sâm. apr. 20th, 2024

realme C30 este disponibil în România

2 min read

București, România – 6 septembrie 2022 – realme, brandul de smartphone-uri și produse AIoT cu cea mai rapidă ascensiune din Europa în 2021, anunță disponibilitatea telefonului realme C30 în România, un model accesibil ca preţ, echipat cu slot dual-SIM şi o baterie extrem de generoasă.

realme C30 este un smartphone ce pune accentul pe autonomie și ecran. Gândit de la început pentru a fi un terminal capabil pentru consumul de conținut multimedia, acesta oferă un ecran generos de 6.5 inch diagonală cu un panou de tip IPS.

Panoul IPS al lui realme C30 oferă o rezoluție ideală pentru filme și seriale, iar diagonala este potrivită pentru această activitate. Totodată, bateria de 5000mAh va oferi suficiente ore de relaxare, fiind capabilă să ofere o autonomie chiar și de două zile într-un regim optim de utilizare.

REALME C30 FOTO

realme C30 folosește un procesor octa-core format din 2 nuclee la 1.8 GHz Cortex-A75 și 6 nuclee la 1.8 GHz Cortex-A55. Procesarea grafică este asigurată de un GPU Mali-G57, iar memoria este de tip UFS 2.2 de 32GB stocare și 3GB memorie RAM.

Platforma este una economică și suficient de potentă pentru a rula jocuri populare, scopul fiind de a obține un terminal cu o platformă echilibrată.

Modulul de camere foto conține un senzor principal de 8MP cu f/2.0 și lentilă de 27mm. Poate filma Full HD la 30FPS, suportă HDR, iar camera frontală pentru selfie-uri este de 5MP cu funcție HDR.

În momentul de faţă telefonul este disponibil în reţeaua de magazine Flanco la preţul de 999,99 Lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *