotița de scroll se rotește fără să opună rezistență, fie să comute pe modul tactil ce oferă feedback tactil și precizie, aspecte necesare pentru schimbarea armelor sau abilităților din jocuri.

Forma și dimensiunea mouse-ului, specifică seriei Basilisk preferată de milioane de utilizatori, îl fac ideal pentru mai multe tipuri de prindere, iar cele 10+1 butoane programabile oferă acces facil la un număr nelimitat de combinații de comenzi, inclusiv de tip macro. Aceste caracteristici fac din Basilisk V3 Pro un campion de necontestat la capitolele ergonomie și control.

img2 (1)

Performanță fără egal

Cea mai ridicată precizie în clasa sa, gaming-ul cu latență redusă și intensitate sporită, fiabilitatea crescută și viteza sunt caracteristicile care descriu cel mai bine noul Basilisk V3 Pro. Având o acuratețe a rezoluției de 99.8%, senzorul Focus Pro 30K Optical Sensor reprezintă o soluție avansată care dispune de funcționalități AI precum Smart Tracking, Motion Sync și Asymmetric Cut-off, garantând cele mai bune performanțe indiferent de tipul de joc. Funcția de Smart Tracking îi permite mouse-ului Basilisk V3 Pro să se autocalibreze pe diferite tipuri de suprafețe, inclusiv pe sticlă, menținând astfel constantă distanța de lift-off.

În plus, Basilisk V3 Pro dispune de Razer Optical Mouse Switches Gen-3 care elimină complet problemele precum clicurile duble accidentale și întârzierea de debounce specifică switch-urilor mecanice obișnuite, și reușesc să ofere o senzație și mai tactilă, alături de o fiabilitate și mai mare. Aceste switch-uri sunt garantate pentru până la 90 de milioane de acționări, o fiabilitate îmbunătățită cu 25% față de generația anterioară.

img3 (1)

Conectivitate wireless cu suport pentru multiple dispozitive

Noul Razer Basilisk V3 Pro este echipat și cu tehnologia Razer HyperSpeed Wireless pentru o conexiune fără fir de tip 2.4 GHz, care le asigură utilizatorilor o experiență fără cusur, timpii de răspuns fiind cu 25% mai rapizi față de orice altă tehnologie wireless. Datorită suportului pentru multiple dispozitive, jucătorii pot elibera un port USB având posibilitatea de a conecta o tastatură Razer și un mouse Basilisk V3 Pro la același dongle. Compatibil și cu tehnologia Bluetooth, dar și cu cablul de tip Type C, mouse-ul este și mai versatil și permite comutarea instantă între dispozitive.  Basilisk V3 Pro este compatibil și cu noul Razer 4K Hz HyperPolling Wireless Dongle, care le permite jucătorilor să obțină un polling rate real de 4000 Hz.

O nouă eră a încărcării fără fir

Pe lângă Basilisk V3 Pro ce este certificat Qi (după instalarea în mouse a unui Wireless Charging Puck), Razer a anunțat și noul Razer Mouse Dock Pro cu Transciever 4K Hz integrat. Încărcarea wireless magnetică este cea mai confortabilă și intuitivă metodă de încărcare. Pentru a beneficia de încărcarea fără fir, utilizatorii pot înlocui pucul de protecție (un element circular) amplasat sub mouse, cu un pucul de încărcare wireless ce poate fi achiziționat separat (acesta este inclus și în pachetul Mouse Dock Pro) și poate fi utilizat pe orice mouse Razer compatibil. Astfel, mouse-ul se va putea încărca wireless și va sta în poziția corectă pe stația de andocare datorită sistemului magnetic de fixare.

Noul Mouse Dock Pro dispune, de asemenea, și de un Transciever Razer HyperPolling 4K Hz integrat, oferind un polling rate real de 4K Hz, și este prevăzut cu 8 zone de iluminare Razer Chroma RGB ce pot afișa până la 16,8 milioane de culori pentru a da un plus de personalitate spațiului de joc.

 

DESPRE RAZER BASILISK V3 PRO

 • Rotiță Razer™ HyperScroll de tip 4-way, cu funcție de înclinare și două moduri de rotire acționate electronic: tactil și rotire liberă.
 • 10+1 butoane programabile independent
 • Razer™ HyperSpeed Wireless (cu suport pentru multiple dispozitive), Bluetooth și conectivitate pe cablu prin Razer™ Speedflex Cable Type C
 • 13 zone de iluminare Razer Chroma™ RGB cu iluminare perimetrală în 16,8 milioane de culori
 • Senzor Razer™ Focus Pro 30K Optical
 • Accelerație de 70 G  / de până la 750 inci pe secundă (IPS)
 • Razer™ Optical Mouse Switches Gen-3
 • Durată de funcționare de până la 90 de ore (în modul HyperSpeed)
 • Memorie încorporată (4+1 profiluri)
 • Dimensiuni aproximative: 130 mm (Lungime) x 75.4 mm (lățime) x 42.5 mm (Înălțime)
 • Greutate aproximativă: 112g  (fără cablu)
 • Compatibilitate cu stații de andocare: Razer Mouse Dock Pro și Razer Wireless Charging Puck (ambele comercializate separat)

Pentru mai multe informații despre Razer Basilisk V3 Pro, vizitați această pagină.

Pentru mai multe detalii despre programul Razer #WinItYourWay, vizitați această pagină.

DESPRE RAZER MOUSE DOCK PRO

 • Transciever Razer™ HyperPolling 4K Hz integrat
 • Bază antialunecare
 • Dispozitive compatibile: Basilisk V3 Pro
 • Dimensiuni aproximative: 83.5 mm (Lungime) x 56 mm (lățime) x 43.5 mm (Înălțime)
 • Greutate aproximativă: 112 g
 • Port USB Type C pentru alimentare și comunicare
 • Incluse în cutie: Razer Mouse Dock Pro, Razer Wireless Charging Puck, cablu High-speed USB Type A to Type C

Pentru mai multe detalii despre Razer Mouse Dock Pro, vizitați această pagină.

 

 

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Basilisk V3 Pro
179,99 Euro
Razer.com – disponibil acum
Global în oferta partenerilor retail – disponibil acum

Mouse Dock Pro
99,99 Euro
Razer.com – disponibil acum
Global în oferta partenerilor retail – disponibil acum

Wireless Charging Puck
24,99 Euro
Razer.com – disponibil acum
Global în oferta partenerilor retail – disponibil acum

Bundle Basilisk V3 Pro + Wireless Charging Puck
193,99 Euro
Razer.com și magazinele Razer Stores – disponibil acum

Bundle Basilisk V3 Pro + Mouse Dock Pro
242,99 Euro
Razer.com și magazinele Razer Stores – disponibil acum

IMAGINI

LINK

 

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *