vin. apr. 19th, 2024

Samsung lansează Galaxy Tab Active4 Pro

7 min read

Rezistent, ușor de manevrat, performantă și versatilă Galaxy Tab Active4 Pro face față celor mai dure condiții de muncă

 

București, România – 31 august 2022 – Samsung Electronics Co, Ltd. a lansat astăzi noul Galaxy Tab Active4 Pro – o tabletă versatilă, care este suficient de puternică și portabilă pentru productivitate sporită. Rezistentă, cu caracteristici avansate de productivitate și prevăzută cu platforma de securitate Samsung Knox, Galaxy Tab Active4 Pro este proiectată să facă față provocărilor lumii de business dinamice din ziua de azi.

„Recenta trecere de la munca la birou la muncă de oriunde din lume a creat o cerere copleșitoare pentru dispozitive robuste, portabile și conectate, care permit utilizatorilor să rezolve orice sarcină,  indiferent de unde lucrează. Când am proiectat Galaxy Tab Active4 Pro, am fost atenți să creăm o tabletă durabilă, ușor de manevrat, care asigură performanță și conectivitate, pentru a ușura munca oamenilor”, a declarat KC Choi, EVP și șef al echipei Global mobile B2B, din cadrul diviziei MX Business, Samsung Electronics.

Galaxy Tab Active4 Pro

Ușoară, rezistentă și pregătită pentru muncă

Dincolo de faptul că este suficient de rezistentă pentru a face față celor mai solicitante medii de lucru, Galaxy Tab Active4 Pro are și un design ce o face ușor de manevrat, cu o ramă subțire de 10.2mm  grosime și o greutate 674g.

Echipată cu Corning® Gorilla® Glass 5, Galaxy Tab Active4 Pro depășește din punct de vedere al rezistenței la zgârieturi și deteriorări alte tipuri de sticlă întărite chimic. De asemenea, rezistă atunci când este scăpat de la o înălțime de până la 1m, iar husa inclusă în pachet oferă protecția dispozitivului atunci când este scăpat de la înălțimi de până la 1.2m.

Galaxy Tab Active4 Pro și S Pen-ul său integrat au IP68, pentru rezistența la praf și apă. Mai mult, dispozitivul respectă standardul MIL-STD-810H de rezistență la altitudini și temperature extreme, vibrații și umiditate.

Galaxy Tab Active4 Pro, funcțională, indiferent de unde lucrează utilizatorii

 Galaxy Tab Active4 Pro_Inbox Protective Cover_Inbox S Pen

Galaxy Tab Active4 Pro este conceput pentru a face munca mai ușoară, indiferent dacă este la birou sau pe teren și include mai multe caracteristici adaptate la diferitele medii de lucru. Tableta permite utilizatorilor setarea unor taste speciale prin care să acceseze rapid aplicațiile de care au nevoie urgent sau în mod obișnuit. Sensibilitatea la atingere a afișajului este, de asemenea, reglabilă, fiind utilă inclusiv celor a căror muncă implică utilizarea mănușilor, asigurând astfel că nu le este pusă în pericol sănătatea sau siguranța.

Galaxy Tab Active4 Pro vine și cu o creștere semnificativă a volumului maxim, astfel încât cei care lucrează pe teren să poată auzi sunetele clar, chiar și în medii zgomotoase.

Tableta  este compatibilă cu o serie de accesorii de la Samsung și partenerii terți, de la huse proiectate ergonomic, cu mâner sau de tip stand, până la suporturi de încărcare, huse cu tastatură atașabile sau scanere de coduri de bare portabile.

Construit pentru a susține companiile moderne

Robust pe exterior și sofisticat în interior, Galaxy Tab Active4 Pro dispune de cel mai bun  software și hardware puternic Samsung. One UI  oferă o experiență mobilă intuitivă, personalizată, în timp ce procesorul avansat octa-core permite angajaților să rămână conectați și productivi, asigurând viteze de procesare mai rapide. Galaxy Tab Active4 Pro oferă, de asemenea, spațiu de stocare extensibil cu un card microSD opțional, astfel încât utilizatorii să poată păstra toate fișierele importante local, pe dispozitivul lor.

Galaxy Tab Active4 Pro dispune de o comunicare îmbunătățită în câmp apropiat (NFC) și o platformă Knox mobilă pentru POS (punct de vânzare) , ceea ce îl face un instrument deosebit de puternic pentru afacerile de vânzare cu amănuntul. Indiferent dacă este montat într-un registru de numerar sau utilizat ca punct de vânzare portabil, Galaxy Tab Active4 Pro permite o verificare mai rapidă și mai ușoară. Și cu Knox Capture, tableta poate funcționa ca un scaner de coduri de bare pentru urmărirea în timp real și verificarea inventarului.

Tableta are o baterie înlocuibilă și permite încărcarea rapidă prin stația POGO. Prin activarea modului No Battery, dispozitivul poate fi utilizat în continuare fără baterie, prevenind în același timp epuizarea bateriei, chiar și în medii cu temperaturi ridicate.

Pentru cei care lucrează de la birou, Galaxy Tab Active4 Pro le oferă opțiunea de a conecta tableta la un monitor prin Samsung DeX sau activarea modului Standalone pentru a emula o interfață desktop pe tabletă.

Dur în interior cu protecție în timp real integrată

Odată cu trecerea de la munca la birou la munca la distanță, securitatea a devenit din ce în ce mai importantă. Acesta este motivul pentru care Samsung oferă Knox Suite, o platformă all-in-one care facilitează echipelor IT să configureze, să securizeze, să gestioneze și să analizeze dispozitive – fie că este vorba de un singur dispozitiv sau de o întreagă serie. Platforma de securitate Samsung, Samsung Knox, asigură tabletei protecții hardware și software complet integrate. Pornind de la cip, platforma oferă protecție end-to-end și în timp real împotriva amenințărilor tot mai mari cu care se confruntă forța de muncă modernă.

Samsung lucrează îndeaproape cu Android și rămân la curent cu cele mai  noi informații despre pericolele descoperite de cercetători și parteneri de securitate de vârf, pentru a se asigura că afacerile sunt protejate pe termen lung.

Galaxy Tab Active4 Pro este, de asemenea, construit să reziste, interior și exterior, având garantat până la cinci ani de actualizări de securitate și trei upgrade-uri de sistem de operare, astfel încât companiile să poată utiliza dispozitivele în siguranță și pe termen lung, știind că sunt întotdeauna protejate.

Disponibilitate

Noul Galaxy Tab Active4 Pro va fi disponibil începând cu luna septembrie în unele părți ale Europei și, ulterior, în Asia, America Latină, America de Nord și Orientul Mijlociu.

Pentru mai multe informații, despre cele mai recente dispozitive Samsung Galaxy, accesați news.samsung.com/galaxyhttp://www.samsungmobilepress.com sau http://www.samsung.com/business.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Specificații

Galaxy Tab Active4 Pro
Display 10.1-inch*, WUXGA (1920 x 1200), TFT LCD, Touch Sensitivity**
* Măsurat diagonal ca un dreptunghi. 

** Testat intern în condiții de laborator. Sensibilitate la atingere cu la mănuși din piele mai subțiri de 2 mm sau mai puțin în grosime. Sensibilitatea la atingerea subacvatică nu este disponibilă. Sensibilitatea la atingere poate varia în funcție de materialul și grosimea mănușilor, precum și de alte condiții de mediu.

OS Android 12.0
Dimensiuni 242.9 x 170.2mm x 10.2mm* (674g**)
* Grosimea 10.2mm nu include rama ecranului principal.

** Greutatea de 674g este doar a Galaxy Tab Active4 Pro. Cu tot cu husa de protecție și S Pen, ajunge la 833g.

Camera Spate AF + 13MP F1.9, Flash
Față 8MP F2.0
Memory & Storage* 4 + 64 GB / 6 + 128GB,
microSD până la 1TB**
Spațiul de stocare disponibil poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de piață, model, dimensiune și format de fișier.

** Card MicroSD vândut separat

Procesor Procesor 6nm Octa-Core
Baterie*** User Replaceable**, 7,600mAh (typical)*
Valoarea nominală testată în condiții de laborator. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere deviația capacității bateriei între eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 7,400mAh. Durata efectivă de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.

** Bateria înlocuibilă suplimentară și stația de încărcare POGO vândute separat. Numai bateriile suplimentare înlocuibile certificate Samsung sunt compatibile pentru utilizare.

*** Încărcător vândut separat. Încărcătorul este inclus numai în anumite regiuni, inclusiv Europa, America Latină și America de Nord.

Connectivitate* 5G**, LTE, Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax, 2.4GHz + 5GHz, MIMO), Bluetooth® v5.2, NFC (eSE)
* Plan de date necesar. 5G, LTE, disponibilitatea Wi-fi și viteza reală pot varia în funcție de piață, transportator, furnizor de conținut și mediul utilizatorului. Necesită o conexiune optimă.

** Acceptă sub-6 GHz. Serviciile 5G sunt acceptate numai în locațiile compatibile cu rețeaua 5G.

SIM Dual SIM sau Single SIM*
* Tipul de suport SIM variază în funcție de piață. Dual SIM este SIM hibrid și este disponibil numai în America de Nord.
Interfață Type-C USB 3.2, POGO Pin
Sensori Accelerometer, Geomagnetic, Gyro, Light, Hall, Fingerprint, Proximity
GPS GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS*
* Disponibilitatea GNSS poate varia în funcție de piață
Rezistență IP68*, MIL-STD-810H**, 1.2m Anti-Shock with Inbox Protective Cover, Corning® Gorilla® Glass 5
*Rating IP68: Rezistență la apă la imersiune în 1.5 metri de apă pentru 30 de minute și protecție la praf și nisp. Curățați reziduurile/uscați după ce a fost udată. Nu există recomandări de folosire pentru plajă sau piscină.

 ** Certificat MIL-STD-810H: Altitudine, umiditate,imersiune, spray cu sare, praf, vibrații, picături etc. MIL-STD-810H este o formă de testare standard dezvoltată de armata americană pentru a verifica cu acuratețe limitările unui dispozitiv. Utilizarea în mod obișnuit poate fi diferită de condițiile și mediul de testare. Condițiile extreme nu sunt garantate.

Pen S Pen (IP68 Rated, Inbox)
Sunet Dolby Atmos®
Microfon 2 Microphones
Securitate Samsung Knox
Autentificare biometrică Recunoaștere facială, Amprenta cu Home Key
Tastatură butoane programabile* Customization via Active Key
* Setarea butoanelor poate varia în funcție de aplicații. Tastatură butoane programabile se limitează la funcțiile selectate.

* Specificațiile pot varia în funcție de piață.

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componentele; performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *