vin. mart. 29th, 2024

Frigiderul care te ajută să devii mai sănătos a fost prezentat în cadrul evenimentului IFA Berlin 2022 de către Allview

5 min read

ERA Smart Refrigerator, cel mai nou produs adăugat sistemului Allview ERA Health, contribuie, prin multitudinea de funcții și inovații, la conectarea utilizatorilor cu cea mai bună versiune a lor, prin abordarea unui stil de viață sănătos.

 Comunicat - Frigiderul care te ajută să devii mai sănătos a fost prezentat în cadrul evenimentului IFA Berlin 2022 de către Allview

Berlin, 2 Septembrie 2022. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, a prezentat în cadrul evenimentului IFA Berlin 2022, o importantă componentă a conceptului Allview ERA Health, care reprezintă și startul unei noi categorii de produse.

 

  • Frigiderul inteligent ERA este gândit ca un asistent personal de nutriție, care contribuie atât la îmbunătățirea vieții, la câștigarea timpului alături de familie, cât și la reducerea risipei alimentare.
  • Deloc întâmplător, lansarea produsului are loc în cadrul congresului IFA Berlin, care reprezintă una dintre cele mai importante manifestări din Europa, pentru industria tech. Acest lucru denotă importanța produsului nou lansat atât pentru portofoliul brandului Allview, cât și pentru publicul larg, datorită funcționalităților premium pe care ERA Smart Refrigeratorle deține.

Allview ERA Health este un sistem complex, inovativ, cu un grad mare de personalizare în funcție de nevoi, dorințe, obiective și preferințe alimentare, construit în jurul utilizatorilor care își doresc să îsi îmbunătățească stilul de viață cu ajutorul tehnologiei. În prezent, acesta este format din trei produse premium interconectate, menite să le ofere o viață echilibrată: aplicația de nutriție ERA Health, ERA Scale și ERA Smart Refrigerator.

“Ritmul alert în care suntem obișnuiți să trăim astăzi nu ne permite, întotdeauna, să beneficiem de o dietă echilibrată. Conceptul ERA își dorește să schimbe acest lucru și să transforme cât mai multe persoane în cele mai bune versiuni ale lor. Produsul prezentat astăzi, frigiderul sănătos, precum îmi place să îl numesc, este dezvoltat și asamblat la Brașov, unde, o echipă formată din programatori, ingineri și medici nutriționiști, au găsit cele mai optime soluții pentru un rezultat de excepție.” a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

 

Asistent de nutriție personal

Acest sistem integrat reprezintă un asistent personal de nutriție și denotă o serie de avantaje datorită modului inteligent de ajustare continuă a rețetelor recomandate pe baza vitaminelor, mineralelor și macronutrienților ingerați, dar și produselor hardware interconectate cu aplicația, ce ajută utilizatorii să beneficieze de servicii complexe pentru monitorizare permanentă și atingerea rapidă a obiectivelor.

Managementul alimentelor

ERA Smart Refrigerator stochează informații despre produsele alimentare disponibile în locuință, le analizează și recomandă rețete personalizate, potrivite necesarului zilnic de vitamine și minerale ale fiecărui utilizator. Un alt element prin care se remarcă, este reprezentat de simplitatea prin care clienții își pot genera automat liste de cumpărături cu alimentele consumate sau necesare pentru anumite rețete. Pentru a evita risipa alimentară, acest produs este conceput să ofere idei de rețete, sugerate în funcție de termenul de valabilitate al alimentelor aflate deja în stoc.

Tehnologii și funcții utile

Din punct de vedere hardware, frigiderul se remarcă printr-un design minimalist, funcțional, Side by Side și se integrează ușor în orice bucătărie modernă, chiar și în apartamente cu spațiu redus. Acesta dispune de una dintre cele mai bune tehnologii în materie de răcire și păstrare a alimentelor, Total No Frost, ce limitează formarea de mucegai sau mirosuri în interiorul frigiderului. Funcții precum Quick cooling (Răcire rapidă), Super freeze (Congelare rapidă), Smart & Holiday mode (moduri inteligente de reglare a temperaturii din cele 2 compartimente), aduc beneficii suplimentare utilizatorilor.

Conexiune cu familia și  casa smart

Frigiderul inteligent, prin funcțiile implementate, este special gândit pentru a ușura viața consumatorilor și a înlocui alte dispozitive electronice din bucătărie. Prin ecranul integrat, utilizatorii au posibilitatea să descarce aplicațiile dorite, să asculte muzică, să realizeze apeluri video, să își personalizeze utilizatorul, să trimită și să citească mesaje și chiar să își controleze alte dispozitive smart din locuință. Un avantaj important pentru clienții care vor utiliza și aplicația, este reprezentat de posibilitatea de a vizualiza produsele care se află în frigider, prin accesul virtual la interiorul frigiderului.

Celălalte produse ale gamei, aplicația Allview ERA Health și cântarul Allview ERA Scale se completează perfect cu frigiderul, formând un asistent personal de nutriție complex, care oferă rezultate mult mai rapide. Deși interconectate, toate aceste dispozitive pot funcționa și separat.

Preț și disponibilitate

Frigiderul ERA este disponibil pe bază de precomandă, la prețul de 5.499 lei și va fi livrat începând din luna noiembrie 2022, în ordinea precomenzilor primite prin plata unui avans de 1.000 lei. Primii 100 de clienți vor primi cadou un cântar Era și acces Premium la versiunea de mobil a aplicației ERA Health, pentru 2 utilizatori timp de un an.

Mai multe informații despre cel mai nou produs găsiți pe: www.allview.ro/smart-refrigerator

 

Despre Visual Fan

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW) este o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI – singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020). În anul 2022, compania a adăugat în portofoliu sistemul Era Health, a cărui prioritate este de a crea produse și aplicații ce susțin o alimentație sănătoasă și a lansat divizia Allview Industry, care integrează produse destinate pieței energiei verzi. Este prezentă pe piețele IT&C din peste 10 țări. Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent – asistent personal. Pentru a rămâne conectați la noutățile Allview, puteți urmări paginile companiei de pe FacebookYouTube și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *