joi. mart. 28th, 2024

Amplifică-ți experiența de divertisment cu moto g32

4 min read

Fă cunoștință cu cel mai recent membru al familiei moto g – moto g32 – potrivit pentru divertisment, acest device va duce filmele, emisiunile și jocurile la următorul nivel. Moto g32 se bucură de un afișaj FHD+ de 90 Hz combinat cu două difuzoare stereo Dolby Atmos®, un procesor incredibil de puternic și un sistem avansat cu cameră triplă care surprinde momentele importante.

Moto g32 îmbunătățește imaginea datorită afișajului ultra-larg FHD+ de 6,5 inci, care oferă imagini clare, cu detalii remarcabil de precise, toate acestea mulțumită rezoluției Full HD+. În plus, cu refresh rate de până la 90 Hz, te vei bucura de un ecran mai rapide și mai fluide decât pe orice alt smartphone obișnuit.

Când vine vorba de streaming, jocuri și muzică, lasă-te purtat de sunetul plin, multidimensional și simte basul îmbunătățit, acurateța și claritatea vocilor chiar și la volume ridicate.

Echipat cu un sistem triple-camera de 50 MP și un senzor puternic de 50 MP pe camera principală, moto g32 oferă fotografii impresionant de clare, indiferent de condițiile de lumină. Acest lucru este posibil mulțumită tehnologiei Quad Pixel, care asigură sensibilitate de 4 ori mai bună în condiții de lumină scăzută decât camerele cu tehnologie standard. În plus, modul ultra-res te ajută să realizezi fotografii clare în aer liber, chiar și atunci când lumina este puternică.

2022_moto g32 4G_ATL_GALLERY SHOOT_PROFESSIONAL SHOTS 3_1

Camera ultrawide de 8 MP îți permite să capturezi de 4 ori mai mult decât un obiectiv standard, așa că e perfectă pentru fotografii de grup, cu familia sau cu prietenii. Senzorul de adâncime estompează automat fundalul pentru fotografiile perfecte de tip portret, iar camera macro dedicată de 2 MP te ajută să surprinzi fiecare detaliu, fără a diminua claritatea imaginii.

Pentru a ține pasul cu nevoile tale de divertisment, moto g32 este alimentat de un procesor Snapdragon® 680 octa-core care amplifică performanța dispozitivului indiferent de activitățile pe care le desfășori. Platforma mobilă este construită pentru redare multimedia, oferind jocuri optimizate, fotografii strălucitoare, streaming fluid și audio bogat în orice moment ai nevoie. Dispozitivul vine și cu încărcare TurboPower™ 30, astfel încât să îți ofere multe ore de putere în doar câteva minute1.

2022_moto g32 4G_ATL_GALLERY SHOOT_PROFESSIONAL SHOTS 1_1

Disponibilitate și preț

Moto g32 va fi disponibil online și în magazinele partenerilor eMAG, Altex și Flanco la prețul recomandat de 1020 lei.

Disclaimer legal

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și pot fi supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare. MOTOROLA și sigla M stilizată sunt mărci comerciale înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Snapdragon este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Qualcomm Incorporated. Dolby, Dolby Atmos și simbolul dublu-D sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories Licensing Corporation. Fabricat sub licență de la Dolby Laboratories. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. ©2022 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

moto g32 header_1500X850 (1)

¹Bateria trebuie să fie substanțial epuizată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Încărcătorul se vinde separat pe unele piețe. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.

 

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 de miliarde de dolari, care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un mediu mai incluziv, de încredere. și societate digitală durabilă pentru toți oamenii de pretutindeni. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o subsidiară deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Moto și Motorola. Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin StoryHub și Motorola Global Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *